Σάββατο 27 Ιουνίου 2009

Κυρά Ντόρα, χαιρετίσματα στις ...φασκομηλιές.!!!


Λοιπόν κυρά Ντόρα.!
Επειδή απαξιώ να απευθυνθώ σε σένα, θα πω μόνο δυο κουβέντες στους φίλους επισκέπτες του gianniotis blog.
Ο ΥΠ.ΕΞ. των Σκοπίων κ. Μιλόσοσκι έφθασε περίπου στις 13.00 σήμερα Σάββατο στο αεροδρόμιο της Κέρκυρας με το επίσημο προεδρικό αεροσκάφος της κυβέρνησης της πΓΔΜ, το οποίο έφερε τα διακριτικά της "Δημοκρατίας της Μακεδονίας".
Το ίδιο αυτό λοιπόν αεροσκάφος απογειώθηκε ξανά και επέστρεψε αμέσως στα Σκόπια αφού ο κ. Μιλόσοσκι αποβιβάστηκε μαζί με την αντιπροσωπεία που τον συνοδεύει.
Με την ίδια διαδικασία ο κ. Μιλόσοσκι θα επιστρέψει αύριο Κυριακή στη χώρα του.
Η κυρά Ντόρα, είχε δώσει κατ' εξαίρεση άδεια για την προσγείωση του Σκοπιανού αεροσκάφους με τα διακριτικά της "Μακεδονίας", απόφαση που προκάλεσε αντιδράσεις από όλα τα κόμματα της Αντιπολίτευσης.
Εκτός από τα διακριτικά του αεροσκάφους, έλαβε και παράλληλα άδεια να προσγειωθεί στο αεροδρόμιο της Κέρκυρας με έγγραφα (flight plan) που θα αναφέρονται στη "Δημοκρατία της Μακεδονίας".
Αξίζει να σημειωθεί - κάτι που το έχουμε ξαναγράψει - ότι τον Ιούνιο του 2008, ένα χρόνο πριν δηλαδή, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας ΔΕΝ είχε δεχθεί να πραγματοποιήσει επίσκεψη στη χώρα μας ο πρόεδρος της πΓΔΜ Μπράνκο Τσερβενκόφσκι λόγω της πρόθεσής του να χρησιμοποιήσει για το ταξίδι του στην Αθήνα το κρατικό αεροσκάφος της χώρας του που έφερε τα σύμβολα και το συνταγματικό όνομα των Σκοπίων.

Κατά τα άλλα, η κυρά Ντόρα, εξέφρασε την ικανοποίησή της για το γεγονός ότι υπήρξε ανταπόκριση από τα περισσότερα μέλη του ΟΑΣΕ, στην πρόσκληση για τη σύνοδο της Κέρκυρας, σημειώνοντας τη βούλησή της να γίνει μια "ανοιχτή και ειλικρινής συζήτηση για τα θέματα της ασφάλειας".
Και επειδή κάποιοι φίλοι - και με το δίκιο τους - θα πουν ότι ο gianniotis έχασε την ψυχραιμία του, έχω να σου πω κυρά Ντόρα, με το γνώθει σ'αυτόν και εν πλήρει και ηρέμω ψυχική καταστάσει, ότι ...χέστηκα για την σύνοδο της Κέρκυρας, καθώς και για την προεδρεία σου σ' αυτή, αφού έτσι κι' αλλιώς, τόσο το ...πάχνιασμα, όσο και το ...σταυλισμά σας εκεί, εμείς θα το πληρώσουμε.!
Απλά σε φαντάζομαι να τσουκρίζεις το ποτήρι σου με τον Μιλόσοσκι και να του χασκογελάς, ως συνήθως.
Τώρα, το τι θα σκέπτεται εκείνη τη στιγμή αυτός για σένα, άστο καλύτερα να μη στο πω. Άστο καλύτερα.!
Χαιρετίσματα λοιπόν στις ...φασκομηλιές κυρά Ντόρα.

Τόπιασες το υπονοούμενο;
Κάντε ένα "κλικ" στο αεροσκάφος.

gianniotis

19 comments:

  1. gianniotis ΜΠΡΑΒΟ ΜΠΡΑΒΟ ΜΠΡΑΒΟ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. gianniotis άν έλεγες οτι είναι συνυπεύθυνος και ο Καραμανλής μαζί της γιατί είναι με το παραπάνω θα σου έλεγα και εγώ μπράβο.
    Δείχνεις οτι έχεις χοντρά απωθημένα με την Ντόρα γιατί τρέμεις μή θέσει θέμα ηγεσίας στην Νέα Δημοκρατία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Διαφωνώ. Δε θεωρώ ότι ο gianniotis τρέμει τα όσα αναφέρει ο προηγούμενος Ανώνυμος. Έχει ούτως ή άλλως επιρρίψει ευθύνες και στον πρωθυπουργό. Δεν καταλαβαίνω αυτή την εμμονή ορισμένων να τονίζουν ότι θα συμφωνήσουν σε κριτική κατά της Ντόρας μόνο αν υπάρχει και κριτική στον Καραμανλή. Δηλαδή, τι, ή και στους δυο ταυτόχρονα θα τα χώσουμε ή σε κανένα; Αφήστε αυτές τις κουτοπονηριές και τα δικά σας απωθημένα, κριτική στη Ντόρα για αυτό το θέμα ΔΕ σημαίνει ότι δε φταίει και ο Πρωθυπουργός που την κάλυψε, και σίγουρα ΔΕ σημαίνει ότι ο gianniotis τον υπερασπίζεται επί του θέματος με κάποιο τρόπο. Μην αλλοιώνετε απόψεις και κριτικές, είναι φτηνό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. και εαν θεσει θεμα ηγεσιας η Ντορα κατι τρεχει στα γυφτικα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σήμερα είναι η πιο μαύρη ημέρα του εθνικού μας αυτού ζητήματος.
    Είναι η ημέρα που επίσημα η Ντόρα και ο Καραμανλής πρόδοσαν την Ελλάδα και τη Μακεδονία με σύμμαχους το Πασοκ, το Κκε και το Λαος.
    Κανέις δεν μίλησε, κανεις δεν αντιστάθηκε.....
    Έτσι απλά χαρίσαμε τη Μακεδονία μας σε μια χούφτα Σλαβοβούλγαρους.
    Δεν υπάρχει δρόμος επιστροφής και σήμερα πραγματικά ντρέπομαι που είμαι Έλληνας.
    Για άλλη μια φορά με υποχρέωσαν να σκύψω το κεφάλι....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. δεν ειναι αυτο το αεροπλανο αδερφε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο τύπος και η μάρκα του αεροπλάνου σε μάραναν ρε φιλάρα;Είναι σαφείς η τοποθέτηση.Μιλάει για αεροσκάφος με τα διακριτικά της **δημοκρατίας της Μακεδονίας**.Το κατάλαβες αδερφέ;Ασε κατά μέρος το πνεύμα και τις ηλιτθιότητες.Δημοκρατία της Μακεδονίας αδερφέ, καταλαβαίνεις Ελληνικ΄λα;Καταλαβαίνεις τι σημαίνει αυτό;Από τη μεριάμου θα συνχαρώ και εγώ τον γιαννιώτη.Τα έχει χώσει και στον Καραμανλή πολλές φορές. Όχι να λέμε ότι μας βολεύει.Καληνύχτα.Τα χαιρετίσματα στις φασκομηλιές έχει μεγάλη αγανάκτιση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αμερικανοί βουλευτές κατάθεσαν νέα ''Απόφαση'' για την πΓΔΜ
    Η ''Απόφαση 486'' κατατέθηκε λίγες μόνον ημέρες μετά τις συναντήσεις που είχε με την πολιτική ηγεσία της πΓΔΜ το προηγούμενο Σάββατο το νούμερο δύο του State Department Υφυπουργός James Steinberg και ενόψει της, όπως όλα δείχνουν, επαναδραστηριοποίησης του μεσολαβητή Matthew Nimetz μέσα στο καλοκαίρι.
    Η ''Απόφαση 486'' χαρακτηρίζει την Ελλάδα ως στρατηγικό εταίρο των ΗΠΑ στα Βαλκάνια, στην προσπάθεια να εμπεδωθεί η σταθερότητα και η οικονομική ανάπτυξη της περιοχής. Ιδιαίτερη αναφορά γίνεται στο ύψος των ελληνικών επενδύσεων στην πΓΔΜ και συνολικά στην περιοχή της Νοτιοανατολικής Ευρώπης. Γίνεται μνεία στο Κοινό Ανακοινωθέν της Συνόδου Κορυφής του ΝΑΤΟ στο Βουκουρέστι, καθώς και της αντίστοιχης απόφασης των ηγετών της Συμμαχίας στο Στρασβούργο/Kehl ότι δηλαδή τα Σκόπια θα ενταχθούν στο ΝΑΤΟ αφού πρώτα λυθεί το θέμα του ονόματος.
    Κατηγορεί την κυβέρνηση των Σκοπίων ότι με την ανθελληνική της ρητορική δημιουργεί στους πολίτες της εχθρικά αισθήματα εναντίον της Ελλάδας και με τον τρόπο αυτό υπονομεύει την αρχή της καλής γειτονίας. Σημειώνει επίσης την εχθρική δραστηριότητα και προπαγάνδα που ασκεί η κυβέρνηση Gruevski εναντίον της Ελλάδας, όπως καταγραφόταν στην προηγούμενη ''Απόφαση 356'' για την πΓΔΜ. Υπενθυμίζει ότι οι Αρχές των Σκοπίων ενθάρρυναν τους πολίτες να μποϋκοτάρουν τις ελληνικές επιχειρήσεις και να μην ταξιδεύουν στην Ελλάδα.
    Η Απόφαση προτρέπει την πΓΔΜ να συνεργασθεί με την Ελλάδα προκειμένου να βρεθεί μια αμοιβαία αποδεκτή λύση. Μια σύνθετη ονομασία με γεωγραφικό προσδιορισμό που θα ισχύει έναντι όλων. Την καλεί επίσης να απέχει από κάθε εχθρική δραστηριότητα εναντίον της Ελλάδας και να σταματήσει να παραβιάζει την Ενδιάμεση Συμφωνία ασκώντας προπαγάνδα.
    Η Απόφαση υπογράφεται αρχικά από 19 Βουλευτές, 14 του δημοκρατικού κόμματος και 5 Ρεπουμπλικάνους.
    Πρόκειται για την πρώτη μεγάλη δυναμική παρουσία του λεγόμενου ''ελληνοαμερικανικού λόμπι'' στο Κογκρέσο, μετά την ανάληψη της Προεδρίας από τον Barack Obama, η οποία συνέπεσε με τη διοργάνωση του μεγάλου ομογενειακού συνεδρίου της ΠΣΕΚΑ στην Ουάσιγκτων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΘΑ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΑΚΡΙΒΑ ΑΥΤΟ Η ΚΟΡΗ ΤΟΥ ΔΡΑΚΟΥΜΕΛ. ΣΕ ΜΙΑ ΤΑΒΕΡΝΑ ΣΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ ΑΥΤΗ ΗΤΑΝ Η ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΠΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΟΥΣΕ ΣΤΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΤΡΑΠΕΖΙΑ. ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΚΑΙ ΓΩ ΑΛΗΘΕΙΑ. ΠΟΛΥ ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΠΟΥ ΣΚΥΨΑΜΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΤΟ ΣΚΟΠΙΑΝΟ ΚΩΛΟΚΡΑΤΙΔΙΟ ΤΟΥ ΓΚΡΟΥΒΕΦΣΚΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. gianniotis κάνεις λάθος για πέρσι. Ε όχι και να λεμε ότι ο Παπούλιας δεν δέχθηκε νμα συναντηθεί μαζί του καδι γι αυτό δεν ήρθε!

    Διάβασε εδώ (http://www.cosmo.gr/Politics/Skopje/201198.html) ότι οι ελληνικές αρχές δεν έδωσαν άδεια... και ελληνικές αρχες δεν είναι ο Παπούλιας ο οποίος δεν έχει καμία δικαιοδοσία στο ποιος θα έρθει και πως, αλλά η Κυβέρνηση. Γι αυτό εξάλλου στην είδηση που σε παραπέμπω έχει σχόλιο του Κουμουτσάκου από το υπ. εξωτερικών και όχι κάποιου από την προεδρεία της δημοκρατίας.
    Και πριν αρχίσετε να βαράτε ... άλλο πράγμα πέρσι και άλλο φέτος... άλλος ο λόγος της επίσκεψης...
    απορώ αν κάποιος απ όσους τσιρίζουν τώρα είχε ασχοληθεί το 1997 με το θέμα όταν ήρθε ο Γκλιγκόρωφ στην Κρήτη...
    Τότε δεν είχε καμία σημασία και ούτε εκ των υστέρων νομιμοποιήθηκε κάτι... άρα γιατί τώρα να πρέπει να γυρίσουμε τον κόσμο ανάποδα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αμπελοφιλοσοφίες λέτε όλοι.
    Οποιοσδήποτε να ήταν υπουργός εξωτερικών και οποιοσδήποτε να ήταν πρωθυπουργός τα ίδια θα έκανε δέν θα έφερνε καμιά αντίσταση.
    Φυσικά και η ευθύνη είναι πάνω απ'όλα Καραμανλή που ήταν παρών μετά του αρμόδιου υπουργού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Εννοείται απο τον κουμπάρο του Ερντογράν δέν ήταν δυνατό να περιμένουμε και μεγάλους ηρωισμούς στα εθνικά θέματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί έχουμε μια ισοπεδωτική διάθεση. Απευθύνομαι στο φίλο "yannis". Δεν μπορείς να λές φίλε μου ότι η Ελλάδα προδώθηκε απο ΟΛΑ τα κόμματα, μπές στο www.laos.gr και θα δείς , ακόμα και επίκαιρη ερώτηση για το θέμα, δεκάδες αναρτήσεις, τοποθετήσεις κ.λ.π. ΜΗΝ απαξιώνεις και μην ισοπεδώνεις λοιπόν. Το ίδιο θα διαπιστώσεις και στο δικό μου μπλόγκ. Σαφώς και η ευθύνη δεν είνααι μόνο της Ντόρας, είναι ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ευθύνη, προεξάχοντος του Πρωθυπουργού. Σαφέστατα είναι ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ και ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ και ΜΕΙΟΔΟΤΙΚΗ συμπεριφορά αυτή. Την ώρα που η Τούρκικη Τριήρης (και καλά των Φαιάκων) αρμενίζει με την Τούρκικη σημαία στο κατάρτι της, ΜΕΣΟΠΕΛΑΓΑ ΑΙΓΑΙΟ, την ίδια ώρα που παρόντος του ΥΕΘΑ μας στην πόλη πολλαπλασιάστηκαν οι εναέριες παραβιάσεις, και οι κατευθυνόμενοι απο τους Τούρκους, λαθρομετανάστες αποβιβάζονται σωρηδών στα Ελληνικά παράλια. Την ίδια ώρα η κυρα ντόρα κι ο κωστάκης ΑΠΕΜΠΟΛΟΥΝ τα Εθνικά μας δικαιώματα και εκχωρούν το όνομα της Μακεδονίας μας στους κάπηλους Σκοπιανούς. Και ακόμα τα .... κεραμίδια είναι στη θέση τους. και δεν ντρεπόμαστε, Δεν κοκκινίζουμε ΚΑΝ.
    ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ στούς ηγέτες μας και σε αυτούς που τους ψήφισαν. ΤΟΙΟΥΤΟΙ ΕΙΜΕΘΑ , ΤΟΙΟΥΤΟΙ ΑΡΧΙΕΡΕΙΣ ΜΑΣ ΠΡΕΠΟΥΝ, τελικά;
    ΔΕΝ ΝΟΙΖΩ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Χαιρετώ όλους τους φίλους.

    Αγαπητό Δεξί Εξτρέμ,
    δεν νομίζω να κάνω τόσο λάθος όσο λές.
    Τις δηλώσεις του Κουμουτσάκου σχετικά με την περίπτωση Παπούλια, τις έχω γράψει λεπτομερώς σ' αυτή την ανάρτηση.
    http://gianniotis.blogspot.com/2009/06/2706.html
    Και για να μην ψάχνεις, σου μεταφέρω το ακριβές κείμενο.
    ________________________________
    "...Τόσο εσείς προσωπικά, (Ντόρα)όσο και ο πρωθυπουργός, θελήσατε να υποβαθμίσετε το γεγονός, ξεχνώντας ότι πριν λίγο καιρό ο πρόεδρος της πΓΔΜ Μπράνκο Τσερβένκοφσκι ακύρωσε την επίσκεψή του στην Αθήνα, καθώς οι ...ίδιες ελληνικές αρχές -εσείς δηλαδή - δεν συμφώνησαν για την προσγείωση του κυβερνητικού αεροσκάφους της πΓΔΜ, με το οποίο αυτός επρόκειτο να μεταβεί στην Αθήνα.
    Ο τότε εκπρόσωπος του υπουργείου Εξωτερικών Γ. Κουμουτσάκος σχολίασε πως "...είναι γνωστό ότι η Ελλάδα έχει μια συγκεκριμένη και γνωστή πολιτική εδώ και πολλά χρόνια σε ό,τι αφορά τις άδειες προσγείωσης αεροσκαφών από την γειτονική χώρα στην Ελλάδα...", ενώ σε ανακοίνωση της προεδρίας της πΓΔΜ αναφέρεται ότι ο κ. Τσερβένκοφσκι ακύρωσε τη συμμετοχή του αυτή διότι "...οι ελληνικές αρχές δεν έδωσαν τη συγκατάθεσή τους για την προσγείωση του αεροσκάφους της κυβέρνησης της Δημοκρατίας της Μακεδονίας, με το οποίο ο πρόεδρος επρόκειτο να μεταβεί στην Αθήνα..."
    ____________________________
    Αυτά για την αποκατάσταση της αλήθειας, κι' όσο για την επίσκεψη Γκλιγκόρωφ πριν 12 χρόνια, συγκρίνουμε τελείως ανόμοια πράγματα.
    ____________________________

    Φίλε 11:02 μμ.
    Το ξέρω ότι δεν είναι το συγκεκριμένο αεροπλάνο που γράφει "Μακεδονικές αερογραμμές".
    Είναι το Προεδρικό των Σκοπίων που γράφει κάτι χειρότερο. Γράφει "Δημοκρατίας της Μακεδονίας".
    _______________________________
    Φίλε 6:49 μμ.
    Για τον Καραμανλή έχω γράψει:
    ______________________________
    "...Το δεύτερο, θα είναι αυτή καθ΄εαυτή η επαφή του συγκεκριμένου αεροσκάφους με το Ελληνικό έδαφος.
    Ως ...οικοδέσποινα λοιπόν της Υπουργικής συνόδου του ΟΑΣΕ, και με σύμφωνη γνώμη - κατά τα φαινόμενα - του Έλληνα πρωθυπουργού, το αεροσκάφος αυτό θα προσγειωθεί στην Κέρκυρα και θα βρίσκεται στην ίδια πίστα με αυτά των λοιπών ομολόγων σας, αλλά και με άλλα Ελληνικά ενδεχομένως.
    Βρίσκεται στην ίδια ανάρτηση:
    http://gianniotis.blogspot.com/2009/06/2706.html

    _______________________________
    Φίλε 5:33 μμ.
    Δεν πρόκειται για ...αμπελοφιλοσοφίες.
    Όταν ανέκυψε για πρώτη φορά Σκοπιανό θέμα, ο τότε πρωθυπουργός Ανδρέας Παπανδρέου, όχι μόνο απαγόρευσε τις πτήσεις προς Ελλάδα, αλλα επέβαλε και εμπάρκο.
    Αλλά επειδή εκ των πραγμάτων δεν μπορούμε να απαντάμε σε κάθε λέξη, ξαναδηλώνω ότι ...χθές και σήμερα είναι δυο μαύρες μέρες για την εξωτερική πολιτική της χώρας μας....
    Όσο για την κυρά Ντόρα, ας την αφήσουμε στα ...χασκόγελά της, και ουδείς λόγος πλέον περί αυτής.

    Σας ευχαριστώ θερμά για την επίσκεψή σας.

    Καλή Κυριακή σε όλους.
    ___________________________
    Αργύρη Σιδέρη, τελευταία στιγμή σε είδα.
    Καλή σου μέρα.

    Φιλικά.
    gianniotis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Και κάτι τελευταίο που εκ παραδρομής δεν ανέγραψα στο προηγούμενο σχόλιο.
    Μέχρι να φύγει ο Σκοπιανός για το χωριό του, νεώτερη ανάρτηση δεν θα υπάρξει.

    gianniotis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. gianniotis
    ωραία λοιπόν που το είχες γράψει παλαιότερα... αλλά από που και ως που συμπαιρένεις ότι ο

    «Κάρολος Παπούλιας ΔΕΝ είχε δεχθεί να πραγματοποιήσει επίσκεψη στη χώρα μας ο πρόεδρος της πΓΔΜ Μπράνκο Τσερβενκόφσκι »

    Δεν κατάλαβα τελικά τι λές; Λες ότι πέρσι ακυρώθηκε η επίσκεψη λόγω Παπούλια; Αν το λες αυτό έχεις τελείως λάθοςγιατί πέρσυ θα ερχόταν για την διάσκεψη των ηγετών της Νοτιοανατολικής Ευρώπης στην οποία εκ μέρους της Ελλάδας θα συμμετείχε ο Καραμανλής και όχι ο Παπούλιας. Με τον Παπούλια θα συναντιόταν τυχαία σε εκδήλωση της ΟΥΝΕΣΚΟ...

    ΟΧΙ ΝΑ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΟΥΜΕ ΟΤΙ Ο ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ ΣΤΑΘΗΚΕ ΑΦΟΡΜΗ ΝΑ ΑΚΥΡΩΘΕΙ ΠΕΡΣΥ Η ΕΠΙΣΚΕΨΗ!!!

    Θα τρελλαθούμε τελείως;

    ΌΣο για το 1997 γαργάρα ε;
    ΤΟΤΕ ΕΙΧΕ ΞΑΝΑΕΡΘΕΙ Ο ΓΚΛΙΓΚΟΡΟΦ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΑΣ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΗΘΗΚΕ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Δεξί εξτρέμ,
    παίζουμε με τις λέξεις.
    Ξεκαθαρίζω ότι η μη άφιξη του Προέδρου των Σκοπίων ήταν απόφαση της Κυβέρνησης και όχι του Παπούλια.
    Δεν εμπίπτει στις αρμοδιότητες του Παπούλια αυτή η απαγόρευση.
    Ξεκάθαρα λοιπόν.
    Το ίδιο βεβαίως έπρεπε να γίνει και στην προκειμένη περίπτωση.
    Ένα ΟΧΙ σαν του Μεταξά. Κι' εδώ που τα λέμε το ΟΧΙ δεν το είπε ο Μεταξάς, αλλά ο Ελληνικός Λαός που τότε είχε ψυχή.
    Κι' όσο για το "γαργάρα", μακριά από μένα τέτοιου είδους υπονοούμενα, διότι δεν προσκυνάω κανέναν.
    Απλά είπα ότι μιλάμε για τελείως ανόμοια πράγματα.
    Μεσολάβησαν σειρές διαπραγματγεύεων για το όνομα, προέκυψαν εκτρώματα τύπου Γκρούεφσκι κ.λ.π., καθώς και μια δική μας εξωτερική πολιτική που κατάντησε περίγελος.
    Ξεκάθαρα...

    gianniotis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΓΙΑ ΚΑΘΗΣΤΕ ΛΙΓΟ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ. ΠΟΣΟ ΠΙΟ ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΑ ΓΡΑΨΕΙ Ο ΓΙΑΝΙΩΤΗΣ? ΔΕΝ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΤΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ. ΤΕΛΟΣ. ΤΑ ΑΛΛΑ ΤΑ ΑΚΟΥΩ ΒΕΡΕΣΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Οι μακεδόνες να τα βλέπουν αυτά, οι πραγματικοί μακεδόνες που δίνουν στις εκλογές ποσοστά στην Νέα Δημοκρατία της τάξης του 70% σε μερικούς νομούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή