Τρίτη 11 Αυγούστου 2009

Η αθλιότητα των σταλινικών ηγεσιών στην Ελλάδα.!

Ευθυγραμμισμένοι με την πολιτική των δούλων του κεφαλαίου εμφανίζεται πλέον επίσημα η Σταλινική ηγεσία του ΚΚΕ, απαιτώντας τη νομιμοποίηση εκατοντάδων χιλιάδων λαθρομεταναστών και την απόκτηση υπηκοότητας από τα παιδιά τους που γεννήθηκαν στην Ελλάδα. Αδιαφορώντας και προδίδοντας για πολλοστή φορά την Ελληνική εργατική τάξη, που κολυμπάει, στην ανεργία και στα όρια της φτώχειας εξαιτίας της πολιτικής των μεγάλο κατασκευαστών και εφοπλιστών με την αθρόα εισαγωγή μεταναστών, ψαχουλεύει μάταια να βρει ψήφους και λαϊκή βάση μέσα στους μετανάστες. Μια πολιτική που ακολουθεί επίσης ο ξεπεσμένος Σταλινογεννής Συνασπισμός, μιας και οι Έλληνες εργαζόμενοι τους έχουν φτύσει κυριολεκτικά και "τους δυο", όχι μόνο στις εκλογικές αναμετρήσεις, αλλά και σ' όλους τους χώρους δουλειάς που εκδηλώνονται απεργιακές κινητοποιήσεις. Και ενώ οι αστικές φυλλάδες αναζητούν τα ..."δικαιώματα" των παλαιών αλλοδαπών, που πλήττονται από τους "μαύρους»"ή τους "νέους μετανάστες", όπως τους ονομάζουν, φυσικά αδιαφορώντας για το τεράστιο ποσοστό Ελλήνων ανέργων που επέφερε η πολιτική αντικατάστασης και αλλοίωσης του ελληνικού πληθυσμού, οι ...δήθεν αριστεροί συνδικαλιστές διαδηλώνουν για την ...δήθεν κατάργηση της αργίας της Κυριακής από τους Έλληνες καταστηματάρχες, εθελοτυφλώντας για την παραβίαση των ωραρίων, των αργιών, την ανασφάλιστη εργασία, την πρακτική κατάργηση συλλογικών συμβάσεων από τους προστατευόμενους τους, λαθρομετανάστες και μη, "μελλοντικούς ψηφοφόρους" τους.

Οφείλουμε να επισημάνουμε και να πληροφορήσουμε τα μέλη αυτών των ...προδοτικών σταλινικών κομμάτων ότι: οι προσπάθειες αλλοίωσης πολιτισμένων λαών, με την αθρόα και ανεξέλεγκτη εισαγωγή απολίτιστων, πεινασμένων και ανειδίκευτων μαζών, που όπως λέει και ο Μαρξ ως σκοπό έχουν τη διαιώνιση της σκλαβιάς, έχουν αποτύχει στο παρελθόν, συμπαρασύροντας τους υποστηρικτές αυτής της πολιτικής στη δυσμένεια των λαών.
Έχουν αποτύχει και κοινωνικά και οικονομικά. Επίσης: Να είστε σίγουροι ότι οι ευεργετηθέντες με υπηκοότητα. αλλοδαποί θα ψηφίσουν τα ισχυρότερα αστικά κόμματα και όχι τους θνησιγενείς υποστηρικτές της ευεργεσίας.

Και η πιο σημαντική πληροφορία απ' όλες. Η Ελληνική εργατική τάξη έχει πολύ δυνατή μνήμη. Και όπως δεν πρόκειται να ξεχάσει τις προηγούμενες προδοσίες των σταλινικών ηγεσιών αυτών των κομμάτων, έτσι και τώρα ζητά μια επόμενη προδοσία νια να τα πετάξει μια για πάντα στον καιάδα της ιστορίας, προς όφελος της, ώστε να μπορέσει απαλλαγμένη από τα "δεκανίκια" της αστικής τάξης να διεκδικήσει καλύτερους όρους ζωής.
resaltomag

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου