Τετάρτη 3 Ιουνίου 2009

Nαυάγησε η "πράσινη" φιέστα στη Θεσσαλονίκη


Σε προεκλογικό ναυάγιο εξελίχθηκε η χθεσινή ανοιχτή συγκέντρωση του ΠΑΣΟΚ στη Θεσσαλονίκη, με ομιλητή τον Γιώργο Παπανδρέου.
Οι ελπίδες της ηγεσίας της αξιωματικής αντιπολίτευσης για τη διοργάνωση μιας μεγαλειώδους προεκλογικής συγκέντρωσης στην Πλατεία Αριστοτέλους "βούλιαξαν" στα νερά του Θερμαϊκού, καθώς η συντριπτική πλειονότητα των κατοίκων της Θεσσαλονίκης δεν προσήλθε στην ομιλία του Γ. Παπανδρέου, ο οποίος μίλησε ενώπιον φτωχού σε συμμετοχή και υποτονικού σε παλμό ακροατηρίου.
Στην ομιλία του, ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση, ενώ απέδωσε προσωπική ευθύνη στον Κώστα Καραμανλή για τα κρούσματα αδιαφάνειας και διαφθοράς στο δημόσιο βίο, κάνοντας λόγο για σκάνδαλα Siemens και Βατοπεδίου.
Ο κ. Παπανδρέου έθεσε εκ νέου το δίλημμα "ή αλλάζουμε ή βουλιάζουμε", απευθύνοντας έκκληση στους ψηφοφόρους να μην απέχουν από τις κάλπες την Κυριακή, αλλά να προσέλθουν μαζικά και να αποδοκιμάσουν με την ψήφο τους την κυβερνητική πολιτική.
Μάλιστα, ισχυρίστηκε ότι υπάρχουν συμφέροντα τα οποία εκφράζουν το σημερινό κατεστημένο και πολεμούν με όλες τους τις δυνάμεις το ΠΑΣΟΚ.
Στην ομιλία του έκανε και ειδική αναφορά στους ψηφοφόρους της Ν.Δ., καλώντας τους να συμβάλουν στον αγώνα του ΠΑΣΟΚ.
_______________________________

Κάλεσε τους ψηφοφόρους της Ν.Δ. να ψηφίσουν ...ΠΑΣΟΚ
Ρε, δεν είμαστε καλά.!!!
Και επειδή κ. Παπανδρέου η ...καραμέλα του Βατοπεδίου και της Βιστωνίδας πρέπει κάποτε να τελειώνει, πάρτε μια γεύση από την ανάρτηση που προηγήθηκε.

5 comments:

  1. Δέν καταλαβαίνω πού βλέπεις το τόσο παράξενο επειδή κάλεσε τους ψηφοφόρους της Νέας Δημοκρατίας που προδώθηκαν να ψηφίσουν ΠΑΣΟΚ.
    Όπως κάποια άλλη χρονιά το 2004 κάποιοι προδωμένοι οπαδοί του ΠΑΣΟΚ ψήφισαν Καραμανλή, έτσι και σήμερα είναι απολύτως λογικό να επαναληφθεί το φαινόμενο απο την αντίθετη πλευρά.
    Υπάρχουν πάρα πολλοί σκληρά προδωμένοι οπαδοί της Νέας Δημοκρατίας απο τον Καραμανλή να ξέρεις, πολύ σκληρά λές και τους εκδικήθηκε επειδή τον ψήφισαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ¨ΔΕΝ ΜΑΣΑΜΕ ΜΕΓΑΛΕ
    20 ΧΡΟΝΙΑ ΚΥΝΗΓΙ ΠΡΑΣΙΝΟΦΡΟΥΡΩΝ ΤΟΣΟ ΣΕ ΜΑΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ,ΜΕΤΑΘΕΣΕΙΣ ΕΠΙ ΜΕΤΑΘΕΣΕΩΝ
    ΧΑΣΙΜΟ ΘΕΣΕΩΝ ΚΑΙ ΚΑΠΑΚΙ ΤΟ ΧΤΕΣΙΝΟ ΣΥΝΘΗΜΑ ΟΛΑΟΣ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ ΚΤΛ ΠΑΜΕ ΚΚΕ
    ΠΑΣΟΚ ΠΟΤΕ!!!!@!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Στον φίλο 10:51 Υπάρχει μια τεράστια διαφορά καλέ μου φίλε μεταξύ Κώστα -Γιώργου.Ο μεν Κώστας έπεισε τον πασόκο γιατί έχει εξαιρετικό πολιτικό λόγο , ενώ ο Γιώργος μας έχει φλομώσει στις παπαριές του για πράσινη ανάπτυξη και πράσινα άλογα.Οσο και να προσπαθούν οι γεροξεκούτηδες καναλάρχες να παρουσιάσουν μονόπλευρα και μαύρα τα της κυβέρνησης Καραμανλή , ο κόσμος έχει κρίση. Θα εκπλαγείς την 8-6-09 με τα αποτελέσματα.
    ΑΚΡΑΙΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 2:39 τί λές τώρα φοβερός πολιτικός λόγος μας ταχε πρήξει με τον αρχιερέα της διαφθοράς ενώ σήμερα ζητάει συγνώμη γιατί είπε αυτή την κουβέντα στον έντιμο πρώην πρωθυπουργό.
    Δέν με ενδιαφέρει πόσο θα εκπλαγώ στις 8-6-09 μου αρκεί οτι θα κάνω το καθήκον μου στις 7-6-09.

    ΑπάντησηΔιαγραφή