Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2009

Κουμουτσάκος: "Στο ΠΑΣΟΚ υπάρχει μόνο η προπαγάνδα"

Για αναξιοπιστία κατηγόρησε το ΠΑΣΟΚ ο εκπρόσωπος της ΝΔ Γιώργος Κουμουτσάκος, παίρνοντας ως παράδειγμα τον τρόπο που τοποθετήθηκε η αξιωματική αντιπολίτευση στο θέμα του ΤΕΜΠΜΕ.
Αναφέρθηκε σε δήλωση του κ. Μ. Χρυσοχοΐδη, ο οποίος είχε πει ότι η ίδρυση του ΤΕΜΠΜΕ σχεδιάστηκε εξ αρχής με προβληματικό τρόπο, ότι η κάλυψη μέχρι 350.000 ευρώ είναι ανεπαρκέστατη και ότι τα χρήματα του ταμείου θα αρκούσαν για 600 με 700 επιχειρήσεις από το σύνολο των 600.000.
Ο Γιώργος Κουμουτσάκος τόνισε ότι η κοινοτική Επίτροπος Ντανούτα Χούμπνερ στη συνάντησή της, το Φεβρουάριο του 2009, με τον υπουργό Ανάπτυξης Κωστή Χατζηδάκη, είχε σημειώσει ότι το ΤΕΜΠΜΕ μπορεί να αποτελέσει παράδειγμα και για άλλες χώρες.
Το ΤΕΜΠΜΕ, είπε ο κ. Κουμουτσάκος,
στηρίζει τη ρευστότητα των μικρομεσαίων επιχειρήσεων, έχει χρηματοδοτήσει περίπου 49.500 επιχειρήσεις και έχει συμβάλει ώστε να διατηρηθούν περισσότερες από 200.000 θέσεις εργασίας.
Ο εκπρόσωπος της ΝΔ τόνισε συμπερασματικά ότι στο ΠΑΣΟΚ "...απέτυχαν για άλλη μια φορά στις προβλέψεις και στις εκτιμήσεις τους. Δεν έχουν πρόγραμμα, δεν έχουν αξιοπιστία, έχουν μόνο προπαγάνδα, δεν μπορούν ή δεν ξέρουν να βγάλουν τη χώρα από τη δίνη της διεθνούς οικονομικής κρίσης..."
Νοσηρά σενάρια ωστόσο, αλλά και προβοκάτσια, χαρακτήρισε ο εκπρόσωπος της ΝΔ Γιώργος Κουμουτσάκος τις φήμες για δήθεν παραίτηση του Κώστα Καραμανλή από την προεδρία του κόμματος.
Υπογράμμισε ότι αυτά τα σενάρια δεν προέρχονται από τη ΝΔ, η οποία δίνει τη μάχη των εκλογών, ενωμένη και συντεταγμένη.
Όσοι διαδίδουν παρόμοια σενάρια θα διαψευστούν και θα υποστούν πανωλεθρία, τόνισε ο κ. Κουμουτσάκος.

4 comments:

  1. Πού τον βρήκατε αυτόν το γραφικό τύπο; Καμία σχέση! Όση σχέση έχει το γιαούρτι με το μπαρούτι. Να τον χαίρεστε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αποκάλυψη - βόμβα του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Λαμπρινίδη

    http://www.youtube.com/watch?v=TpHHPJ0zhzo&feature=player_embedded

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σιγά ρε Κουμουτσάκο, ποιός είναι ο Καραμανλής που όποιος τον αμφισβητήσει θα πάθει πανωλεθρία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. o ΚΟΥΜΟΥΤΣΑΚΟΣ
    Ο ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΤΗΣ ΝΤΟΡΑΣ
    ΑΝΤΕ ΡΕ ΜΠΟΥΛΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή