Κυριακή 5 Ιουλίου 2009

Άγρια καταδίωξη δουλεμπόρου στην Εγνατία Οδό


Σκηνές βγαλμένες από ταινία του Χόλυγουντ εκτυλίχτηκαν στην Εγνατία Οδό, στο ρεύμα με κατεύθυνση από Ξάνθη προς Καβάλα, όταν ένα λευκό Citroen δεν συμμορφώθηκε στο σήμα των αστυνομικών να σταματήσει.
Η καταδίωξη ξεκίνησε λίγο έξω από την πόλη της Ξάνθης.
Το λευκό Ι.Χ., το οποίο οδηγούσε ένας νεαρός άνδρας, ανέπτυξε ιλιγγιώδη ταχύτητα και με επικίνδυνους ελιγμούς απέφευγε τα προπορευόμενα οχήματα. Δεν ήταν, μάλιστα, λίγες οι φορές που παραλίγο να προκαλέσει ατύχημα και να συγκρουστεί μαζί τους.
Όπως τελικά αποδείχθηκε, μέσα στο λευκό αυτοκίνητο υπήρχαν λαθρομετανάστες.
Στην καταδίωξη αρχικά μετείχε ένα μόνο όχημα της Ελληνικής Αστυνομίας. Στο ύψος της διασταύρωσης με την Χρυσούπολη οι αστυνομικές δυνάμεις ενισχύθηκαν με ακόμη ένα περιπολικό. Αυτό όμως δεν πτόησε τον καταδιωκόμενο οδηγό, καθώς ανέπτυξε ακόμη περισσότερο ταχύτητα!
Τελικά, λίγο πριν τον κόμβο του Αγίου Σίλα, έξω από την πόλη της Καβάλας, ο οδηγός του οχήματος έχασε τον έλεγχο και σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία προσέκρουσε στις προστατευτικές μπάρες.
Οι αστυνομικοί με συντονισμένες κινήσεις ακινητοποίησαν αρχικά τους λαθρομετανάστες.
Ο δουλέμπορος, ο οποίος κατάφερε να κρυφτεί σε θαμνώδη περιοχή, συνελήφθη μετά από λίγο, αν και προέβαλε αντίσταση στις αστυνομικές Αρχές.
ΠΗΓΗ: KAVALA.NET

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου