Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου 2009

Κύριοι της Νέας Δημοκρατίας: " Έ λ ε ο ς"...!

Όχι, όχι, όχι, ...
Δεν μπορεί να με γελάνε τα μάτια μου.!
Πρόκειται για την ίδια κυρία η οποία επιμένει ακόμη και τώρα, να ...διατάζει τον σύζυγό της Πασχάλη Αρβανιτίδη, ώστε να μην αναλάβει τις ευθύνες του ...στιγμιαίου λάθους του.
Αυτή η ...κυρία, θα είναι υποψήφια βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στην εκλογική περιφέρεια της Β΄Αθηνών με τον ...τιμητικό γι' αυτήν τίτλο:
ΑΡΒΑΝΙΤΙΔΗ ΑΛΙΚΗ (συζ. ΠΑΣΧΑΛΗ) ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ
Η δημοσίως δεχθείσα τον χαρακτηρισμό της "κερατωμένης", με τις ευλογίες του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας , αλλά και του Πρωθυπουργού προσωπικώς, αποφάσισε να μας εκπροσωπήσει και στην Ελληνική βουλή, αφού τα ..."μεσημεριανάδικα" έπαυσαν πλέον να ασχολούνται μαζί της.
Κύριε Πρωθυπουργέ, θα ήθελα να μάθω τα κριτήρια, βάσει των οποίων ...επιλέξατε την συγκεκριμένη θνητή, ώστε να γίνει και ...Εθνομητέρα.!

Και δεν με ενδιαφέρει αν το ...κέρατό της έφθασε μέχρι τη ...Βραζιλία από τον αγαπημένο της ...θυελλώδη πλην τζόβενο "εραστή". Με ενδιαφέρει και με πνίγει η προκλητική και δημοσίως εκδηλουμένη ανευθυνότητά τους, καθόσον αυτοί οι "άνθρωποι" (ως ...ζεύγος), δεν αποφάσισαν ακόμη να αναλάβουν τις ευθύνες των πράξεών τους.
Ο μεν, να μην αναγνωρίζει τον καρπό του παράνομου έρωτά του, και η δε, να αμφισβητεί δια πολλοστή φορά μετά ...ονύχων και οδόντων τα αποτελέσματα της γεννετικής εξέτασης του DNA, λες και ήταν αυτόπτης μάρτυρας της ...στιγμιαίας συνεύρεσης του συζύγου της, μετά της ατυχούς Ουρανίας Τουτουντζή.
Κύριε Πρωθυπουργέ.! Είμαι βαθύτατα εξοργισμένος μ' αυτή σας την απόφαση, και το μόνο που έχω να σας πω, είναι ότι από χθες που ανακοινώθηκαν τα ψηφοδέλτια, μια απέραντη και απροσδιόριστη θλίψη με έχει κυριεύσει.
Και επειδή ουδέποτε μάσησα τα λόγια μου, έχω να σας πω και κάτι πιο σκληρό:
Τα περί του γάμου, της οικογενείας, της θρησκείας και των ηθών σκάνδαλα, είναι πιο σοβαρά και από αυτά της κλεψιάς.
Πολύ σύντομα θα ξεχάσουμε τους κλέφτες της siemens, Κύριε Πρωθυπουργέ, αλλά ποτέ δεν θα ξεχάσουμε κάποιο παιδί, που εναγωνίως θα αναζητά δια βίου τον πατέρα του.
Κι' αυτός ο "πατέρας" Κύριε Πρωθυπουργέ, βάσει του DNA, θα είναι ο νόμιμος σύζυγος μιας δημοσίως παραδεχθείσης τον χαρακτηρισμό της "κερατωμένης".
Είναι αυτή, που - ως νομικός - διδάσκει στην κοινωνία, την πλήρη και δημοσίως εκφρασθείσα
εξ αυτής, προκλητική ανευθυνότητα.!
Καλή τύχη Κύριε Πρωθυπουργέ.
gianniotis

13 comments:

  1. Φοβερές επιλογές έκανε η Ν.Δ πάλι !!!
    (Ας μην ξεχνάμε και την κυρία στο υπόλοιπο......)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κρίμα είμαστε...
    Ελπίζω να μην πάρει ούτε ψήφο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Φιλε Γιαννιωτη

    Απο ΓΑΛΑΖΙΟΥΣ ΑΝΙΚΑΝΟΥΣ, απο ΠΡΑΣΙΝΟΥΣ ΗΛΙΘΙΟΥΣ, απο ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΥΣ και απο δεξιούς ΘΙΑΣΟΥΣ τύπου ΚΑΡΑΤΧΑΦΥΡΕΡ ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΕΛΕΟΣ

    ΝΟ MERCY...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Επειδη το κερατο παει συννεφο στην Ελλαδα,νομιζω πως η ΝΔ θα σκεφτεικε οτι κι αυτοι οι ανθρωποι,οι κερατωμενοι δηλαδη,θα πρεπει να εχουν τον εκπροσωπο τους στην βουλη και ποιος καταλληλοτερος απο την εν λογω κυρια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΔΕΝ ΕΓΡΑΨΕΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ΓΙΑ ΔΕΚΑΔΕΣ ΠΡΑΣΙΝΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΘΟΛΟΥ ΗΘΙΚΟ ΕΡΕΙΣΜΑ.Π.Χ. ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗ ΤΑ ΠΑΙΡΝΩ ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ,ΣΑΚΟΡΑΦΑ ΝΤΟΠΑ,ΦΟΝΣΟΥ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΑΝΤΕΞΕΙ,ΖΟΥΜΙ,ΚΑΤΛ ΚΑΙ ΣΕ ΠΕΙΡΑΞΕ ΑΝ Η ΚΥΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΕΡΑΤΩΜΕΝΗ.ΒΑΡΥ ΑΜΑΡΤΗΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εμπρός ΧΕΡΙ ΧΕΡΙ με τον ΚΑΡΑΤΣΑΦΕΡΗ να Βάλουμε στη φιλάκι όλο το κλεφτό ασκέρι.!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αρκετή έμφαση δόθηκε από τα αθηναϊκά κανάλια της διαπλοκής στο θέμα των ψηφοδελτίων της ΝΔ. Έτσι άδολα και τυχαία; Ή μήπως για να θαφτεί το ότι, με διαφορά λίγων ωρών, ο επίτροπος Αλμούνια και ο αντιπρόεδρος ΕΚΤ Παπαδήμος, έδωσαν απαντήσεις - ραπίσματα στον αρχηγό του ΠΑΣΟΚ Γιωργάκη Παπανδρέου;

    Ο Αλμούνια παρατήρησε ότι οι παροχές-φούσκες του Γιωργάκη στη ΔΕΘ, δεν είναι δυνατό να εφασμοστούν, αφού η χώρα μας είναι δεσμευμένη έναντι της Ευρωπαϊκής Ένωσης για την άσκηση πολιτικής νοικοκυρέματος στην οικονομία. Είπε δηλαδή με τον τρόπο του στον ελληνικό λαό ο Αλμούνια, να μην παραπλανηθεί από τις φρούδες ελπίδες που μοιράζει ο Γιωργάκης, γιατί ακόμα κι αν, κούφια η ώρα, εκλεγεί, δεν θα μπορέσει να εφαρμόσει τίποτα.

    Από την άλλη, ο Γιωργάκης παρακαλούσε επί μέρες τον Παπαδήμο να ενταχθεί στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας του ΠΑΣΟΚ. Αφού ο δεύτερος αρνήθηκε, άρχισε πλέον το ΠΑΣΟΚ να διαρρέει ότι θα γίνει εξωκοινοβουλευτικός υπουργός Οικονομίας. Αυτό συνέβη για να μειωθεί ο απόηχος της απόρριψης της πρότασης Γιωργάκη. Αυτό όμως οδήγησε σε δεύτερη κατραπακιά προς το ΠΑΣΟΚ. Η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα αναγκάστηκε να εκδώσει ανακοίνωση που αδειάζει το ΠΑΣΟΚ και διαβεβαιώνει ότι ο Παπαδήμος θα παραμείνει στην ΕΚΤ και για το υπόλοιπο της θητείας του.

    Φυσικά, όπως αναμενόταν, τα ΜΜΕ της διαπλοκής, που σκανδαλωδώς στηρίζουν το ΠΑΣΟΚ και το Γιωργάκη, έκαναν γαργάρα τα δύο αυτά χαστούκια που δέχτηκε ο εκλεκτός τους...

    Φαντάζεστε τα πράγματα να ήταν αντίστροφα και τις αρνήσεις αυτές να τις είχε δεχθεί ο Καραμανλής; Θα έβγαζαν ρεπορτάζ επί ρεπορτάζ για καμιά εβδομάδα...

    Τα συμπεράσματα δικά σας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Συγγνώμη ρε παιδιά, αλλά και ο ρόλος του ψηφοφόρου ποιός είναι; Μην τα περιμένουμε όλα από το κόμμα (οποιοδήποτε κόμμα). Αν το κόμμα κάνει λάθη μην ψηφίζετε τα λαμόγια ή μαυρίστε τους μη αρεστούς. Δημοκρατία έχουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Καλα τετοια σουργελα που τα βρηκαν!
    Αυτοι στην ΝΔ μας νομιζουν για βουρλα. Για να κουνησουμε μερικα καντηλια ψηφιζωντας ΛΑΟΣ ουτως ωστε την αλλη φορα να μας παρουν πιο σοβαρα!
    Ετσι μπραβο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ρε παιδια η Αθηνη μπηκε υποψηφια της ΝΔ η τσαμπα της το ταξανε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Τουλαχιστον αυτη μπορει να παει για πιπι μονη της. Τον Εβερτ τον πανε σηκωτο 4!
    Ασε που μας εβαλε και για φερεντζε τον Μπασιακο στην Βοιωτεια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Παιδια εγω προβλεπω τον Παπαθεμελη πρωθυπουργο !

    ΑπάντησηΔιαγραφή