Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου 2009

Το gianniotis blog δικαιώνεται.! "Όχι" του ΛΑΟΣ στον Ψινάκη.

Δεν γίνεται δεκτός στις λίστες του Λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού ο Ηλίας Ψινάκης.

Σε επίσημη ανακοίνωση που εξέδωσε ο πρόεδρος του κόμματος, Γιώργος Καρατζαφέρης, αναφέρεται χαρακτηριστικά:

"...Με τον κ. Ψινάκη διερευνήσαμε τη δυνατότητα καθόδου στις προσεχείς εκλογές. Ο χρόνος επωάσεως δεν ήταν αρκετός για τελικές αποφάσεις..."

Blogger Ο/Η gianniotis.gr είπε...

Προσωπικά ΑΠΟΚΛΕΙΩ ότι ο Καρατζαφέρης θα συμπεριλάβει στις λίστες του αυτή την "αρσενικιά" Τσιτσιολίνα.
Μπορεί να έκανε δηλώσεις για να δει τις αντιδράσεις.
Και πάλι σας λέω ότι προσωπικά, ΑΠΟΚΛΕΙΩ αυτό το ενδεχόμενο.
Εύχομαι να μην με διαψεύσει ο χρόνος, διαφορετικά θα πεισθώ ότι ο Καρατζαφέρης ...σάλεψε οριστικά.

Καλό βράδυ
gianniotis

9 Σεπτέμβριος 2009 11:52 μμ

ΕΔΩ και η δικαίωση...

34 comments:

  1. Ποιος είπε όχι σε ποιον; Ο Ψινάκης πήγε γυρεύοντας ή ο Καρατζαφέρης; Ο τίτλος "Όχι του ΛΑΟΣ στον Ψινάκη" είναι άστοχος. Αν δεν τον θέλεις, τι συζητάς μαζί του; Άλλη μια περίτρανη απόδειξη του πόσο καιροσκόπος είναι ο Καρατζαφέρης... Θα βρεί όμως αρκετούς ξοφλημένους από τα μεγάλα κόμματα, ήδη έχει μερικούς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. πράγματι γιαννιώτης το σχόλιο που έκανες είναι χθεσινό και δικαιώνεσαι. ο καρατζαφέρης μέχρι και σήμερα το πρωί ήταν υπέρ του ψινάκη. ή είχες τις πληροφορίες σου ή πολιτικό αισθητήριο. οφείλω να το παραδεχθώ μαζί με τα άρθρα που δημοσίευσες κατα΄του ψινάκη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτό κι αν είναι ξεφτίλα...
    Να τρως χυλόπιτα από τον Ψινάκη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δοκιμαστικά το έκανε να δεί αντιδράσεις, πραγματικά θα είχε σαλέψει άν θα το έκανε αυτόν ούτε ο Γιωργάκης δέν θα τον έπαιρνε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αποδείχθηκε, πάντως, το πόσο ρεντίκολο και καιροσκόπος είναι ο Καρατζαφερης. Το ΛΑΟΣ δεν εννοεί τίποτα από όσα λέει. Θέλει απλά να εκμεταλλευτεί το πατριωτικό αίσθημα του λαού, να αφαιρέσει κόσμο από τη ΝΔ για να βγει το ΠΑΣΟΚ. Το ΠΑΣΟΚ άλλωστε είναι αυτό που δίνει λεφτά και προβολή (μέσω των ΜΜΕ της πασοκικής διαπλοκής)στο ΛΑΟΣ. Κανείς πατριώτης να μην την πατήσει και ψηφίσει τους Καρατζαφεροψινάκηδες.
    Μόνη πατριωτική ψήφος, αυτή τη στιγμή, είναι στη ΝΔ και τον Καραμανλή.
    Να μην πέσει η χώρα στα χέρια του χαζοαμερικανοπαλαβοΓιωργάκη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Όταν αρπάξει ο Καρατζαφέρης κάτι μεταγραφές στύλ Πολύδωρα, Τατούλη τότε θα σας πώ εγώ για πότε θα τον ξεχάστε τον Ψηνάκη.
    Ο Καρατζαφέρης χτυπάει για πρώτο κόμμα στον χώρο ολόκληρης της δεξιάς άν είχε λίγο χρόνο ακόμα θα μπορούσε να πάει πάνω και απο το ΠΑΣΟΚ ακόμα να γίνει πρωθυπουργός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Με τη σαβούρα των άλλων κομμάτων θα βγει πρώτος ο Καρατζαφέρης; Χρυσανθακόπουλος, Κωνσταντάρας, Τατούλης, Κοραντής, όλοι οι ληγμένοι που δεν μπορούν να παραδεχτούν την ανυπαρξία τους και τους μαζεύει το εθνοσωτήριο κόμμα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. 4:04 έχεις απόλυτο δίκιο θα ψηφίσουμε όλοι μαζί Νέα Δημοκρατία για να βλέπουμε καθημερινά για άλλα 4 χρόνια την μούρη του Ψωμιάδη στην τηλεόραση να λέει :

    "Υπομονή, υπομονή, υπομονή, υπομονή και ο Κώστας Καραμανλής θα τα αλλάξει όλα"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Πράγματι, με χωματερή μοιάζει το ΛΑΟΣ. Τα αποφάγια που πετούν τα άλλα κόμματα, τα περιμαζεύει ο Καρατζαφέρης...
    Οποία ανανέωσις...
    Κανείς πατριώτης να μην πατήσει και ψηφίσει τον βαλτό του ΠΑΣΟΚ Καρατζαφέρη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Παιδιά, μπορεί κάποιες στιγμές οι πατριώτες να στενοχωρηθήκαμε από τον Καραμανλή, συνεχίζει πάντως να είναι προτιμότερος από το χαζοαμερικανάκι Γιωργάκη.
    Έστω με κρύα καρδιά πρέπει να ψηφίσουμε ξανά Καραμανλή.
    Τον χτυπούν και θέλουν να τον ρίξουν οι ξένοι για να βάλουν πάνω τον Jeffry.
    Δεν μπορούμε να αφήσουμε να συμβεί αυτό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Έχετε δίκιο. Υπάρχει απόλυτη διασύνδεση ΠΑΣΟΚ - ΛΑΟΣ. Κανείς να μην την πατήσει και ψηφίσει ΛΑΟΣ. Είναι σαν να ψηφίζει απευθείας ΠΑΣΟΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Όντως, συμπατριώτες. Δείτε με πόση εμπάθεια μιλάει ο αγράμματος ο Καρατζαφέρης εναντίον του Καραμανλή. Ούτε το ΠΑΣΟΚ δεν μιλάει με τέτοιο μίσος εναντίον του Καραμανλή. Το ΠΑΣΟΚ βάζει τον Καρατζαφέρη να κάνει τη βρώμικη δουλειά.
    Όλοι μαζί λέμε ΌΧΙ στα σχέδια των αμερικάνων να μας φυτέψουν το Γιωργάκη.
    Όλοι μαζί στηρίζουμε ξανά Καραμανλή. Δεν υπάρχει περιθώριο να πάει ούτε μια ψήφος χαμένη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΝΑΙ!Όλοι μαζί στηρίζουμε ξανά Καραμανλή. Δεν υπάρχει περιθώριο να πάει ούτε μια ψήφος χαμένη.ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΝΕ ΟΤΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΑΦΗΣΑΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΤΑΧΥΔΡΟΜΩΝ, ΟΙ ΜΗΤΣΟΤΑΚΑΙΟΙ, Ο ΠΑΥΛΙΔΗΔΕΣ.ΓΙΑ ΝΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΦΑΡΜΑΚΟΝΗΣΙ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΙΜΙΑ.ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΣΤΕ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΤΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΑΥΤΑ, 'Η ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΔΙΟΡΙΣΟΥΝ? Α,ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ ΣΤΟ ΖΑΧΟΠΟΥΛΟ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Πατριωτης ο Καραμανλης που αφηνει τους Τουρκους να αλωνιζουν στο Αιγαιο, που θελει( μαζι με Μπακογιαννη - Παπανδρεου) να τους βαλει στην Ευρωπη, ενω ο Σαρκοζι και η Μερκελ αντιστεκονται, που χαριζει το ονομα Μακεδονια στους Σκοπιανους,που αποδιοργανωσε τον στρατο μας , που που που... Ρε παιδια θελετε και τα λετε αυτα? (εκτος κι αν ειστε δημοσιοι υπαλληλοι, οποτε δικιο εχετε να τον υποστηριζετε, αλλιως ειστε μεγαλα κοροιδα...)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ναι, είναι πιο πατριώτης από το Γιωργάκη ο Καραμανλής. Μακάρι να το καταλάβει αυτό ο λαός πριν την κάλπη.
    Αν βγει ο Γιωργάκης, η Ελλάδα θα μείνει η μισή.
    Άρα ποιός είναι προτιμότερος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. 6:44 πολύ πατριώτης ο Καραμάν - αλής θαυμάστε Ελληνικό όνομα, ο πιό υπερεκτιμημένος πολιτικός που πέρασε ποτέ όχι απο την Ελλάδα μόνο αλλά απο ολόκληρο τον κόσμο.
    Ο πολιτικός που έγινε πρωθυπουργός για να μετατρέψει την έννοια της λέξεως αχαριστία σε καταλληλότητα, κατα τα άλλα τα άκρα τον πείραξαν δέν συνεργαζόμαστε με τα άκρα λές και ο ίδιος είναι μέσο.
    Άσε μας ρέ φίλε κόψε το δούλεμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Παραπάνω ανώνυμοι που ξεσκίζεστε για το πολιτικό μέλλον του Καραμανλή άν είναι να διαλέξουμε ποιός είναι ο λιγότερο επικίνδυνος αυτή την στιγμή μεταξύ Καραμανλή και Παπανδρέου ο λιγότερο επικίνδυνος για τον Ελληνικό λαό είναι ο Παπανδρέου, οι ίδιοι οι άνθρωποι του δρόμου το λένε αυτό όχι εγώ. Γι'αυτό αφήστε τα ποιός είναι λιγότερο επικίνδυνος ή να ψηφίσουμε τον έναν επειγόντως για να μήν βγεί ο άλλος ο Αμερικάνος ο χειρότερος και ψηφίστε τον πραγματικά χρήσιμο δηλαδή τον Καρατζαφέρη, ή όποιον άλλον νομίζετε άν δέν συμφωνείτε ούτε με τον Καρατζαφέρη 50 κόμματα κατεβαίνουν στις εκλογές έχετε όλη την άνεση να διαλέξετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ποιος είπε όχι σε ποιον gianniotis;
    ΤΟ ΟΧΙ ΤΟ ΕΙΠΕ Η ΨΥΨΗΝΑ ΚΑΙ ΟΧΙ Ο ΤΥΧΩΔΙΩΚΤΗΣ ΣΤΗΝ ΨΥΨΗΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Φίλε naxios...
    Επέτρεψέ μου να έχω, όχι μια άλλη άποψη, αλλά μια πλήρη βεβαιότητα.
    Γεωργιάδης και Αϊβαλιώτης απείλησαν ευθέως τον Καρατζαφέρη για την μη κάθοδο της Τσιτσιολίνας.
    Μεταμεσονύκτιες ώρες.
    Οι λεπτομέρειες είναι περιττές.

    Φιλικά.
    gianniotis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Και κάτι ακόμα.
    Στο χθεσινό σχόλιό μου έγραψα επί λέξει:
    "Προσωπικά ΑΠΟΚΛΕΙΩ ότι ο Καρατζαφέρης θα συμπεριλάβει στις λίστες του αυτή την "αρσενικιά" Τσιτσιολίνα"
    Η βεβαιότητα του "ΑΠΟΚΛΕΙΩ", δεν σου λέει τίποτα;

    gianniotis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Σύμφωνα με πληροφορίες ο Καρατζαφέρης, για να αντισταθμίσει τις συνέπειες της χυλόπιτας που έφαγε από τον Ψινάκη, θα συμπεριλάβει στους συνδυασμούς του ΛΑΟΣ όλα τα μέλη του Δ.Σ. της Ομοφυλοφιλικής Κοινότητας Ελλάδος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Αληθεύει ότι το ΛΑΟΣ μετονομάζεται σε "Δώσε μου τη ζαρτιέρα μωρή κουλή";

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Αγαπητέ φιλέ Γιαννιώτη επέτρεψε μου και μένα να επιμείνω στον ότι άνθρωπος όπως και αυτοί που αναφέρεις (μπουμπούκο και φυγόστρατο ) ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΩΔΙΩΚΤΕΣ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ . ο τυχοδιώκτης νούμερο 1 από το 2000 και εδώ είναι ο ΔΟΥΡΙΟΣ ΙΠΠΟΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ άλλα και στο θέμα τσιτσολινας άλλα έλεγε πριν έξι μήνες, απλός το ξεμπρόστιασε χτες ο Χατζηνικολάου
    Καλό βράδυ από την Νάξο που βρίσκομαι για λίγες μέρες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ρεεεεεεεεεεεεεεέ πάτε καλά όλοι? ποιόν καραμανλή θέλεται πάλι, αφού αυτός δεν θέλει να ξαναβγεί,έχει κουραστεί,είναι φως-φανάρι. έρχεται η ντόρα που είναι ίδια με τον ΓΑΠ. τώρα πιά ξέρεις¨ΛΑΌΣ-ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ο Καραμανλής απο ότι δείχνει αυτόν τον μήνα του Σεπτεμβρίου τον θεωρεί αγκαρία περιμένει να γίνουν εκλογές να χάσει για να ησυχάσει οριστικά παραδίδοντας την ΝΔ στην Ντόρα. Θα το είχε κάνει ήδη αλλά υπάρχει το προηγούμενο του Σημίτη που παρέδωσε με δακτυλίδι το ΠΑΣΟΚ στον Γιωργάκη πρίν απο τις εκλογές και δέν θέλει να αφήσει κακό όνομα επαναλαμβάνοντας το ίδιο πράγμα πρίν απο τις εκλογές θα μείνει στην ιστορία σάν ο νεοδημοκράτης Σημίτης.
    Γι'αυτό περιμένει υπομονετικά για να δείξει οτι είναι το κάτι καλύτερο απο τον Σημίτη να παραδώσει την Νέα Δημοκρατία στην Ντόρα μετά και όχι πρίν απο τις εκλογές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ναι κάντε όνειρα, πασοκάκια και ψι-ψινάκια (ΛΑΟΣ, όργανο του ΠΑΣΟΚ), ότι δήθεν θα χάσει ο Καραμανλής...
    Ο κόσμος έχει νοημοσύνη. Καταλαβαίνει ότι ενδεχόμενη νίκη Γιωργάκη θα είναι καταστροφική για την πατρίδα. Καταλαβαίνει ότι μια επιστροφή του πράσινου φασισμού θα είναι οπισθοδρόμηση.
    Οι πολίτες θα δώσουν την τρίτη συνεχή νίκη στον Κώστα Καραμανλή, για το καλό της Ελλάδας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Αληθεια μια και ο πρωθυπουργος μιλησε για 'καθαρα' ψηφοδελτια ΝΔ//θα ειναι αραγε υποψηφιος ο Κυριακος Μιζο-Τακης???

    Η ολα οσα μας λεει ειναι μαιμουδιες αναξιες ακομα ενος Ψινακη?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. 10 Σεπτέμβριος 2009 9:06 μμ

    Αληθεια αληθευει οτι αμα ξαναβγει η ΝΔ ο πρωθυπουργος θα αλλαξει το ονομα της παραταξεως στο 'πατριωτικωτερο'

    'Ελληνα ραγια το κεφαλι παλυ μεσα στα σκατα' !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Όχι, MARKO, αν κερδίσει τώρα τρίτη φορά ο Καραμανλής, δεν θα αλλάξει το όνομα του κόμματος. Απλώς εσείς στο ΠΑΣΟΚΟ-ΛΑΟΣ θα κλαίτε και θα καταλάβετε ότι η συμπαιγνία σας δεν έπιασε τόπο και ότι ο ελληνικός λαός τελικά δεν εξαπατήθηκε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. 1:50 πμ

    Μαλιστα! και μετα ξυπνησες και ολα ηταν ενα ονειρο!

    Η πραγματικοτητα θα ειναι εφιαλτης.
    Οχι για τους λαδοποντικους Ντορο-Πακο-Βουλγαρακο-Πελεκηδες. Αυτοι κανανε γερη μπαζα! Ναναι καλα η Ζυριχη και η Λωζανη.

    Για σας κακομοιρηδες που θα σας παρουν οι παντες στο ψιλο!

    ΕΛΑΤΕ ΣΤΟ ΚΙΝΗΜΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΝΙΚΗΣ!


    ΛΑΟΣ

    ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ, ΕΡΓΑΣΤΗΚΕ
    ΚΑΙ
    ΤΟ ΑΞΙΖΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Βλέπετε στο ΛΑΟΣ ότι σιγά σιγά οι πατριώτες γυρίζουν στη ΝΔ για να μην βγει ο χαζογιωργάκης και γι' αυτό έχετε σκυλιάσει και βρίζετε τη ΝΔ χειρότερα και από όπως τη βρίζει το ΠΑΣΟΚ...
    Μια δράκα 5 ανθρώπων θα μείνετε και θα κάνετε παρέα με τον Ψινάκη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Οι πατριωτες γυρναν την πλατη τους στην υποκρισια στον εμπαιγμο και του Γιωργακη και του Ντορο-Κωστακη!

    Η υποκρισια χτυπαει κοκκινο!

    Μας μιλαν για τον Ψινακη που δεν θα ειναι καν υποψηφιος!

    Ο Αρης ο Σπηλιοτοπουλος θα ειναι?

    Οι θεοφοβουμενοι νυκοκοιραιοι της παραταξης αισθανονται παργαμτικα υπερηφανοι για τις παλαιες επιλογες τους οταν οι ανθρωποι του στενωτατου κυκλου του Πρωθυπουργου εξαναγκαζαν υποψηφιους δημοσιους υπαληλλους σε 'γονυκλισιες'..

    Οχι στον Σταυρο για να δηλωνουν πιστη στο ηθικο και το νομιμο...αλλα στ χαμνα του Βουδα-Ζαχοπουλου!

    Κια κακα τα ψεμματα αν η Τσεκου δεν τον βιντεοσκοπουσε θα ειχε θριαμβευτικα ανοιξει το μΜουσειο της Ακροπολης θα ηταν τωρα πολλα υποσχομενος υποψηφιος!

    Η ΜΗΠΩΣ ΑΜΦΙΒΆΛΛΕΤΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟ???

    Και επεισης εδω βλεπουμε την κατευθυνομενη δικαιοσυνη ΤΗΝ ΣΗΨΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΦΘΟΡΑ ΜΕΣΑ ΤΗΣ.

    Η Τσεκου αμεσως προφυλακιστηκε για μηνες....ο Χριστοφορακος αφεθηκε εξω να διαφυγει !

    Και οποιος δεν τιμα και δυναμιτιζει την δικαιοσυνη το θεμελιο μιας νοικοκυρεμενης ευτακτης κοινωνιας δεν μπορει να ειναι θεοφοβουμενος παρα ενας Φαρισαιος

    οχι μονο ειναι απαραδεκτος

    ΑΛΛΑ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ!

    Δεν εχουν αυτοι οι ανθρωποι τοπο στο μελλον μας

    Τωρα ξερεις...


    Με δυναμη και ελπιδα

    ΛΑΟΣ



    Δεν υπαρχει τιποτα αλλο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Όλοι οι πατριώτες να ψηφίσουμε ΝΔ ώστε να μη βγει ο Γιωργάκης, που θέλει να δώσει ψήφο στους λαθρομετανάστες, να δεχτεί παραλλαγή του σχεδίου Ανάν, να υποχωρήσει στο σκοπιανό, να ακυρώσει τον αγωγό Μπουργκάς-Αλεξανδρούπολης.
    Δεν υπάρχει περιθώριο ούτε μία πατριωτική ψήφος να πάει αλλού. Υπό άλλες συνθήκες θα μπορούσε να υπάρξει διασπορά.
    Τώρα δεν γίνεται. Δεν μπορούμε να αφήσουμε να πέσει η χώρα στα χέρια του Γιωργάκη, του Βαλλιανάτου, της Καραχασάν, της Δαμανάκη και γενικά κάθε εθελόδουλου.
    Δεν μπορούμε να αφήσουμε να γυρίσει ο πράσινος φασισμός.
    Έστω κι αν κάποιες στιγμές μας ο Καραμανλής μας στενοχώρησε, το αίμα νερό δεν γίνεται.
    Όλοι μαζί να ψηφίσουμε Καραμανλή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή