Πέμπτη 21 Ιανουαρίου 2010

Η κοινωνική Γαλήνη του Παντείου και η νήσος Χιος...


Από τον Ιάσωνα...

Προκειται για τον Φανατικο θαυμαστη της σχολης των Μεσων Μαζικης Εξαχρειωσεως, ενός αστρατευτου ψυχοπαθους...
Το "ινδαλμα" του απεκτησε τεραστια περιουσια εκμεταλλευομενος το ανεξαντλητο και αφορολγητο κεφαλαιο της βλακειας των Νεοελληνων...
Συνηθως κολυμβα ξεβρακωτος και απλυτος σε μπανιερες δημιουργωντας ταραχη σε ηδονοβλεψιες...
Ο μαθητης λοιπον του αστρατευτου ψυχοπαθους εδειξε την ανθρωπινη ευαισθησια που διακρινει την συνομοταξία των ευγενων ερπετων αυτης της ευοσμης ζουγκλας βοθρολυμματων..
Διαβασαμε στο διαδκτυακο ημερολογιο τα εξης και σχολιαζουμε:
http://www.zougla.gr/page.ashx?pid=2&aid=96822&cid=4
Στα άκρα με απρόβλεπτες συνέπειες φαίνεται να οδηγείται η αντιπαράθεση κοινωνικών αλλά και φοιτητικών ομάδων με αφορμή το προς συζήτηση από τη Βουλή νέο νομοσχέδιο για τη νομιμοποίηση και ελληνοποίηση οικονομικών μεταναστών που ζουν επί σειρά ετών στη χώρα. Δεν υπαρχει αντιπαραθεσι κοινωνικων ομαδων. Πλην των γνωστων αριστερο-οικολογων και κομμουνιστων που ψαχνουν ψηφους στους μεταναστες και τους κοροιδευουν, συσσωμος ο Ελληνικος λαος ανεξαρτητως κομματων αρνειται την παρανομη ελληνοποιησι ξενων μεταναστων , με το ευφυολογημα ότι «ζουν επι σειρα ετων στην Ελλαδα».
Τοτε ω χριστιανοι τζεφρο-τζερονυμμιτες , να ελληνοποιησουμε και τα κορακια που ζουν 2οο χρονια και τις χελωνες... Ενω ο λογος που δεν γινεται δημοψηφισμα ειναι ακριβως ότι δεν υπαρχει αντιπαραθεσι...παρα μονο στην αρρωστημενη φαντασια αυτων που την δημιουργουν..
...Η «φωτιά» άναψε στο Πάντειο Πανεπιστήμιο από την αψυχολόγητη ενέργεια του 24χρονου φοιτητή της Κοινωνιολογίας Χ.Γ, ο οποίος φέρεται να είναι οργανωμένος οπαδός του ΛΑΟΣ.
Αψυχολογητη είναι η περιγραφη και η παρουσιασι της πληροφοριας,Την οποια εσκεμμενως ο καλος αυτος παραμυθο-ντενεκε-δημοσιογραφος διαστρεφει με το σχολιο ώστε το σχολια να καθισταται η ειδησι..Και βεβαιως είναι εγλημα να είναι σημερα καποιος νεος και μαλιστα φοιτητης ( αφου πρεπει ολοι να ειμεθα κομμουνια οικολογοι ή συριζαιοι) «οργανωμενος οπαδος του ΛΑΟΣ»..
Ο 24χρονος .. όταν επιχείρησε να συλλέξει υπογραφές εντός του πανεπιστημιακού χώρου για το δημοψήφισμα σχετικά με την παραχώρηση ή όχι ιθαγένειας και ψήφου σε οικονομικούς μετανάστες (πρόταση που υποστηρίζει το κόμμα του Γιώργου Καρατζαφέρη), δέχτηκε επίθεση, με αποτέλεσμα να ακολουθήσει συμπλοκή. Ο φοιτητής στη συνέχεια πήγε στο Τμήμα και υπέβαλε μήνυση εναντίον έξι ατόμων για ξυλοδαρμό.
Δηλαδη διερωτωμαι καλε μου αναγνωστη,Το ξαναδιαβασα κιολας για να το καταλαβω.. Πως εγινε συμποκη, αφου εξι ηρωικοι αντρειωμενοι με κρανη περικυκλωσαν ένα νέο και τον χτυπουσαν απʼολες τις μεριες μεχρι λυποθυμιας!! Τι σοι συμπλοκη ηταν αυτή !!Εν τω μεταξυ επαναλαμβανεται παλι η εσφαλμενη και αναληθης αποψις του διψωντος για την αληθεια και αγωνιζομενου να μας ενημερωση αλφαβητισμενου δημοσιογραφου, ότι δηλαδη την προτασι του δημοψηφισματις υποστηριζει το κομμα τουΛΑΟΣ .Ενω είναι σαφες ότι εκτος από τον Τζερονυμο και τον Τζεφρυ ολοι οι Ελληνες ανεξαρητως κομματων ( αφαιρουμε τα αντεθνικα εκνομα αντιδημοκρατικα κομμουνιστικα κομματα) επιθυμουν δημοψηφισμα εξ ου και η παρεμποδισι για να μην αποδειχθη η θελησις των Ελληνων και η γυμνια των αντιδρωντων..
Η καταγγελία του, η οποία εξετάζεται από την Αστυνομία, εμπλέκει ευθέως τον Λαϊκό Ορθόδοξο Συναγερμό στο επεισόδιο, αφού ο φοιτητής πριν πάει στο Πάντειο, φέρεται να είχε επισκεφτεί τα κεντρικά γραφεία του ΛΑΟΣ στην οδό Καλλιρόης και να είχε πάρει από εκεί εντολές.
Εδώ διαπορει πας ο μη εχων ντενεκεδο-κεφαλη..Εχουμε διαπιστωμενο ξυλοδαρμο. Τραυματισμενο και δαρμενο.. Τι σχεσι αν είναι παντρεμενος.., Αν δουλευει στον Λαμπροπουλο ή στου Χοντου, Αν ψηφιζει λαος ή Συριζα.. Τους δραστες θα ψαξη να βρη η αστυνομια όχι τα φρονηματα του θυματος..»Καλε μου ανθρωπε» θα ελεγε ο Βεγγος, «εισαι και αστειος ..»Δηλαδη αν δεν ειχε περασει από τα γραφεια του ΛΑΟΣ ( αν οντως περασε) τι θα αλλαζε? Οι εξι γενναιοι δεν θα τον αγγιζαν όταν θα ζητουσε υπογραφες?
Είναι άγνωστοι οι πιθανοί διάλογοι που μπορεί να διημείφθησαν μεταξύ των δύο συμπλεκόμενων πλευρών.
Τρομακτικο.Μεγαλειωδες.Ευφυια διανοια.Την Κυριακη κυκλοφορει με το Βημα το βιβλιο της φυσικης «Η γενικη θεωρια της Σχετικοτητος» ..Μην το παρετε. Προτιμησθε να διαβασετε τον δημοσιογραφο αυτόν. Εχει το κατι άλλο «ενεργειται» με το κεφαλι..Ειναι μοναδικος..Γιατι τα γραφω ..Μα είναι απλο και μεγαλοφυες..Δεν γνωριζουμε μεν τους «πιθανους διαλογους που διαμειφθησαν» μας εξηγει η αυθεντια του «ρεπορταζ» αλλα υπονοειται ότι τα συμπλεκομενα μερη ( προσεξετε παλι συμπλεκομενα, οι εξι βαρανε ο ενας τις τρωη αλλα τα συμπλεκομενα συμπλεκομενα..) και μαλλον αυτος ο προκλητικος «οργανωμενος οπαδος» τουΛΑΟς κατι θα ειπε στα καλα παιδια και στα εξι μαζι , που τα εκνευρισε τοσο ώστε εγινε συμπλοκη των εξι κατά τους ενος..
Για την εξαιρετικά περίεργη υπόθεση (για την οποία οπωσδήποτε απαιτείται η επίσημη θέση και τοποθέτηση του ΛΑΟΣ και του εκπροσώπου του), η Αστυνομία αναζητά τους δράστες στο πλαίσιο του αυτοφώρου, ενώ ο φοιτητής θα εξεταστεί από ιατροδικαστή..
Μα, δεν χρειαζεται να εισαι καν πρωτοετης στη Νομικη..Και μαναβης να εισαι και κουρευς και παντοπωλης , πλην ισως περιεργος δημοσιογραφος, το αντιλαμβανεσαι.Οτι δεν κατηγορειται ο ΛΑΟΣ , ή η ΝΔ ή ο υποστας τον ανηλεη ξυλοδαρμο φοιτητης.Οι εξι που τον εδειραν αναζητουνται..Και να σας πω γιατι εδώ στο τελος της περιγραφης η υποθεσις εγινε «περιεργη» όπως γραφει ο περιεργος δημοσιογραφος.Γιατι ο περιεργος ο ψαγμενος δημοσιογραφος ( αυτό το καταλαβαινεται και από το πώς γυαλιζει το ματι του) διερωταται:Μηπως είναι μουσουλμανος ο «οργανωμενος οπαδος»του ΛΑΟΣ και αυτομαστιγωθηκε?
Και πλησιαζουμε στον επιλογο του του βαθυστοχαστου ενημερωτικου αρθρου.Παρακαλω προσεξετε συνειρμους και νευρωνες, μυελινη και εγκεφαλικες συναψεις, αποφυαδες και δενδριτες..Ω τι Καλλος!! Ινα μη ειπω άλλο τι..
Το ερώτημα, όμως, είναι άλλο: Σε τι ωφελούν την κοινωνική και πανεπιστημιακή γαλήνη τέτοιες αποφάσεις και πρακτικές;
Δηλαδη η πανεπιστημιακη και η κοινωνικη γαληνη δεν βλαπτεται , ή μαλλον ωφελειται όταν κουκουλοφοροι αναρχικοι αλητες , τραμπουκοι σπανε το κεφαλι του πρυτανι καινε την Ελληνικη σημαια κλεινουν τους δρομους καταστρεφουν καταστηματα , κανουν τα παντα γιαλια καρφια..Οχι τοτε.. Αυτος είναι κοινωνικος γαληνιος ειρηνικος αγωνας και δεν βλαπτεται η «κοινωνικη και πανεπιστημιακη γαληνη». Τωρα εβλαφθη που καποιος Ελλην φοιτητης ετολμησε στο αβατο του ασυλου των κακοποιων και διεστραμμενων να ζητηση υπογραφες από αλλους Ελληνες φοιτητες..
Και ο επιλογος..Το τελικο ερωτημα..
Και γιατί η συλλογή υπογραφών για το περίφημο «δημοψήφισμα» του ΛΑΟΣ άρχισε άτυπα και ανεπίσημα από το Πάντειο Πανεπιστήμιο, παραμονή της πολύκροτης δίκης στην Άμφισσα για τη δολοφονία του 16χρονου Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου
Δηλαδη προκειμενου να απενοχοποιησουμε εκ των προτερων κάθε ενεργεια των αναρχικων που λαμπραν ευκαιρια εχουν βρη και καθιερωσει με ότι σχετιζεται προς τον φονο του Α. Γρηγοροπουλου, ο «εγκεφαλικος» δημοσιογραφος πλαθει ( αν δεν υποκινει) σεναριο ότι οι όποιες αντιδρασεις θα προελθουν διοτι μαζευονται υπογραφες τυχαιως ή μη στο Παντειο ..
Αυτό στην Βαλκανοταλιμπανια λεγεται Δημοσιογραφια. Η διαστροφη η παραπληροφορησι η υποβολη τουσχολιου και η αντικατασται της πληροφοριας από την αποψι του Δημοσιογραφου.
Όπως ισως προσεξατε , ουδεμια ανθρωπινη ευαισθησια για την προσωπικη γαληνη και καταστασι του νεου που υπεστη τον ξυλοδαρμο..

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου