Πέμπτη 7 Ιανουαρίου 2010

Τα έθιμα των υποψηφίων Ελλήνων του PASOK

Την παρακάτω είδηση, σας τη μεταφέρουμε αυτούσια, όπως τη διαβάσαμε. Μετά, θα τη σχολιάσουμε, καθώς είναι αδύνατο να μην υποκύψουμε στον πειρασμό:
"Αυξημένο ποσοστό στις ανθρωποθυσίες αντιμετωπίζει η Ουγκάντα και η κυβέρνηση της χώρας προσπάθησε να το αντιμετωπίσει χωρίς να γίνει γνωστό στο δυτικό κόσμο. Οι κάτοικοι της χώρας περνούν μια περίοδο... ευημερίας και κάνουν θυσίες για την καλή τους τύχη και για να γίνουν γρήγορα πλούσιοι. Οι μάγοι - γιατροί κάνουν χρυσές δουλειές, πληρώνονται περίπου 500.000 σελίνια της Ουγκάντα για να δώσουν συμβουλές, πόσο μάλλον για μια θυσία. Ένας από αυτούς παραδέχτηκε στους δημοσιογράφους του BBC τη θυσία σε βωμό για πάνω από 70 άτομα, συμπεριλαμβανομένου και του γιου του! Στη χώρα γίνονται διαδηλώσεις για να σταματήσει αυτό το αποτρόπαιο έθιμο, ενώ η αστυνομία προσπαθεί να εντοπίσει 120 αγνοούμενα άτομα που μάλλον έχουν πέσει θύματα των μάγων".

Έρχονται και εδώ, ελέω ΠΑΣΟΚ!
Τα αποτρόπαια έθιμά τους, κανείς δεν μας εγγυάται ότι δεν θα τα φέρουν εδώ! Η πολυπολιτισμικότητα άλλωστε, αλλά και η πολιτική ορθότητα, προϋποθέτουν τη δική μας «ανοχή»! Και αυτό το γράφουμε, την ώρα που η φονική βία αλλοδαπών κακοποιών (αυτών πάνω στους οποίους ο Γιώργος Παπανδρέου, ο Γιάννης Ραγκούσης, ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, ο Σπύρος Βούγιας, η Θεοδώρα Τζάκρη και τα άλλα παιδιά του εθνομηδενιστικού ΠΑΣΟΚ θέλουν να κτίσουν τη Νέα Ελλάδα), κλιμακώνεται, αφήνοντας πίσω τους νεκρούς και σοβαρά τραυματίες!
Ήδη, την ώρα που το κέντρο των Αθηνών μετατρέπεται σε ένα απέραντο ουρητήριο και ορμητήριο εγκληματικών δραστηριοτήτων κατά γηγενών, από τις τριτοκοσμικές ορδές που παρεπιδημούν εκεί (και αυτό πρέπει να το «ανεχτούμε», αλλιώς είμαστε «ρατσιστές» και «ξενόφοβοι»), στο ΠΑΣΟΚ κάνουν τα πλάνα τους και μαζεύουν ονόματα αλλοδαπών, συντονίζοντας τον τρόπο με τον οποίο θα στείλουν φέτος στις κάλπες για τους ΟΤΑ τις ορδές των αλλοδαπών που θα γίνουν... «ιθαγενείς»!

Πολιτική ορθότητα...
Όλα τα είχαμε σε αυτή τη χώρα. Τι μας λείπει; Οι κλειτεριδοκτομές, η πολυγαμία, οι ανθρωποθυσίες, η μαντίλα, η Αλ Κάιντα, οι μιναρέδες, οι καυγάδες σουνιτών και σιιτών, οι καυγάδες Ινδών και Πακιστανών για το Κασμίρ.
Έτσι για να εμπλουτιστεί και ο δημόσιος βίος με «εξωτικά» θέματα και γιατί όχι και θεάματα...
elkosmos
Bookmark and Share

8 comments:

  1. Μ' ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΟΥΤΕ ΔΙΑΒΑΖΕΣΑΙ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΣΑΙ. 0 ΣΧΟΛΙΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ναι ανώνυμε @10:02μ.μ., γιατί από την θολοκουλτούρα σου, δεν μπορείς να διαβάσεις τίποτε που να είναι έξω από την διεστραμένη σου "πραγματικότητα". Αν και μάλλον δεν μπορείς να διαβάσεις, απλά γιατι δεν είσαι Έλληνας και δεν καταλαβαίνεις την Ελληνική γλώσσα! Αν λοιπόν δεν μπορείς να διαβάσεις και να "βλέπεις"(!!!;;), τότε άδειασέ μας την γωνιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Φίλε @10:24, υποψιάζομαι οτι πρόκειται για τον πληρωμένο βρωμοαλβανό δημοσιογράφο, που εξ επαγγέλματος "σχολιάζει" τα πατριωτικά blogs.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σε λιγο θα μας σκοτωνουν για να μας τρωνε οι κανιβαλοι που κουβαλησαν στην Ελλαδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 10.44

    Εχεις δικαιο.

    Ειπε ο ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΣ: Αγαπητοί μετανάστες σας ευχαριστούμε που επιλέξατε την Ελλάδα σαν χώρα προορισμού σας............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ναι @9:19π.μ.
    Ενώ ο φίλος σου ο ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗΣ είπε: ...η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες, έξω οι λαθρομετανάστες και οι κάφροι... και αμέσως έδωσε στην Αστυνομία την εντολή να τους μαζέψει και να τους απελάσει όλους. Κι έτσι τώρα που απαλλαχθήκαμε απο το πρόβλημα αυτό, απολαμβάνουμε με ασφάλεια την ζωή μας, τα ήθη και τα έθιμά μας!!! ....Στην κοσμάρα σου πρασινοφρουρέεεεε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή