Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2009

Εισαγγελέας εναντίον blogs για τις δημοσκοπήσεις

Κατεπείγουσα προκαταρκτική εξέταση διέταξε ο προϊστάμενος της εισαγγελίας πρωτοδικών, Ιωάννης Σακελάκος, για παράνομη αναδημοσίευση δημοσκοπήσεων σε blogs και ζητά την άρση απορρήτου.
Η απόφαση του κ. Σακελάκου προκαλεί ...έκπληξη, (!) καθώς δεν υπάρχει νομοθετικό πλαίσιο για το Ίντερνετ, το οποίο δεν συμπεριλαμβάνεται στα συμβατικά ΜΜΕ (ραδιόφωνο, εφημερίδες, τηλεόραση) για τα οποία ισχύει η απαγόρευση.
Παράλληλα, τα blogs θεωρούνται ...προσωπικά ημερολόγια. (;)
Ο Εισαγγελέας, ο οποίος θα αναλάβει τη διενέργεια της έρευνας έχει εντολή να άρει το ηλεκτρονικό απόρρητο, ώστε να εντοπιστούν οι υπεύθυνοι των επίμαχων σελίδων και ακολούθως οι υπεύθυνοι των δημοσκοπικών εταιρειών που ενδεχομένως διοχέτευσαν πληροφορίες.
________
gianniotis: Και πολύ καλά έκανε! Ώστε προσωπικά ημερολόγια τα blogs; Τί λέτε ρε μπλοκάκηδες; Όπως βολεύεστε ...βαπτίζεστε; Ώστε η δημοσιοποίηση γεγονότων από τα blogs, ή η αναπαραγωγή ειδήσεων, θεωρείται ...προσωπικό ημερολόγιο; Για σοβαρευτείτε λίγο.!

4 comments:

  1. Ναι αλλά ο Καλαπόδης δεν κρατάει ημερολόγιο. Βγάζει ψεύτικες δημοσκοπήσεις στον αέρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΒΑΖΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥ ΓΙΑΝΝΙΩΤΗ ΝΑ ΛΕΣ ΓΙΑ ΕΧΘΡΟΥΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ. ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΣΤΡΑΤΟΔΙΚΕΙΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΒΑΣΙΛΙΚΟ ΕΠΙΤΡΟΠΟ. ΧΟΥΝΤΑΙΚΗ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΡΕ ΓΙΑΝΝΙΩΤΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 12:29 μμ.
    Αν και δεν καταλάβαίνω τι θέλεις να μου πεις, επειδή μιλάς για "Εχθρούς του Έθνους, Στρατοδικεία, Βασιλικούς επιτρόπους, χουντικές νοοτροπίες κ.λ.π.", έχω να σου πω ότι όποιος θεωρεί ότι το blog του είναι προσωπικό ημερολόγιο, ας το κλειδώσει στο συρτάρι του.
    Το gianniotis blog, είναι "εκτεθειμένο" σε κοινή θέα και έχει και ονοματεπώνυμο.
    Eίμαι υπέρ της επωνυμίας των blogs.
    Αυτή είναι η άποψή μου, αν μου επιτρέπεις να έχω.!

    gianniotis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. gianniti ksekathara pragmata. Fisika exeis apopsi kai malista pentakathari. Eisa 1+1=2 kai oxi 22. Gi afto se goustaro.
    J.

    ΑπάντησηΔιαγραφή