Σάββατο 27 Μαρτίου 2010

Σήμερα στις 8.30 μ.μ. ΑΝΑΨΤΕ όλα τα φώτα του σπιτιού σας.!

Αυτή η ξεφτίλα πρέπει κάποτε να σταματήσει.
Μην πέφτετε θύματα των δήθεν οικ(ω)λογικών οργανώσεων του κώλου που εν ώρα δήθεν ..."περισυλλογής" σκέπτονται να περάσουν τα ηλίθια μηνύματά τους, λες και αν κλείσουμε όλοι εμείς τα φώτα των σπιτιών μας για μια ώρα, θα ...χεστεί η φοράδα στ' αλώνι.
Δεν ξεστραβώνονται να δούνε τα ανά τον κόσμο ρυπογόνα εργοστάσια, παρά μόνο επιχειρούν να μας πείσουν ότι έβαλαν ...αμέτι - μωχαμέτι να σώσουν τον πλανήτη, σβήνοντας για μια ώρα τα ...φώτα των σπιτιών μας.!
Μα πόσο ηλίθιοι μπορούν να γίνουν αυτοί οι άνθρωποι;
Κι' όλοι εμείς, καθόμαστε σαν τους μαλάκες με "Μ" και τους ακούμε, αλλά και τους διαφημίζουμε κι' από πάνω.!
Αυτά τα ανδρείκελα, με πρώτον τον Αλ Γκορ, τον πρώην αντιπρόεδρο του πλανητάρχη, που ενώ γέμισε την Ευρώπη με καρκινογόνα χημικά πολέμου, τώρα τον έπιασαν οι ευαισθησίες για την σωτηρία του ...πλανήτη.
Οποία υποκρισία.!
Την επόμενη βδομάδα μπορεί να μας ζητήσουν να σταματήσουμε να ...τηλεφωνούμε για μια ώρα.
Τον επόμενο μήνα θα μας ζητήσουν να μην πιούμε νερό για μια μέρα, μπας και ...κορακιάσουμε απ' τη δίψα.
Την επόμενη φορά θα μας ζητήσουν να σταματήσουμε να ...πηδιόμαστε απ' το παράθυρο, και οτιδήποτε άλλο απίστευτο που μπορεί να βάλει ο νους του ανθρώπου.
Γι' αυτό θυμηθείτε.!
Όχι στα ηλίθια καλέσματα - κελεύσματα των υποκριτών και των ...οικωλογούντων του κώλου.
Στις 8.30 το βράδυ ανάψτε όλα τα φώτα των σπιτιών σας, και μαζί μ' αυτά, και των ...αυτοκινήτων σας.
gianniotis

11 comments:

  1. Ανάψτε ΟΛΑ τα φώτα του σπιτιού σας και μην τα σβήνετε ΟΛΗ τη νύχτα.
    Μας κοροϊδεύουν.
    Ο καρκίνος καλπάζει απ´ τις βόμβες που επριξαν τα αεροπλάνα του Αλ Γκόρ στην Αδριατική όταν βομβάρδισαν τη Σερβία με απεμπλουτισμένο ουράνιο.
    Ανάψτε τα φώτα της ψυχής. Και του μυαλού και πές τε ΟΧΙ.
    SnP

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτή η απάτη με τα οικολογικά είναι τρομερή. Πρώτα πρώτα δεν μπορούν καν να αποδείξουν ότι αυξάνεται η θερμοκρασία. Έπειτα δεν αποδεικνύεται εύκολα πού οφείλεται. Αν είναι φυσικές οι αιτίες όπως ο ήλιος δεν γίνεται κάτι. Η επίσημη εταιρία περιβαλλοντικών με τρήσεων των ΗΠΑ λένε ότι οι αρκτικοί πάγοι έχουν αυξηθεί κατά 70%!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΟΙ ΟΙΚΟΛΟΓΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΣΧΕΤΟΙ ΚΑΙ ΑΝΗΜΕΡΩΤΟΙ.

    Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΜΒΑΛΛΕΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ. ΜΑΖΙΚΕΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗΣ ΕΙΔΩΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΕΚ. ΧΡΟΝΙΑ. ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΠΡΙΝ ΑΠΟ 450 ΕΚ. ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΤΟ 95% ΕΙΔΩΝ ΣΤΗΝ ΓΗ. ΕΓΙΝΕ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΤΗΣ ΑΥΞΗΣΗΣ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑΣ ΤΩΝ ΩΚΕΑΝΩΝ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΛΟΓΟ. ΕΠΙΣΗΣ ΠΡΙΝ ΑΠΟ 75 ΕΚ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΑΚΟΥΣΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΕΙΝΟΣΑΥΡΟΥΣ.

    ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΤΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ. ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΠΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΦΥΤΡΩΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΔΕΝΤΡΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ. ΓΙΑ ΤΙΣ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΖΩΩΝ ΟΜΩΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ ΟΛΟΙ ΒΓΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΣΚΑΣΜΟ. ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΓΓΛΟΙ ΕΧΟΥΝΕ ΑΝΟΙΞΕΙ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ(RSPCA) ΓΙΑ ΚΑΚΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΖΩΑΚΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΝΕΟΤΑΞΙΚΟ,ΔΗΘΕΝ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΟ ΝΕΟΣΚΟΤΑΔΙΣΜΟ.
    ΟΛΑ ΤΑ ΦΩΤΑ ΑΝΟΙΚΤΑ,ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΠΕΣΕΙ ΛΙΓΑΚΙ ΦΩΣ Σ'ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΒΑΘΕΙΑ ΝΥΧΤΩΜΕΝΗ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΒΑΘΕΙΑ ΝΥΧΤΩΜΕΝΟ ΛΑΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. κε Γιαννιωτη Συγχαρητηρια για το θαρρος σας να πολεματε τον λαικισμο και το ψευδος.Ο δρομος ειναι ανηφορικος και δυσκολος αλλα ειναι βεβαιο οτι οδηγει στο βαθος του χρονου στην ΑΛΗΘΕΙΑ.
    ιΑΣΩΝ

    Υ.Γ
    Και βεβαως εχουμε καθε λογο σημερα να αρνηθουμε την υποκρισια και να μην συμετασχουμε στην παρωδια των αριστροκουλτουριαδηδων ψευδοδιαννοουμενων που ειναι τοσο ευκοιλιοι για τα της οικολογιας πολεμωντας την προοδο και την δημιουργια.


    http://gianniotis.blogspot.com/2010/02/blog-post_27.html

    Σάββατο, 27 Φεβρουαρίου 2010
    Υπερθέρμανσις ή κατάψυξις ...του Πλανήτη;

    Από τον Ιάσωνα...
    .
    Στις 2 Μαρτιου 2008 πριν από δυο περιπου χρονια πεθανε ο καθηγητης Frederick Seitz. Φυσικος, επιστήμων, προεδρος της Εθνικης Ακαδημιας Επιστημών των ΗΠΑ, με πληθωρα τιμητικων διακρισεων, μεταλλιων και επιτιμος διδακτωρ 32 πανεπιστημιων σε ολο τον κοσμο. Στην Ελλαδα είναι βεβαιο ότι οι πιο σημαντικοι επιστημονες είναι σημαντικα αγνωστοι...
    Στην περιπτωσι του Frederick Seitz υπαρχει ενας ακομη λογος.
    Από τις αρχες του 1998 ο Frederick Seitz υπηρξε ο θεμελιωτης και συμμετειχε μεχρι τελους του βιου του, στο προγραμμα συγκεντρωσεως υπογραφων και επιστημονικων ερευνων που αποριπτουν επιστημονικως την λεγομενη υπερ - θερμανσι του πλανητη και την θεωρητικη υποθεσι ότι η ανθρωπινη δραστηριοτητα που οδηγει στην παραγωγη των αεριων του θερμοκηπιου βλαπτουν το κλιμα της γης.
    Κατά το διαστημα αυτό περισσοτεροι από 31.000 επιστημονες μεταξυ των οποιων 9.000 κατοχοι διδακτορικου τιτλου Ph.D. σε επιστημες περιβαλλοντικες και κλιματολογιας δημοσιευσαν αρθρα και υπεγραψαν το σχετικο υπομνημα κατά το οποιο :
    "Δεν υπαρχει αποδεικτικη πειστικη επιστημονικη μαρτυρια ότι η ανθρωπινη εκπομπη διοξειδιου , μεθανιου και αλλων αεριων του θερμοκηπιου προκαλει ή θα προκαλεσει στο μελλον καταστροφικη θερμανσι της ατμοσφαιρας της γης και διαταραξι του κλιματος του πλανητη"
    Συμπτωματικως σημερα δημοσιευθηκε η εξης ειδησι στην Ναυτεμπορικη
    http://www.naftemporiki.gr/news/cstory.asp?id=1782735
    Σπαζοκεφαλιά για τους επιστήμονες η φετινή κακοκαιρία
    "Μπροστά σε μια πρωτοφανή πρόκληση βρίσκονται οι κλιματολόγοι: να βρουν εξήγηση στο φαινόμενο των ακραίων καιρικών φαινομένων, και κυρίως των σφοδρών κυμάτων κακοκαιρίας, που συνεχίζουν να πλήττουν πολλές χώρες του βόρειου ημισφαιρίου.
    Μετά τις σφοδρές χιονοπτώσεις σε ΗΠΑ και Ευρώπη, δεν είναι λίγοι αυτοί που έχουν αρχίσει να αμφισβητούν την εγκυρότητα των προειδοποιήσεων από τους επιστήμονες ότι τα αέρια του θερμοκηπίου προκαλούν υπερθέρμανση του πλανήτη. Η εκστρατεία αυτή δέχθηκε μεγάλο πλήγμα μετά την πρόσφατη αποκάλυψη ότι η αρμόδια επιτροπή του ΟΗΕ είχε διατυπώσει υπερβολικές εκτιμήσεις όσον αφορά στο ρυθμό τήξης των πάγων των Ιμαλάιων"
    _______
    Επιλογος:
    Για οσους δεν θελουν να αγνοουν..
    1. Το υπομνημα του Frederick Seitz
    http://www.petitionproject.org/seitz_letter.php
    2. Επιστημονικες ερευνες και αναφορες
    http://www.petitionproject.org/gw_article/GWReview_OISM300.pdf
    3. Ονοματα και στοιχεια των καθηγητων που υπογραφουν το υπομνημα
    http://www.petitionproject.org/signers_by_state_main.php

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Γιαννιώτη, η συγκεκριμένη ανάρτηση στη διάθεσή σου: http://namistaxrostao.blogspot.com/?zx=383468836509de25

    Όχι, τίποτα άλλο, αλλά επειδή από αλλού το περίμενα κι από αλλού μου ήρθε, ξαφνικά όλα τα email που έχουν στη διάθεσή τους πολυεθνικές εταιρίες (όπως η ΙΚΕΑ), γίνονται αυτομάτως συνδρομητές newsfeed για την ώρα της γης, και λαμβάνουν spam.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. πλήρη φωταγωγία για να φωτιστεί η ξεφτίλα τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Na tane i maL.kia ergoxeiro tha xate kanei tin proika sas. Dasos re to dasos k oxi to dentro panthema sas.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Επιτέλους, κάποιος το έγραψε! Αμήν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Μπράβο ρε παιδιά καλά που υπάρχετε κι εσείς και μας ανοίγετε τα μάτια. Το κακό είναι ότι άνθρωποι σαν κι εσάς ποτέ δεν λένε μια θετική πρόταση, παρά μόνο κατακρίνουν όσα (καλά ή στραβά) προτείνουν άλλοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή