Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου 2009

Να γελάσω ή να κλάψω; Ο Ψωμιάδης "συμπονά" τον Άκη.!

Επιστολή στον Άκη Τσοχατζόπουλο έστειλε ο Νομάρχης Θεσσαλονίκης Παναγιώτης Ψωμιάδης, με αφορμή την απόφαση του πρώην υπουργού του ΠΑΣΟΚ να μην συμμετάσχει στις επικείμενες εκλογές της 4ης Οκτωβρίου 2009.

Το πλήρες κείμενο της επιστολής έχει ως εξής:

"...Αγαπητέ κ. Τσοχατζόπουλε,

Θέλω να σας εκφράσω τη λύπη μου για την απόφασή σας να θέσετε εαυτόν εκτός ψηφοδελτίων του ΠΑΣΟΚ στις επικείμενες εκλογές της 4ης Οκτωβρίου και δη για την αιτία που προκάλεσε την απόφαση αυτή. Εκτιμώ ότι μετά από μετά από τόσες δεκαετίες στο πολιτικό πεζοδρόμιο δίπλα στον Ανδρέα Παπανδρέου, ο στοιχειώδης πολιτικός πολιτισμός θα επέβαλε την τοποθέτησή σας ακόμη στην πρώτη θέση του ψηφοδελτίου Επικρατείας. Πιστεύω ότι μεταφέρω την άποψη χιλιάδων πολιτών της Θεσσαλονίκης και ιδιαίτερα φίλων του ΠΑΣΟΚ, οι οποίοι θεωρούν ότι μετά την απώλεια του Ανδρέα, ο Άκης Τσοχατζόπουλος ήταν η σημαία του κινήματος.

Παρά τις διαφορετικές τοποθετήσεις που πιθανόν να έχουμε όσον αφορά πολιτικά θέματα, θεωρώ θετικό το παράδειγμά σας καθώς παρά την εύλογη πικρία εξακολουθείτε να θέτετε τον εαυτό σας στην υπηρεσία της παράταξης που υπηρετήσατε τόσα χρόνια, πιστός στην ιδεολογία χωρίς ανταλλάγματα.

Εύχομαι καλή συνέχεια στον προσωπικό και πολιτικό σας βίο..."

Με εκτίμηση.

Ο Νομάρχης Θεσσαλονίκης Παναγιώτης Χ. Ψωμιάδης

gianniotis: Ο Άκης σημαία του κινήματος; Κάτσε καλά ρε Πανίκα, θα μας πάρουν τα κλάματα.! Είπαμε, αλλά όχι και τόσο δούλεμα στον Άκη. Δεν πρόλαβε να τελειώσει τις χλιδάτες διακοπές του το ...φτωχό παιδί του λαού. Εκατό χιλιαρικάκια ευρώ ξόδεψε ρε Πανίκα σε 22 μέρες αυτός ο ...νεανίας, που τον ήθελες και πρώτη μούρη στο επικρατείας. Κούνα λίγο την κεφάλα σου νάρθει το μυαλό στα ίσια.! Τι είναι αυτά που λες;

3 comments:

  1. ΠΩΣ ΣΕ ΚΑΝΑΝ ΕΣΕΝΑ ΝΟΜΑΡΧΗ ΡΕ ΚΟΠΑΝΕ;
    ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΑΓΟ ΚΟΛΛΗΤΟΣ ΚΑΙ ΥΠΟΔΟΧΗ ΗΡΩΑ ΣΤΟ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ.
    ΤΟΝ ΑΚΗ ΤΕΜΕΝΑΔΕΣ ΚΑΙ ΛΙΒΑΝΙΣΤΗΡΙΑ, ΟΤΑΝ ΤΟ 80% ΤΩΝ ΠΑΣΟΚΩΝ ΤΟΝ ΒΡΙΖΕΙ ΓΑΙ ΤΗΝ ΧΛΙΔΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΡΟΝΗΣΗ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ.

    ΜΗΠΩΣ ΚΑΝΕΙΣ ΤΕΣΤ ΜΕ ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΑΙΣΙΩΣΕΙΣ ΤΟΝ ΑΡΧΙ-ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΣΚΗΝΗΣ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΚΑΤΑΤΖΑΦΕΡΗ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τρελανε τους ολους Ψωμιαδη,δεν ξερουν απο που να σε πιασουν καθε φορα,καντους τα νετρα σμπαραλια κι εμεις εδω ειμαστε.
    Ψωμιαδης για παντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τον άκουσα και εγώ και τρελάθηκα τί ήταν αυτό που είπε ο γελοίος πάλι!
    Ύστερα μας λές Γιαννιώτη γιατί δέν καθαρίζει ο Γιώργος το κόμμα του απο τους φαταούλες του παρελθόντος. Πώς θα το καθαρίσει άν βγεί μετά ο κάθε Ψωμιάδης, η κάθε μεγάλη πολιτική αγάπη του Καραμανλή να μας πεί οτι ο Γιώργος είναι αχάριστος απέναντι στα μεγάλα στελέχη του πατέρα του?

    ΑπάντησηΔιαγραφή