Παρασκευή 4 Σεπτεμβρίου 2009

Υποψήφιος και πάλι ο ..."νεανίας σοσιαλιστής" Άκης.

Θαυμάστε εδώ τον ...νεανία του Πασοκ, αλλά ...σύντροφο κατά τα άλλα, Άκη Τσοχατζόπουλο.
Προ πάντων ... απολαύστε - νοερά εσείς - την χλίδα του νιόπαντρου ...σοσιαλιστή.!
Ο εν λόγω "παλαίμαχος" του Πασοκ θα είναι και πάλι υποψήφιος στην Α' Θεσσαλονίκης.
Ο πρώην, και επί σειρά ετών - ούτε και ο ίδιος θυμάται - υπουργός του Πασοκ, σύμφωνα με πληροφορίες κατέθεσε αίτηση, ώστε να συμπεριληφθεί στα σχετικά ψηφοδέλτια.
Ο… "πονοκέφαλος"για το Γ. Παπανδρέου είναι πολύ ...βαρύς, διότι θα πρέπει να αποφασίσει (ο ίδιος;) τί θα κάνει με τον πρώην υπουργό, ο οποίος... θεωρεί ότι ..."τιμωρήθηκε" από τους ψηφοφόρους του μένοντας εκτός την προηγούμενη τετραετία, και τώρα είναι έτοιμος να επανακάμψει ...δριμύτερος.
________
gianniotis: Γιωργάκη Παπανδρέου, δώσε τόπο στα ..."νιάτα". Άσε το παιδί να ...εκτονωθεί.! Και μη ξεχνάς το ..."δριμύτερος". Νιώθει ξεκούραστος μετά απο τις διακοπές που έκανε στην βασιλική έπαυλη.! 33.000 ευρώ για ενοίκιο 22 ημερών + τα υπόλοιπα έξοδα, μας κάνουν 100.000 ευρώ. Τόσα στοίχησαν στον Έλληνα - Ρωμιό οι ολιγοήμερες διακοπές του Άκη...

5 comments:

  1. ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΕ ΠΡΩΤΑ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΜΕ ΤΙΝΟΣ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΑΓΟΡΑΣΕΣ ΤΙΣ ΕΠΑΥΛΕΙΣ ΣΤΗ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΚΑΙ ΑΓΓΛΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟΤΕ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΕΛΠΙΔΑ ΝΑ ΠΙΑΣΕΙΣ ΤΗ ΒΑΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Προς Θεού!!! Θεωρείτε μεγάλο ποσόν τις 100.000; έλεος! 142 μηνιάτικα είναι, για την γενιά των 700ε Τον καταλαβαίνω απόλυτα τον ..Άκη, γι΄αυτό έκανε ολιγοήμερες διακοπές!....
    stamat

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γιώργο Παπανδρέου, να χαρείς τη μανούλα σου, μη βγάλεις σκελετούς από το οστεοφυλάκιο των σκοτεινών ημερών του ΠΑΣΟΚ! Λυπήσου το λαό που τόσο αγαπάς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. AYTON ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΟΜΟΙΟΥΣ ΤΟΥ ΣΤΑ ΤΑΡΤΑΡΑ.
    ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΓΙΩΡΓΟΣ

    ΚΑΙ ΟΧΙ ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ.

    ΜΗΝ ΔΙΚΑΙΩΝΕΙΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΔΙΕΣΥΡΑΝ ΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ

    ΚΑΙ ΠΡΟ ΠΑΝΤΟΣ

    ΜΙΑ ΓΕΝΙΑ ΘΥΣΙΩΝ ΚΑΙ ΑΓΩΝΩΝ.

    ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ , ΕΞ ΑΙΤΙΑΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΧΑΜΕΝΟΥ ΚΟΡΜΙΟΥ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. AΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟΙ Ν'ΑΝΑΣΤΗΣΟΥΝΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή