Τρίτη 11 Αυγούστου 2009

Είκοσι πέντε νεκροί από επιθέσεις στο Αφγανιστάν

Εννέα πολίτες, εκ των οποίων ένα παιδί, τέσσερις Αφγανοί στρατιώτες και περίπου 12 Ταλιμπάν, σκοτώθηκαν την Τρίτη από βομβιστικές επιθέσεις και συγκρούσεις που έγιναν στο νότιο Αφγανιστάν.

Όπως ανακοίνωσαν οι αφγανικές αρχές, βόμβα που εξερράγη δίπλα σε μικρό λεωφορείο, στην περιοχή Μαϊουάντ της επαρχίας Κανταχάρ, προκάλεσε το θάνατο 9 αμάχων, μεταξύ των οποίων ένα παιδί. Η περιοχή θεωρείται προπύργιο των Ταλιμπάν. Από την έκρηξη τραυματίστηκαν άλλοι τέσσερις άνθρωποι. Εν τω μεταξύ, από άλλη επίθεση, που έγινε στην περιοχή Ζάρι, με συνέπεια να τραυματιστούν πέντε πολίτες. Το υπουργείο Εσωτερικών στην Καμπούλ επιβεβαίωσε τις δύο επιθέσεις, τις οποίες απέδωσε σε "εχθρούς του Αφγανιστάν".

Εξάλλου, από έκρηξη βόμβας στην επαρχία Ζαμπούλ, σκοτώθηκαν τρεις Αφγανοί στρατιώτες και δύο τραυματίστηκαν. Στην ίδια επαρχία άνδρες των δυνάμεων ασφαλείας ενεπλάκησαν σε μάχη με Ταλιμπάν, στη διάρκεια της οποίας σκοτώθηκαν 12 αντάρτες. Άλλος ένας Αφγανός στρατιώτης σκοτώθηκε από έκρηξη βόμβας στην επαρχία Χελμάντ.

1 comments:

  1. ΑΣΧΕΤΟ
    -----------------------------------
    ΤΟ ΤΡΟΚΤΙΚΟ ΘΡΙΑΜΒΟΛΟΓΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΟ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΜΠΛΟΚ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ. ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΤΟ ΚΡΑΤΑΜΕ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΑΥΤΗ.ΕΤΣΙ ΥΠΟΒΙΒΑΖΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΜΠΛΟΚ ΜΕΣΑ ΣΕ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΤΟ ΓΛΥΦΑΝΕ..ΕΠΑΡΣΗ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΠΑΡΣΗ ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΟΥΝ ΤΑ ΜΠΛΟΚΑΚΙΑ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή