Σάββατο 1 Αυγούστου 2009

ΠΑΣΟΚ: "Φθηνό, υποκριτικό και λαϊκίστικο...κίνημα"

Ξεπέρασε κάθε όριο λαϊκισμού και υποκρισίας το "κίνημα" της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
Με φθηνούς, μα πάρα πολύ φθηνούς αντιπολιτευτικούς τακτικισμούς, επιχείρησε για άλλη μια φορά να επισκιάσει τις χθεσινές ανακοινώσεις του υπουργείου Υγείας, ακόμη και για την αντιμετώπιση του ιού της νέας γρίπης.
Το "κίνημα" της αξιωματικής αντιπολίτευσης προτού ακόμη παρουσιαστεί από τον Δημήτρη Αβραμόπουλου το εθνικό επιχειρησιακό σχέδιο για την πρόληψη και αντιμετώπιση της νόσου προέβη σε ερώτηση και αίτηση κατάθεσης εγγράφων στην Βουλή, θέτοντας για την "τιμή των όπλων" ερωτήματα που ούτως ή άλλως έχουν απαντηθεί αρμοδίως.
Με αμηχανία υποδέχτηκε και η ηγεσία του ΠΑΣΟΚ τις σχετικές ανακοινώσεις της κυβέρνησης.
"...Η συνεδρίαση της Διυπουργικής Επιτροπής για τη νέα γρίπη, όπως και οι δηλώσεις του υπουργού που ακολούθησαν, ανέδειξαν πολύ καθαρά την τεράστια προσπάθεια που πρέπει να καταβάλει η χώρα μας, ώστε οι επιπτώσεις της πανδημίας της νέας γρίπης να είναι οι μικρότερες δυνατές. Ανέδειξαν, ταυτοχρόνως, και τα μεγάλα προβλήματα στο υγειονομικό σύστημα της χώρας, τις καθυστερήσεις και τις αβελτηρίες στην πολιτική υγείας της κυβέρνησης τα τελευταία πέντε χρόνια, αλλά και στις ενέργειές της, ώστε να προετοιμάσει τη χώρα, για να μπορεί να αντιμετωπίσει την πανδημία..." σχολίασε ο μονίμως ψευδόμενος και συκοφάντης ..."εκπρόσωπος τύπου" της αξιωματικής αντιπολίτευσης Γ. Παπακωνσταντίνου, ενώ ο πολιτικός εκπρόσωπος του κόμματος για θέματα Υγείας Γ. Φλωρίδης κινήθηκε σε πιο ήπιους τόνους:
"...Η πίεση που ασκήσαμε φαίνεται ότι αρχίζει να αποδίδει. Η κυβέρνηση αντιλαμβάνεται ότι χρειάζεται εθνικό σχέδιο και κυρίως ικανότητα εφαρμογής ενός εθνικού σχεδίου. Από εδώ και πέρα, όλα θα κριθούν από τη σωστή κινητοποίηση και ένταξη όλων των αρμοδίων φορέων και παραγόντων, ώστε να έχουμε τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα...", υπογράμμισε σε δήλωσή του.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου