Κυριακή 30 Αυγούστου 2009

Πακιστανοί συνελήφθησαν για ληστεία και για διακίνηση λαθρομεταναστών

Ένας 19χρονος και ένας 26χρονος, πακιστανικής καταγωγής, μέλη κυκλώματος διακίνησης λαθρομεταναστών συνελήφθησαν από άντρες της Διεύθυνσης Αλλοδαπών Αττικής κατά τη διάρκεια αστυνομικής επιχείρησης.
Εδώ και αρκετές ημέρες οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ είχαν πληροφορίες για τη δράση του κυκλώματος, τα μέλη τους οποίου έφερναν στη χώρα μας ομοεθνείς τους, έναντι χρηματικής αμοιβής.
Οι δύο συλληφθέντες σήμερα το πρωί έκαναν το μοιραίο λάθος. Εισέβαλαν στο σπίτι 85χρονης στην Αθήνα και αφού την χτύπησαν, της άρπαξαν 3.000 ευρώ και τράπηκαν σε φυγή.
Λίγα λεπτά αργότερα τους εντόπισαν αστυνομικοί, οι οποίοι και τους συνέλαβαν.
Κατά τη διάρκεια της προανάκρισης πρόεκυψε η σπείρα, με ένα ακόμη συνεργό που διαφεύγει της σύλληψης, μετέφερε λαθρομετανάστες από την Τουρκία με πλωτά μέσα και στη συνέχεια, τους μετέφεραν στον Ασπρόπυργο με Ι.Χ. Την τελευταία εβδομάδα, οι λαθρομετανάστες κρατούνταν σε ειδικά διαμορφωμένη μονοκατοικία και υποβάλλονταν καθημερινά σε ξυλοδαρμούς και απειλές κατά της ζωής τους, προκειμένου, εκτός του προσυμφωνηθέντος ποσού των 7.000 ευρώ, να καταβληθεί από τους οικείους του, επιπλέον, το ποσό των 4.000 ευρώ, για τον καθένα.
Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία και αναμένεται να οδηγηθούν στον εισαγγελέα, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του τρίτου μέλους του κυκλώματος

5 comments:

  1. ΚΡΙΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΙΑΓΙΑ ΤΗΝ 85ΧΡΟΝΗ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΝΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΝ ΣΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΝΑΤΑΣΤΕΣ. ΜΟΛΙΣ ΟΜΩΣ ΘΑ ΤΟ ΕΜΑΘΕ ΘΑ ΕΓΙΝΕ ΑΥΤΟΜΑΤΩΣ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΙΚΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ανακοινωση συμπαραστασης θα βγαλει ο βαλλιανατος και ο τσιπρας?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τήν Παπαρήγα ξεχάσατε... ας κάνει και καμιά απεργία για να παραιτηθεί ο... Ομπάμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΡΑΒΑΣΑΚΙ ΤΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΑΟ ΓΙΑ ΟΣΑ ΚΑΛΑ ΚΑΝΑΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. εάλω η ελλάς! βρίσκουν και τα κάνουν, αλλά πληρώνουν οι έλληνες που δεν φταίνε.ο πάκης παυλόπουλος ευχαρίστησε τους λαθρομετανάστες που επέλεξαν την ελλαδα για να ζήσουν!!!!!!!!!!! , οι ξένοι δεν θα βιάσουν την γυναίκα και τα παιδιά του γιατί έχουνε 10 φρουρούς ο κάθε θολοκουλτουριάρης βουλευτής.
    είμαι εξοργισμένος γιατί δικό μου πρόσωπο έχει βιώσει και βιώνει ακόμη δύσκολες καταστάσεις.
    ΔΙΚΑΣΤΕΣ αντιρατσιστές αθωώνουνε τους ξένους εγκληματίες. κάποτε θα πληρώσουνε και αυτοί...

    ΑπάντησηΔιαγραφή