Τρίτη 20 Οκτωβρίου 2009

Επίδειξη ..."προοδευτισμού" από Χρυσοχοϊδη

Νέο μοντέλο αστυνόμευσης - με ...απόσυρση του παλαιού - θα εφαρμοστεί στα τμήματα περιοχών όπου υπάρχουν πολλοί μετανάστες αρχής γενομένης από τον Άγιο Παντελεήμονα, σύμφωνα με τα όσα δήλωσε ο Μιχ. Χρυσοχοϊδης.
Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη συναντήθηκε με αντιπροσωπεία της πακιστανικής κοινότητας.
Όπως σημείωσε ο Μιχ. Χρυσοχοϊδης καθιερώνεται και πάλι υπηρεσία ...με ψυχολόγους και ...κοινωνικούς λειτουργούς για τα τμήματα μεταναστών, στα οποία επανέρχεται για να τα οργανώσει ο καθηγητής κ. Γιαπιτζόγλου.
Στο πλαίσιο των αλλαγών αυτών, θα ...προσληφθούν ως διερμηνείς και αλλοδαποί που βρίσκονται νόμιμα στη χώρα μας οι οποίοι θα λειτουργούν, όπως είπε ο υπουργός, ως συνδετικός κρίκος ανάμεσα στους μετανάστες και τους αστυνομικούς .
"Θέλουμε μια αστυνομία φιλική προς τον πολίτη"
επανέλαβε ο κ. Χρυσοχοϊδης.
Οι εκπρόσωποι των Πακιστανών έθεσαν στον υπουργό το ζήτημα που αφορά στον θάνατο του ομοεθνή τους στη Νίκαια, αλλά και το θέμα της απαγωγής μεταναστών επί κυβέρνησης Ν.Δ.
Ο Μιχ. Χρυσοχοϊδης σημείωσε ότι όλα έχουν τεθεί υπόψιν της δικαιοσύνης και ζήτησε όποιοι στοιχείο έχουν να το προσκομίσουν, ενώ σχετικά με το άσυλο τους ενημέρωσε ότι πλέον το χειρίζεται αποκλειστικά το υπουργείο Εσωτερικών.
Η ...αντιπροσωπεία δήλωσε ότι δεν ικανοποιήθηκε από τις τοποθετήσεις του και αφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο ...κινητοποιήσεων.

10 comments:

  1. Φίλε Γιαννιώτη καλησπέρα,

    Το καινούργιο το έμαθες??
    Ότι οι αλλοδαποί νεο-προσληφθησόμενοι θά είναι έμμεσα αστυνομικοί και αυτοί??

    Άντε σιγά σιγά με τους νέους μας φωστήρες γινόμαστε αλλοδαποί μετανάστες στην χώρα μας.
    Να σας χαιρόμαστε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΥΓΓΝΩΜΗ
    ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΨΗΦΙΣΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΛΥΣΕΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΟΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ Η ΓΙΑ ΝΑ ΛΥΣΕΙ ΤΑ ""ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ"" ΤΩΝ ΠΑΡΑΝΟΜΩΝ?

    ΕΧΟΥΜΕ ΤΕΛΕΙΩΣ ΤΡΕΛΛΑΘΕΙ?

    ΔΗΛΑΔΗ ΟΤΑΝ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΑ ΕΝΩ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ
    ΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΑΥΡΙΟ ΟΙ ΤΥΠΟΙ ΑΥΤΟΙ?

    ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΤΑΞΟΥΝ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ?

    ΡΕ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΨΗΦΙΣΑΝ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΟΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΓΩ?


    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΦΡΟΥΤΟ ΤΟΥ ΕΝΔΙΑΜΕΣΟΥ ΑΛΑ ΙΜΑΜΗ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΠΑΡΑΝΟΜΩΝ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ ΚΑΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΒΗΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ
    ΜΙΣΘΟΦΟΡΟΥΣ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ.

    ΣΤΑΔΙΑΚΑ ΟΛΟΚΛΗΡΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΕΛΛΑΔΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΘΑ ΑΠΟΣΥΡΘΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΦΤΙΑΞΕΙ ΕΚΕΙ ΕΝΑ ΠΑΡΑΛΛΗΛΟ ΟΙΟΝΕΙ ΑΥΤΟΝΟΜΟ "ΚΡΑΤΟΣ" ΠΟΥ ΣΤΙΣ ΔΟΜΕΣ ΤΟΥ ΕΚΕΙ ΘΑ ΤΟ ΣΤΕΛΕΧΩΝΟΥΝ ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΚΑΤΑ ΤΟ ΠΡΟΤΥΠΟ ΚΟΙΝΟΒΙΩΝ,ΚΙΜΠΟΥΤΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΝΙΑ ΣΤΗ ΔΑΝΙΑ ΚΑΠΟΤΕ..

    ΣΧΕΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΙΝΔΥΝΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΜΙΣΘΟΦΟΡΟΥΣ ΜΠΑΤΣΟΥΣ ΕΧΕΙ ΓΡΑΦΕΙ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΤΟΥ ΡΕΣΑΛΤΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Χρυσοχοΐδης: "Θέλουμε μια αστυνομία φιλική προς τον πολίτη."

    Ερώτηση: Πολίτες φιλικούς προς την αστυνομία θέλετε, κυρ Μιχάλη μου;

    Μπάαα! Οι αστυνομικοί δεν είναι άνθρωποι, είναι "μπάτσοι" και φασιστόμουτρα κατά την αριστερή προοδευτικούρα...

    Αυτή τη ρατσιστική αντίληψη θα την καταπολεμήσετε κυρ Μιχάλη μου; Ή μήπως δεν τολμάτε να δυσαρεστήσετε τους κουκουλοφόρους, μπας και κάτω από τις μάσκες κρύβονται και κάποια αδέλφια μας Πακιστανοί;

    Ερώτηση κάνω ντε! Δεν είπα τίποτα το επιλήψιμο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλησπέρα στα φιλαράκια.
    Πειραιώτη, ξέρεις, αφήνω που και που τη φαντασία μου να τρέχει...
    Περνάει από το μυαλό μου ένα σενάριο και με πιάνουν γέλια.
    Σκέπτομαι να με σταματήσει κάποια στιγμή Πακιστανός τροχονόμος και να μου ζητήσει πάσπορτ που λέτε κι' εσείς οι αγγλομαθείς.
    Θα πρέπει να μάθω εγώ Πακιστανικά, ή θα γνωρίζει ο Πακιστανός Greeks.
    (τόγραψα καλά;)
    Ρε, να μη μάθω κι' εγώ μια ξένη γλώσσα.
    Έστω 100 λέξεις ρε φίλε μου.
    Τώρα;

    gianniotis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ.

    ΣΕ ΠΟΙΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΟΡΚΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΣΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΘΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΖΟΥΝ ΟΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΚΗΔΕΜΟΝΕΣ(!!!) ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ?EΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣ ΑΚΡΟΒΑΣΙΕΣ ΑΥΤΑ.

    ΔΗΛΑΔΗ ΜΕ ΒΑΣΗ ΠΟΙΟ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΓΚΑΘΙΣΤΑ ΤΟΠΟΤΗΡΗΤΕΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΣΕ ΕΝΑ ΣΩΜΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ?

    ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΑ ΚΑΛΑ ΜΑΣ?

    ΘΑ ΑΣΚΕΙ ΕΞΟΥΣΙΑ ΕΚΦΟΒΙΣΜΟΥ ΕΝΟΣ ΘΕΣΜΟΥ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΜΑΣ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΑΛΛΟΔΑΠΩΝ ΤΟΠΟΤΗΡΗΤΩΝ ΕΚΦΟΒΙΣΤΩΝ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΡΤΥΡΑ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΑΥΤΗ ΣΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΓΙΑ ΝΑ ΑΣΚΟΥΝ ΟΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΠΙΘΑΝΟ ΕΚΦΟΒΙΣΜΟ ΣΕ ΕΝΑ ΘΕΣΜΟ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΕΙΑΣ??

    ΕΧΟΥΜΕ ΤΡΕΛΛΑΘΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΞΑΝΑ.

    ΑΣ ΠΡΟΣΕΞΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΟΔΗΓΟΥΝΤΑΙ ΣΕ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΕΚΤΡΟΠΕΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΜΩΜΑΤΑ ΦΕΡΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΚΡΟΠΡΟΘΕΣΜΑ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΜΑΚΕΛΕΙΟΥ ΚΑΙ ΒΟΣΝΙΟΠΟΙΗΣΗΣ-ΛΙΒΑΝΟΠΟΙΗΣΗΣ..

    ΟΙ ΚΑΛΕΣ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΩΦΕΛΙΜΕΣ ΟΧΙ ΔΙΧΑΣΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΥΠΟΝΟΜΕΥΤΙΚΕΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΘΕΣΜΩΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΔΕΝ ΜΑΣ ΛΕΣ,
    Ο ΚΛΕΦΤΗΣ ΚΑΥΣΙΜΩΝ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΙΩΝΝΙΤΩΝ ΠΑΣΟΚΟΣ ΗΤΑΝ; 'Η ΕΘΝΙΚΟΦΡΩΝ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Εσείς, αλάνια (!) μέσα στην πίκρα σας, όπως δείχνετε, στάζετε όσο δηληήριο έχετε ακόμα στη φαρέτρα σας, γιατί δεν ξέρετε τι θα πει να είσαι ξένος σε μια χώρα, όταν μάλιστα έχει αυτή η χώρα πολίτες σας του λόγου σας. Για όλους σας το πίστευα, αφού παρακολουθώ τακτικά αυτόν τον ιστοχώρο, αλλά όχι κι από τη Μαρία Σεφέρου, που από παλιότερα γραπτά της σχημάτισα άλλη γνώμη. Δεν πειράζει, εγώ δεν είμαι μαζοχιστής να χαίρομαι με τη δυστυχία των Ελλήνων, αλλά οι Έλληνες δεν αισθάνονται όπως εσείς. Ευτυχώς αποτελείτε μια μικρκή μειοψηφία στον ελλαδικό χώρο και αργότερα ίσως το καταλάβαιτε .οτι και οι Πακιστανοί είναι άνθρωποι, σαν εσάς , σαν εμάς ίσως και καλύτεροι.
    Φιλικά
    Ένας έλληνας μετανάστης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Είναι να γελάει κανείς με τους Πακιστανούς: Στο Πακιστάν σφάζονται μεταξύ τους, ανατινάζουν την αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης μαζί με μερικές δεκάδες παριστάμενους, ανατινάζονται ισλαμιστές μέσα σε πανεπιστήμια, ρίχνουν χειροβομβίδες μέσα σε χριστιανικές εκκλησίες και καίγονται ζωντανοί οι πιστοί, εξάγουν ισλαμική τρομοκρατία σε όλο τον κόσμο και έχουν το θράσος εδώ να παρουσιάζονται ως αδικούμενοι (ενώ έχουν έρθει λαθραία, επιπλέον)! Φοβερό θράσος!!

    Αλήθεια, γιατί η Ινδία είναι δημοκρατία και σιγά-σιγά γίνεται ανερχόμενη δύναμη και το Πακιστάν πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο;
    Μήπως η αιτία βρίσκεται στη θρησκεία τους;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. "Ελληνα μεταναστη" για δες ερχομαστε απο την γωνια;
    Το ποιος ειναι μια θλιβερη κι απολιθωμενη μειοψηφια σ'αυτην την χωρα το ξερεις πολυ καλα.
    Κι αν δεν το ξερεις γιατι ειπαμε εισαι και...μεταναστασης,θα το διαπυστωσεις ΑΝ ποτε τολμησει κανεις να δωσει παντος τυπου εξουσιες σε λαθρομεταναστες στην Ελλαδα που θα τις εφαρμοσουν πανω στους Ελληνες.
    Υπαρχει νοημον πλασμα σε ολακερο το συμπαν που να πιστευει πως θα δεχθει ποτε ο οποιοσδηποτε Ελληνας διαταγες και υποδειξεις απο τους πρωην τουαλετοκαθαριστες του;
    Φυσικα υπαρχεις εσυ κι οι ομοιοι σου που θα χαρειτε με την κοινωνικη προαγωγη των μελαμψων γκομενων σας,αλλα εσεις ειπαμε ειστε μειοψηφια.
    Κι επειδη σ'αυτην την χωρα το προβλημα δεν ειναι μονο οι ανικανοι αστυνομικοι αλλα και οι ανικανοι γιατροι,δικαστες,στρατιωτικοι,δασκαλοι,καθηγητες,δικηγοροι,ιερεις,δημοσιοι υπαλληλοι γενικοτερα,πολιτικοι πανω απ'ολα προτεινω να τους αλλαξουμε ολους και στην θεση τους να βαλουμε Πακιστανους,Αλβανους,Τουρκους,Νιγηριανους,Σομαλους,Γεωργιανους κτλ με τα ιδια προσοντα.
    Ν'αλλαξουμε και τ'ονομα της χωρας μας για να μην εχουμε και εξωθεν διεκδικησεις,
    Ποιος θα ηθελε να καπηλευθει τ'ονομα:ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Φίλε Γιαννιώτη Καλημέρα,

    Τελικά η λύση ευρέθη...
    Οι σημερινοί μετανάστες θα προσληφθούν ως εσωτερικοί υπάλληλοι,
    αστυνομικοί θα γίνονται οι της δεύτερης γενιάς !!!
    Ρε δεν πάμε καλά,, να περιμένουμε και τα χειροτέρα ακόμα.

    Επειγόντως θέλω ένα Διαβατήριο για μετεγκατάσταση μου στο Τιμπουκτού !!!
    (Θά επανέλθω ως μετανάστης)

    ΑπάντησηΔιαγραφή