Κυριακή 5 Ιουλίου 2009

Έλεος.! Όχι άλλα "ΘΑ" κ. Παπανδρέου. Για το Θεό!


Κρατηθείτε λίγο.!
Ο κ. Παπανδρέου ΘΑ δημιουργήσει "Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων", για όλους τους "εντός ΠαΣοΚ" ευρισκομένους.
Δεν το λέω εγώ. Το λέει η δική του ...ανεξάρτητη εφημερίδα "ΤΟ ΒΗΜΑ".
Σύμφωνα λοιπόν με ...αυτή (φυλλάδα), ο κ. Γ. Παπανδρέου, δεν πρόκειται να περιοριστεί στις προτάσεις που έχει διατυπώσει ...περί διαφάνειας και ειδικότερα: στην παροχή ευνοϊκής μεταχείρισης σε όσους δίνουν στοιχεία για τη διαφθορά πολιτικών προσώπων, στην κατάσχεση περιουσιακών στοιχείων που δεν περιλαμβάνονται στο "πόθεν έσχες", στην έκτακτη σύγκληση της Βουλής με θέμα τη σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής και στην εκ μέρους της κυβέρνησης δικαστική αξίωση προσκόμισης από τη Siemens όλων των στοιχείων που αφορούν την Ελλάδα
Στο επιτελείο των ..."αφανών συνεργατών" του προέδρου του ΠαΣοΚ έχει ήδη ξεκινήσει μια λεπτομερής συζήτηση για ριζικές αλλαγές στον έλεγχο των οικονομικών στοιχείων όλων των κομματικών στελεχών.
Σύμφωνα με πληροφορίες, στο τραπέζι βρίσκεται ήδη μια πρόταση για τη δημιουργία κομματικής Υπηρεσίας Ελέγχου Εσωτερικών Υποθέσεων, (!!!) η οποία θα δραστηριοποιηθεί εν όψει εθνικών εκλογών με στόχο τη διασφάλιση των "καθαρών" ψηφοδελτίων.
Εν συνεχεία ο κ. Παπανδρέου ΘΑ εξετάσει το ενδεχόμενο να κάνει ένα περαιτέρω βήμα, με την εφαρμογή μιας ειδικής διάταξης για όλα τα πρόσωπα που θα βρεθούν στη δεξαμενή στελέχωσης της κυβέρνησης και του κρατικού μηχανισμού.
Βάσει προτάσεως που έχει συζητηθεί, ο πρόεδρος του ΠαΣοΚ ΘΑ αξιώσει από όλους όσοι προθυμοποιούνται να συμμετέχουν σε κυβερνητικά σχήματα και μηχανισμούς να υπογράφουν ειδικές δηλώσεις, με τις οποίες ΘΑ αποδέχονται τον τακτικό έλεγχο περιουσιακών στοιχείων, τραπεζικών λογαριασμών και οικονομικών δραστηριοτήτων από τις αρμόδιες υπηρεσίες.
________________________
Η "πλήρης διαφάνεια" επιτυγχάνεται μόνο με ...διπλά βιβλία.
Δοκιμασμένη ..."συνταγή".

11 comments:

  1. ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗ ΛΕΕΙ ΘΑ???
    ΜΗΠΩΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΙΠΟΤΕ???
    ΑΦΟΥ ΣΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ.........
    ΤΟ ΘΑ ΤΟΥ ΤΟ ΑΦΗΣΕ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑ Ο ΓΕΡΟΣ ΤΗΣ ΜΙΜΗΣ.
    ΧΑΖΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΦΗΣΕΙ ΤΟ ΘΑΑΑΑΑΑΑ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 1:26 δηλαδή ο Καραμανλής δέν είπε ποτέ ΘΑ.
    Έχεις μετρήσει σε βίντεο πόσες φορές έχει πεί οτι η οικονομία μας βρίσκεται σε άριστο δρόμο και ΔΕΝ ΘΑ ΒΑΛΕΙ ΑΛΛΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ???
    Οι τελευταίοι μέχρι τώρα μπήκαν προχθές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. φτάνει πια με τα ψέματά σας προοδευτικοί παπαγάλοι.
    ο καραμανλής είπε ότι θα βάλει φόρους εαν χρειαστεί, και σιγά τους φόρους που έβαλε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΝΟΜΙΚΟΣ (Α ΡΕ ΔΥΚΤΙΟ 21)ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ ΤΩΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΩΝ ΤΣΟΥΚΑΤΟΥ ΚΑΙ ΕΛΕΓΧΟΥ ΕΙΣ ΒΑΘΟΥΣ ΤΩΝ ΔΙΠΛΩΝ ΒΙΒΛΙΩΝ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ, ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΘΕΙ ΚΑΤΑ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΚΑΙ ΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ,,ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΣΤΟΝ ΑΝΗΦΟΡΟ ΒΟΓΓΑΕΙ
    ΣΤΟΝ ΚΑΤΗΦΟΡΟ ΤΣΟΥΛΑΕΙ
    ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΔΕΝ ΠΕΤΑΕΙ
    ΚΑΙ ΣΤΑ ΘΑ ,ΘΑ, ΚΟΛΥΜΠΑΕΙ
    ΤΙ ΕΙΝΑΙ?
    ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΗΣ ΠΡΑΣΙΝΗΣ ...ΠΡΑΣΙΝΑΔΑΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. 2:29 τί μας λές ρέ καραγκιόζη μας ξέσκισε μας φορολόγησε την ομιλία στα κινητά, μας φορολόγησε την βενζίνη και το πετρέλαιο μόλις 5 μέρες μετά τις ευρωεκλογές και μετά μας λές πράσινοι παπαγάλοι σιγά τους φόρους.
    Οι πράσινοι παπαγάλοι δικαιώθηκαν βρέ δέν το πήρες χαμπάρι?
    Μας άλλαξε τα φώτα χωρίς να υπάρχει κανένας λόγος χωρίς να προκύψει τίποτα ο ψεύτης και μας λές μετά για προπαγάνδα.
    Ρε ούστ ψευταράδες έχετε το θράσος να κατηγορείτε τα ΘΑ των άλλων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Εγώ έχω περιέργεια να δω ποιόν θα βάλει υπεύθυνο σε αυτή την υπηρεσία εσωτερικών υποθέσεων. Λέτε να βάλει τον Πάγκαλο που θεωρεί τις μίζες νόμιμες; Κατακαημένη Ελλάδα τι σε περιμένει ακόμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ

    Δεν έχω σχεδιασμό για νέους φόρους εάν σε δύο, σε τρεις, σε πέντε μήνες δούμε ότι οι συνθήκες αλλάζουν, βεβαίως θα συζητήσουμε και φορολογικά έσοδα. Θέλω να είμαι καθαρός. Εάν μου λέγατε πέρσι τον Αύγουστο, παράδειγμα λέω, θα βάλεις νέους φόρους, θα σας έλεγα, όχι δεν έχω αυτή την πρόθεση. Όμως το Γενάρη έβαλα κάποιους νέους φόρους, γιατί είναι η ανάγκη. Δεν έχω λοιπόν τέτοια πρόθεση, δεν είναι ο σχεδιασμός αυτός και δεν είναι ούτε καν αυτό που μας ζητάνε από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή. Όμως ζούμε σε μία πάρα – πάρα πολύ ρευστή κατάσταση και μπορεί αυτή η ανάγκη να προκύψει ξεκαθάρισε και έθεσε ως κυρίαρχο κυβερνητικό στοίχημα την πάταξη της φοροδιαφυγής.

    ΤΙ ΕΚΑΝΕ 5 ΜΕΡΕΣ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑΞΕΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ

    Αύξηση των ειδικών φόρων κατανάλωσης που επιβάλλονται στη βενζίνη κατά 10% με 15%. Η αύξηση αυτή θα επιβαρύνει τις λιανικές τιμές πώλησης της αμόλυβδης κατά 4,2 έως 6,4 λεπτά το λίτρο. Από την αύξηση υπολογίζεται πως τα πρόσθετα έσοδα του Δημοσίου θα κυμανθούν μεταξύ 400 και 600 εκατ. ευρώ.
    Αύξηση του τέλους συνδρομητών κινητής τηλεφωνίας. Το τέλος κυμαίνεται σήμερα από 2 έως 10 ευρώ μηνιαίως, ανάλογα με το ύψος του λογαριασμού.
    Επιβολή φόρου 10% στα καρτοκινητά τηλέφωνα. Το τέλος θα υπολογίζεται σε κάθε ανανέωση χρόνου ομιλίας και θα αφαιρείται με την ολοκλήρωση της διαδικασίας ανανέωσης. Το μέτρο αυτό αναμένεται να φέρει στα ταμεία του Δημοσίου περίπου 100 εκατ. ευρώ.

    ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΟΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΥΝΔΙΝΟΣ ΚΑΝΤΕ ΑΡΧΗΓΟ ΤΗΝ ΝΤΟΡΑ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΣΑΣ ΤΟ ΛΕΩ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΤΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Και όμως.
    Υπάρχουν άτομα που πιστεύουν στον Γιωργάκη.
    Ρε εδώ μιλάμε για χοντρό μαζοχισμό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΤΙ ΣΥΛΟΓΑΣΑΙ ΡΕ ΓΙΩΡΓΟ? ΒΡΟΝΤΑ ΤΑ ΚΑΙ ΚΟΠΑΝΑΤΗΝ ΓΙΑ ΤΟ ΑΜΕΡΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΣΑΝΤ. ΣΕ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΑΚΟΜΑ. ΑΠΟΡΩ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΒΟΔΙΑ ΠΟΥ ΣΕ ΠΡΟΣΚΥΝΑΝΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. AN EINAI MIA ΦΟΡΑ ΑΧΡΗΣΤΟΣ Η ΑΝΙΚΑΝΟΣ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΕΤΡΗΣΤΕ ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΙΑΝΟΗΤΙΚΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΟ ΤΩΝ ΣΟΥΒΛΑΤΖΙΔΙΚΩΝ ΤΗΣ ΡΑΦΗΝΑΣ ΠΟΥ ΕΧΑΣΕ ΣΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΧΕΔΟΝ ΠΕΝΤΕ ΜΟΝΑΔΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ. ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ΑΛΛΑ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΤΟ ΠΑΕΙ ΟΙ ΠΕΝΤΕ ΜΟΝΑΔΕΣ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΔΕΚΑ ΣΤΙΣ ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή