Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2010

Γιωργάκη, κάνε ένα ...μικρό flash back.!

Την θυμάσαι την περσινή μούρη σου Γιωργάκη; Αν όχι, ρίξε μια ματιά στην ...εικόνα σου.
Ποιός στ' αλήθεια να το φανταζόταν, ότι ακριβώς πριν ένα χρόνο, αυτή η μούρη θα ήταν σήμερα ...πρωθυπουργός της χώρας;
Πέρσι τέτοιον καιρό Γιωργάκη κι' ενώ ήσουν ...αρχηγός της Αξιωματικής αντιπολίτευσης, τουτέστιν ένα μόνιμα καρφιτσωμένο "όχι σε όλα", πήρες ...αλά μπρατσέ τον σύντροφο Νομάρχη Πειραιώς και ντογρού κατά το πρώτο λιμάνι της χώρας.
Όλα εδώ πληρώνονται Γιωργάκη.!
Πέρσι πλήρωσες και τα ναύλα των Κρητικών αγροτών για να έρθουν στας ...Αθήνας, και με τα αγροτικά (επιδοτούμενα) και σχεδόν ερπιστριοφόρα τρακτέρ τους, τους καλούσες να κάνουν πορεία στο σύνταγμα μπροστά στον Άγνωστο Στρατιώτη.!
Ήσουν από τότε για κλάματα Γιωργάκη, αλλά φαίνεται πως ο Ελληνικός λαός κατελήφθη εν υπνώσει, και συ εν μια νυκτί ανέλαβες χρέη κυβερνήτη της χώρας, ως Παπανδρέου ο Γ' μέλος της δυναστείας του ...Παπανδρεϊσμού.
Καλά να πάθεις Γιωργάκη, και μαζί με σένα ας αυτομαστιγωθούν και οι απανταχού κοψοχέρηδες. Προσωπικά από σένα δεν έχω καμία απαίτηση. Ότι κι' αν μου κάνεις.
Κοιτάξτε υποκριτική μούρη...
Λοιπόν Γιωργάκη, από πέρσι μέχρι φέτος τα πράγματα άλλαξαν.
Πέρσι με την ντουντούκα στο χέρι καλούσες τους φίλους ...βρακάδες αγρότες να ...καταλάβουν την πόλη, και μάλιστα με μουσική υπόκρουση του πράσινου ψηλολέλεκα (ας υποθέσουμε) δημάρχου του ...λιμανιού.!
Τώρα πήρες το επιτελείο σου και ...συσκέπτεσαι (!) με κύριο θέμα τις αγροτικές κινητοποιήσεις, στέλνοντας παράλληλα … μήνυμα (sms) στους αγρότες να εγκαταλείψουν τα μπλόκα, λέγοντας ότι ...δεν υπάρχει λόγος γι' αυτές τις κινητοποιήσεις, η εικόνα των οποίων θίγει τη χώρα μας στο εξωτερικό.
Μα καλά ρε Γιωργάκη, όταν κατέβαινες στο λιμάνι – για ψηφοθηρικούς λόγους – δεν σου πέρασε από το μυαλό η… εικόνα της χώρας στο εξωτερικό;
Και για να τελειώνουμε με τον άκρατο λαϊκισμό σου.
Είμαστε κάθετα αντίθετοι με το κλείσιμο των δρόμων.
Το κατάλαβες;
Π.Ν.

8 comments:

  1. Ελληνικά δεδομένα

    http://www.youtube.com/watch?v=gK8cqL8sl5k

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ένα απλό, αλλά εγκάρδιο, μπράβο σου καθότι με την υπενθύμιση αυτή ενισχύεις το ρητό που θέλει τους λαούς που ξεχνούν την ιστορία τους (αλλά και τους ηγέτες τους) να είναι καταδικασμένοι να την ξαναζήσουν...
    Η διαχείριση μιάς κρίσης όταν είσαι, "στην απέξω" όπως σοφά λέει ο λαός μας είναι πολύ εύκολη αλλά θέλει άλλα κότσια να διαχειρισθείς την ίδια κρίση όταν ΕΣΥ είσαι ο κυρίαρχος διαχειριστής της.
    Τώρα, όπως και με όλα τα άλλα οικονομικά, κοινωνικ΄, πολιτικά προβλήματα έτσι και με το αγροτικό θα μας δείξει ο κ Παπανδρέου, ο Πρωθυπουργός ΟΛΩΝ των Ελλήνων και όχι μόνο των ψηφοφόρων του ΠΑΣΟΚ ποιός πραγματικά είναι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τα καμώματα του ψευτο-Γιωργάκη πέρυσι στον πειραιά θα μείνουν στην ιστορία.
    Πρόκειται για μία από τις πιό αστείες φάσεις που έχω δεί εδω και πολλά πολλά χρόνια και πιστεύω ότι δεν πρόκειται, δεν υπάρχει περίπτωση, να ξεχάσω ποτέ.
    Οι Ηρακλειώτες πρασινο-συνδικαλιστές μαζί με κάμποσους άλλους αγροτο-πρασινοφρουρούς έρχονται στον Πειραιά (με έξοδα της πράσινης νομάρχη, δηλαδή δικά μας) και απαιτούν να οδηγήσουν με τα τρακτέρ τους στο Σύνταγμα.
    Ο Μαρκογιαννάκης τους το ξεκόβει και όταν κάποιοι πράσινοι ψευτόμαγκες πάνε να περάσουν με το ζόρι πέφτουν κάποια δακρυγόνα.
    Σε απόσταση 100 μέτρων ο Γιωργάκης και ο νομάρχης Πειραιά Μίχας εκμεταλλεύονται την ευκαιρία και αρχίζουν τα κλάμματα, ντεμέκ ότι η κακιά δεξιά πολεμάει τον υπερασπιστή του λαού Γιωργάκη.
    ΤΟ ΠΙΟ ΑΣΤΕΙΟ ΟΜΩΣ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΑΙΡΝΕΙ.
    Αχ αυτό το βίντεο, τα λέει όλα το ρημάδι.
    Ο Γιωργάκης κλαίει γοερά (όρθιος), ο Μίχας κλαίει γοερά (γονατιστός) και όλοι οι παριστάμενοι (συμπεριλαμβανομένης της έκπληκτης πράσινης νομόρχου Ηρακλείου) κοιτούν με απορία (χωρίς να καταλαβαίνουν τί συμβαίνει.
    Περιττό βέβαια είναι να πούμε ότι κανείς από τους παρισταμένους δεν είχε πρόβλημα με τα μάτια του εκτός από τους δύο τηλε-ηθοποιούς / πολιτικούς, Γιωργάκη και Μίχα.
    Πηγές του πασόκ διέψευσαν ότι προτάθηκαν, και οι δύο για όσκαρ ηθοποιίας, αλλά έβαλαν βέτο ο Μπαντ Πίτ και ο Ρόμπερτ Ντενίρο, ένεκα του ότι δεν ήταν επίσημες συμμετοχές στο θεσμό των Όσκαρ.
    Νό πρόμπλεμ, μετά την αποτυχία του να κάνει καριέρα στο Χόλυγουντ ο Γιωργάκης (σαν αποδεδειγμένα πιά καλός ηθοποιός) έπεισε τους Έλληνες να τον κάνουν πρωθυπουργό.
    Δεν πειράζει, καλό και αυτό.

    ΥΓ.: Εκείνος ο δικός μας ο Μαρκογιαννάκης τί στον κόρακα ήθελε χθές στο Υπουργείο να δείξει, υποστηρίζοντας τους Χανιώτες αγρότες; Σαν υπουργός πέρυσι τους έστελνε τα μάτ και σαν αντιπολίτευση σήμερα τους υποστηρίζει;
    Εκεί στη Νέα Δημοκρατία κάποια στιγμή πρέπει να ξεφύγουν από το σύνδρομο Μαυρογιαλούρου, επιβάλλεται λίγη περισσότερη σοβαρότητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 2:54 π.μ.
    Ξενύχτησες για να μου πεις ότι είμαι η "ντροπή των Ιωαννίνων";
    Δεν περίμενες τουλάχιστον να ξημερώσει.!

    Καλή σου μέρα.
    gianniotis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ...και το καμάρι της υπόλοιπης Ελλάδος.

    Έλα μωρέ κανένα αποπροσανατολισμένο ΠΑΣΟΚι θα ήταν. Χ@στο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ρέ στραβιάρη πρώτε ανώνυμε τράβα στον οφθαλμίατρο να διορθώσεις την μυωπία σου, ο Π.Ν. γράφει την συγκεκριμένη ανάρτηση όχι ο Γιαννιώτης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή