Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου 2009

Πλήγμα για τον τόπο, η αποχώρηση Αλ. Παπαδόπουλου!

Η Ελλάδα έχει ανάγκη από έντιμους και ικανούς πολιτικούς.
Ένας εξ αυτών είναι και ο Θεσπρωτός Αλέκος Παπαδόπουλος, ο οποίος δυστυχώς, έριξε μαύρη πέτρα, αφήνοντας πίσω του το Ελληνικό Κοινοβούλιο.
Η απόφασή του αυτή, ήταν ήδη γνωστή στην Ιπποκράτους, και προκάλεσε μάλιστα μεγάλο ρήγμα και στην εικόνα του ΠΑΣΟΚ, αφού ο Θεσπρωτός πολιτικός προτίμησε την "αποχή", από το ...αλαλούμ της 4ης Οκτωβρίου.
Ήταν ολοφάνερο απ' τα ...συμφραζόμενα των δηλώσεών του του τελευταίου χρονικά διαστήματος, ότι ο τέως Υπ. Υγείας και των Οικονομικών του ΠΑΣΟΚ Αλ. Παπαδόπουλος, διαφωνούσε κάθετα με την στρατηγική, αλλά και με τα πολιτικά μηνύματα που εξέπεμπε η μονολιθική ηγεσία του ΠΑΣΟΚ.
Όμως η τελική απόφασή του να μην συμμετάσχει στην εκλογική μάχη της 4ης Οκτωβρίου προσλαμβάνει τις διαστάσεις πλήγματος για τον τόπο που έχει μεγάλη ανάγκη τους έντιμους και τους ικανούς οπουδήποτε κι αν ανήκουν, αλλά και ρωγμής στο "προφίλ" της ηγετικής ομάδος της Ιπποκράτους.
Υπ' αυτήν την έννοια η σημασία της είναι μεγάλη, αφού αναδεικνύει ανάγλυφα και τις εσωτερικές αντιφάσεις στον πυρήνα ενός κόμματος που φιλοδοξεί να μας κυβερνήσει αυτοδύναμο υπό δυσμενέστατες κοινωνικοοικονομικές συνθήκες.

13 comments:

  1. Αυτος δεν ηταν που μπλοκαρε τα χρηματα που ειχαν μαζευτει για τον ατυχο Παναγιωτακι και δεν εδωσε σ'αυτο το παιδι την ευκαιρια να χειρουργηθει στο εξωτερικο εστω κι αν ειχε ελαχιστες ελπιδες να γιατρευτει;
    Θα σας παρακαλουσα εαν καποιος γνωριζει πως ο συγκεκριμενος πολιτικος ειναι αυτος που υποθετω τοτε να με διαβεβαιωσει ωστε να ριξω τα..."γαλλικα" μου την αλλη φορα σε περιπτωση που κανω λαθος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Με πρόλαβες και τα είπες πρώτος.Έυγε γιατί ορισμένοι έχουν κοντή μνήμη......Απολύτως αυτός ο Άθλιος.Παύλος Κόρινθος 40.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δεν μπορούμε να μην πούμε ένα (εύχομαι προσωρινό) αντίο σ'αυτόν τον πολιτικό άνδρα που αν μη τι άλλο ξεχωρίζει για το ύφος του την ακαταμάχητη εργατικότητά του και την ακεραιότητά του,και παρόλο που προέρχεται από τον χώρο του Ανδρέα που τόσα δεινά έχει φέρει στον τόπο.Από τους τελευταίους που άντεξαν μέχρι το τέλος.Ας ελπίσουμε ότι κάποια στιγμη θα ωριμάσει ο καιρός όπου θα γίνει η μεγαλη σύνθεση και η πραγματική ανατροπή και θα γεννηθεί ο κεντροδεξιός πόλος και ο οποίος θα σώσει την Ελλάδα ,με τους ικανούς πολιτικούς από όλους τους χώρους (πλην αριστεροσύριζα).Ο Παπαδόπουλος θα ήταν ένας απο αυτούς.
    ΙΙΤ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανωνυμε του τριτου σχολιου παρε τον κεντροδεξιο πολο σου και βαλτον στον κ..ο σου και στον κ..ο ολων οσων συμμεριζοντε τις αποψεις σου,που ακομα και τωρα χωρις ντροπη και τυψεις πλεκετε το εγκομιο ενος δολοφονου,γιατι ενας δολοφονος ειναι το συγκεκριμενο πολιτικο τομαρι και συνεχιζετε παλιοκομματοσκυλα να σπιλωνετε την μνημη αυτου του παιδιου που η κακη του η μοιρα το ελαχε να γεννηθει ελληνοπουλο στην Ελλαδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. '11 Σεπτέμβριος 2009 11:18 πμ'
    Φίλε μου πως μπορεις μετά απο τόσες ταινίες τύπου Μάρθα Βούρτση να αναμιγνύεσαι με τα πολιτικά δρώμενα στη χώρα;Έχεις υποστεί ισχυρά μη αναστρέψιμη βραδυκινησία εγκεφάλου η οποία έχει επηρεάσει το παρασυμπαθητικό σου και με το πραγματικό κλαίς.Καλή ανάρρωση.
    Θα δεχόμουν ευχάριστα την βοήθεια σου η οποία θα με εξανάγκαζε να προβώ ενεργητικά ή παθητικά ως προς εσέ στις πράξεις που πολύ γλαφυρά περιγράφεις.
    Κακό παιδί.Ντα.
    ΙΙΤ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Οχι θ'αφησω τα πολιτικα δρωμενα της χωρας να τα διαχειριζοντε κατι ψυχρα γουρουνια σαν εσενα,για να μας στελνετε αδιαβαστους επειδη το μονο που σας ενδιαφερει ειναι τι θ'αρπαξει ο κωλος σας κι εμεις οι υπολοιποι,οι "αναλωσιμοι" να παμε να πνιγουμε.
    Κοιταξε παρασιτο να το γλεντησεις οσο μπορεις γιατι πολυ συντομα θ'αρχισεις να ξεπληρωνεις,παντα παθητικα οτι βρωμιες εχεις κανει σ'αυτη τη χωρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. '12 Σεπτέμβριος 2009 12:42 πμ'
    Φίλε μου οι χαρακτηρισμοί σου είναι ασταθείς όπως άλλωστε και η κατάσταση στην οποία βρίσκεσαι πνευματικά,διότι αυτός στον οποίο αποδίδεις τον χαρακτηρισμό γουρούνι στην πραγματικότητα είναι μουλάρι ή άλογο και σέρνει στις πλάτες του κάτι τεμπέλικα γουρούνια αμαθών και κομπλεξικών υπολλειμάτων τουρκικού φύτρου σαν εσένα.
    Φιλικά
    ΙΙΤ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Κρατα τις ψυχαναλυσεις του κωλου για την παρτι σου.
    Και τα υπολλοιπα περι μορφωσεως και καταγωγης στον κακομοιρι τον εαυτουλι σου οταν κοιταζεσαι στον παραμορφωτικο καθρεπτη της απανθρωπιας σου.
    Αντε και πολυ ασχολειθηκα μαζι σου λερωνομαι κι εγω σπιλωνετε κι η μνημη εκεινη του παιδιου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. '12 Σεπτέμβριος 2009 11:35 πμ'
    Συγγνώμη αν σε πίεσα περισσότερο από όσο αντέχεις.Έπρεπε όμως να εκτονωθεί αυτή η καφράζουσα συμπεριφορά σου.Δεν είσαι ο μόνος στον τόπο μας που δεν αντέχει για πολύ διάστημα τον ενδελεχή έλεγχο των πράξεων του και των λόγων του. Δυστυχώς κάποιοι δεινοί κάφροι σαν και σένα προερχόμενοι εξ'ανατολών ιδεολογικά και πολιτιστικά έχουν καταντήσει τη χώρα μας ένα απέραντο ρημαδιό.
    Άντε νυμφεύσου.(= αντε γ...σου).
    φιλικά
    ΙΙΤ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Με την μανα σου παλιομαλακα,καθε βραδυ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αφού προτιμάς τα παιδάκια ρε μογγόλε
    Φιλικά
    ΙΙΤ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Εαν θελεις κι εσενα δεν εχω κανενα προβλημα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Κομματάκι δύσκολο...
    Και για σένα και για την τουρκιά.
    Κανένα ανυπεράσπιστο γιουσουφάκι μπορεί αν και εφόσον ξεπεράσεις την έμφυτη δειλία από την οποία διαποτίζεσαι απ'άκρον εις άκρον.
    Άσχετους και κομπλεξικούς Μιξόμαγκες σαν και σένα έχουμε πλείστους όσους.Δεν χαίρομαι που συνάντησα δικτυακά έναν τόσο βρωμιάρη ύπουλο και δειλό.
    Γειά.
    Και αντίο.

    ΙΙΤ

    ΑπάντησηΔιαγραφή