Τρίτη 16 Μαρτίου 2010

Κύριε Σαμαρά, μήπως στην "αυτοκάθαρση" θα πρέπει να συμπεριλάβετε πρώτον τον ...εαυτόν σας;

Κύριε Σαμαρά, μην το παίζετε τόσο ..."νταής" εκ του ασφαλούς, αλλά και εκ των ...υστέρων.!
Σας δόθηκε μια μοναδική ευκαιρία, τόσο σε σας, όσο και στο πρωτοπαλίκαρό σας - τον κύριο τίποτα κατά Πάγκαλον - και αφού βεβαίως σκοπίμως και περί άλλων τυρβάζατε αμφότεροι, προτιμήσατε να σφυρίξετε ...κλέφτικα, όταν η πράσινη αλητεία έκανε νόμο του κράτους το λαθρομεταναστευτικό έκτρωμα.
Περί αυτού, θα τα πούμε στη συνέχεια και προς το τέλους του άρθρου.
Ανακοινώσατε από το ΣΕΦ και εξαγγείλατε εν χορώ και τυμπάνοις ότι θα προβείτε σε ... "αυτοκάθαρση" στους κόλπους της Νέας Δημοκρατίας, τη στιγμή που δείχνετε ανήμπορος να παίξετε και αυτόν ακόμη το ρόλο του απλού ...διαιτητή, βλέποντας τους υποψήφιους για την προεδρεία ΟΝΝΕΔ να κατασπαράσσονται σαν τα σκυλιά και να μετατρέπουν το ΣΕΦ σε αρένα, και σεις από την εξέδρα να παραμένετε απλός θεατής, ευτυχώς χωρίς ...άρτον προς το παρόν.!
Ποιόν θα ..."αυτοκαθαρήσετε" κύριε Σαμαρά;
Μήπως τους φερόμενους ως αποτυχημένους υπουργούς και στελέχη της Νέας Δημοκρατίας που επί κυβερνήσεως Καραμανλή, στην οποία τόσον εσείς, όσον και ο πολιτικάντης - καταστροφέας του ΕΣΥ, συμμετείχατε ως ...πρωτοκλασάτοι συμβουλάτορες;

Κύριε Σαμαρά...
"Ανθρώπων έκαστος δύο πήρας φέρει, την μεν έμπροσθεν τη δε όπισθεν"
Ήρθε η ώρα να ασχληθούμε εμείς με την έμπροσθέν σας πήρα, (αφού η όπισθεν γέμει αλλοτρίων), μιας κι' εσείς - ως ηγέτης μεγάλου κόμματος πλέον - αδυνατείτε να την κοιτάξετε κατάματα, αφού η υπεροψία που δημιουργεί η λέξη και μόνο "ηγέτης", σας εμποδίζει να την κοιτάξετε, και μαζί μ' αυτήν, και την ...πραγματικότητα.!
Κύριε Σαμαρά...
Διαλαλήσατε προς πάσαν κατεύθυνση - ωσάν να επρόκειτο περί φτηνού εμπορεύματος - ότι έχετε δώσει το χρόνο και τα περιθώρια σε "όσους με τη συμπεριφορά τους προσέβαλαν τον ελληνικό λαό και το φιλότιμό του" να αποχωρήσουν μόνοι τους από το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας, πράγμα το οποίο φυσικά δεν έκαναν, μέχρι και σήμερα.

Και όχι μόνο δεν το έκαναν, αλλά συνεχίζουν να προκαλούν.!
Ποιοί είναι αυτοί κύριε Σαμαρά;
Μήπως το εξιλαστήριο θύμα της κυβερνητικής σας ρεμούλας κ. Αριστοτέλης Παυλίδης λ.χ. αφήνοντας στο απυρόβλητο και στην ηθελημένη λήθη σας τα τρωκτικά του δημοσίου χρήματος της κυβέρνησης στην οποία συμμετείχατε κι' εσείς, ωσεί ...παρών;
Ποιοί εκ της παρατάξεως προσέβαλαν τον Ελληνικό λαό και το φιλότιμό του κ. Σαμαρά;
Μήπως εσείς ο ίδιος που με την στάση σας διστάζετε να αγγίξετε "στελέχη" της παράταξής σας, μεταξύ των οποίων και το ...δεξί σας χέρι;
Και πώς να τα αγγίξετε άλλωστε, όταν οι ...μεσάζοντες και οι αντιπρόσωποι περνούσαν κυριολεκτικά κάτω από τη μύτη του δεξιού σας χεριού, τα υπερτιμολογημένα κατά 3000% νοσοκομειακά ...προϊόντα;
Κύριε Σαμαρά, κρατάτε κρυμμένα ...μυστικά και ντοκουμέντα.!
Όμως, το θέμα που καίει την παράταξη, αλλά και ολόκληρη σχεδόν την Ελληνική κοινωνία στο σύνολό της, δεν είναι οι τυχόν αστασθαλίες της κυβέρνησης στην οποία συμμετείχατε κι' εσείς, αλλά η στάση σας μετά την ανάληψη της ηγεσίας του κόμματος από μέρους σας.
Κύριε Σαμαρά...
Προ ημερών, η νομίμως εκλεγείσα εκ του Ελληνικού λαού κυβέρνηση του Pasok, τη βοηθεία των ανθελληνικών σταλινικών απο-κομμάτων, ψήφισε το υπέρ των λαθρομεταναστών νομοσχέδιο - έκτρωμα, κι' εσείς - ξανά ως θεατής χωρίς άρτον και πάλι - δεν μπορέσατε να κτυπήσετε ούτε μια ...γροθιά στο τραπέζι. (Καλά για το μαχαίρι, δεν το συζητάω).
Πώς είναι δυνατόν κύριε απόγονε της Πηνελόπης Δέλτα να δεχθείτε τόσο ήπια και τόσο παθητικά αυτή την Ελληνική ...λεηλασία;
Γιατί δεν ζητήσατε - έστω και μια φορά - ένα ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ρε γαμώτο;
Έστω, για τα μαύρα ...μάτια.!
Κύριε Σαμαρά...
Η πρόγονή σας Πηνελόπη Δέλτα, δεν θα πρόδιδε ποτέ την Ελλάδα, όπως κάνατε εσείς δια της σιωπής σας. Καπηλεύεστε με πονηριά το όνομά της, αλλά δεν υπακούετε στα κελεύσματά της.
Υποτιμάτε την νοημοσύνη μας κύριε Σαμαρά όταν μας λέτε πως θα ...καταργήσετε το λεθρομεταναστευτικό και εκτρωματικό νομοσχέδιο, όταν θα ...έρθετε στην εξουσία.!
Και ποιός σας είπε ότι είναι βέβαιο πως θα γίνετε πρωθυπουργός, ή ότι θα συνεχίσει να υπάρχει το κόμμα της Ν.Δ. και δεν θα εμφανιστεί από το πουθενά το κόμμα των αλβανοφώνων ή των λοιπών ισλαμοφώνων που θα κάνουν κομμάτια την ήδη διαμελισμένη χώρα που ονειρεύεσθε να ...κυβερνήσετε;
Κύριε Σαμαρά, είστε ανεπαρκής για ένα τόσο μεγάλο κόμμα.!
Π.Ν.

17 comments:

  1. Γιαννιώτη είσα φάουλ.
    Ο Σαμαράς ήταν ξεκάθαρος στο θέμα αυτό. Μάλιστα οι θέσεις του μετάλλαξαν λίγο προς το καλύτερο το αισχρό νομοσχέδιο του ΠΑΣΟΚ.
    Να ξέρεις οτι ο Σαμαράς είναι πάνω απο όλα ΕΛΛΗΝΑΣ.
    Και όχι ...δήθεν Ελληναράς Καρατζαφεράκος που μιλάει για δημοψήφισμα ενώ απο την αρχή ξέρει οτι δεν πρόκειται να γίνει και μετά να στηρίζει το ΠΑΣΟΚ ψηφίζοντας τα οικονομικά μέτρα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Γιαννιώτης προσπαθεί, μέσω της γνωστής σε όλο το πανελλήνιο μητσοτατικής πρακτικής, να διαστρεβλώσει τις θέσεις του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας σε ότι αφορά τους λαθρομετανάστες.
    Φίλε μου, ματαιοπονείς.
    Για άλλη μια φορά επιβεβαιώνεται το σωστό ένστικτο του λαού που τους έστειλε στο πύρ το εξώτερο.
    Καταλαβαίνω τον πανικό του συγκροτήματος αλλά είναι αργά πιά.
    Ο νεοδημοκρατικός λαός αποφάσισε να καθορίζει μόνος του τις τύχες του και όχι ο μακαρίτης ο Λαμπράκης και οι επίγονοί του.
    Αρκετά πιά με τα τζάκια και τα πληρωμένα γιουσουφάκια τους σαν τον εν λόγω κύριο.
    Ετοιμαστείτε για προσγείωση δίπλα στον χέρι-χέρι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καζαντζίδη, μη χάνεις άδικα τα λόγια σου και έρχεσαι σε άμυνα.
    Την αλήθεια την ξέρει πολύ καλά ο Γιαννιώτης.
    Τα άκουσες τα νέα Γιαννιώτη μου;
    Φεύγετε.
    Και ο πιό σημαντικός λόγος ξέρετε (ή θα έπρεπε να ξέρετε) πολύ καλά ποιός είναι.
    Ακολουθείτε την ΠΑΓΙΑ ΤΑΚΤΙΚΗ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΕΙΚΟΥ ΝΑ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΝΕΙ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ.
    Δεν διαφέρετε σε τίποτε από το Γιωργάκη, όσο και άν τον κατηγορείτε, απλά τον θεωρείται αρχηγό της ΑΠΕΝΑΝΤΙ συμμορίας.
    Όπου σταθείτε και όπου βρεθεόιτε κατηγορείτε τον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, ακόμη και που αναπνέει σας ενοχλεί. Όσο για τον Αβραμόπουλο κανένας άλλος πολιτικός δεν έχει ποτε δεχθεί τόση λάσπη από "συντρόφους" του.
    Γι' αυτό λοιπόν, να αραιώνουμε γιατί παραγνωριστήκαμε.
    Εάν δεν καταλάβατε ακόμη ποιός είναι ο λόγος που οι αγνοί νεοδημοκράτες προτίμησαν τον Αντώνη Σαμαρά από τη αυτοκράτειρα Θεοδώρα (παρόλο που είχε όλους τους κομματικούς μηχανισμούς και τα κανάλια μαζί της) δεν θα το καταλάβετε ποτέ.
    Τα ψέματα τέλειωσαν.
    Το μητσοτακέϊκο είναι τελειωμένο για τη Νέα Δημοκρατία, forever.
    Μας καταστρέψατε και ησυχάσατε.
    Όμως τριάντα χρόνια είναι αρκετά.
    Υπερ-αρκετά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ανοίξτε τα μάτια νεοδημοκρατικά κουτάβια. δεν θα φταίει για μια ζωή ο μητσοτάκης η κόρη του και η επάρατος. πολύ καλά τα λέει ο γιαννιώτης και όσοι αντέχετε την κριτική προσέλθετε. έπρεπε ο σαμαράς να ξεσηκώσει την παράταξη όταν ψηψίζονταν το νομοσχέδιο των λαθρομεταναστών. 300 άνθρωποι είμασταν έξω από τη βουλή κι' αυτοί χάρη στα μπλοκ. ούτε ένας δεξιός βουλευθτής. για αυτό σας λέω ανοίξτε τα μάτια χαζοκουτάβια της δεξιάς παπαροφιλολογίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Γιαννιώτη, είσαι απλά ακροδεξιός ταλιμπάν. Όλη σου η αρθρογραφία δείχνει ντελίριο εναντίον των μεταναστών. Είσαι έτοιμος για ακροδεξιά κόμματα όπως ο ΣΥΡΙΖΑ.
    Οι υπόλοιποι έχουν μετριπαθείς θέσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πες τα Γιαννιώτη! Καθαρση; Ποια κάθαρση; Όλοι εκεί είναι και κάνουν ότι έκαναν και πριν τον Σαμαρά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Το αρθρο ειναι πολιτικα πολυ ευστοχο.

    Η Ελλαδα "πνέει τα λοίσθια" και ο Αντωνακης κοροιδευει τον λαο λεγοντας του οτι οταν ερθει στην εξουσια θα αλλαξει τον Νομο που ελληνοποιει αλλοδαπους εποικους εισβολεις.

    Ποσα ψεματα ακομα θα ακουσουμε?

    ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΕΙΤΕ!

    Η ΓΑΛΑΝΟΛΕΥΚΗ ΣΕ ΚΑΘΕ ΜΠΑΛΚΟΝΙ!

    Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΠΕΣΤΑ ΦΙΛΕ ΓΙΑΝΝΙΩΤΗ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΜΑΘΑΜΕ ΝΑ ΚΑΤΑΠΙΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΡΑΜΕΛΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΜΗΤΣΟΤΑΚΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΝΤΙΝΤΟΡΙΚΙΣΜΟΥ ΛΕΣ ΚΑΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΠΑΡΘΕΝΟΓΕΝΗΝΗΣΗ. ΕΝΑΣ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ ΔΙΑΛΥΜΕΝΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΗΤΑΝ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΟΥΤΕ ΤΟΝ ΕΚΛΕΚΤΟ ΤΟΥ ΚΑΚΛΑΜΑΝΗ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ. ΠΕΣΤΑ ΓΙΑΝΝΙΩΤΗ ΚΑΙ ΕΓΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ. ΚΑΙ ΣΒΗΣΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ ΜΑΛΑΚΑ ΠΟΥ ΣΕ ΛΕΕΙ ΤΑΛΙΜΠΑΝ. ΑΝΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μπράβο στον Αντώνη Σαμαρά που στάθηκε ενάντια στο ξεπουλημένο κατεστημένο των Μέσων μαζικής Εξαπάτησης στο θέμα των λαθρομεταναστών. Βεβαίως και θα καταργήσει η Νέα Δημοκρατία αυτό το νόμο που είναι ντροπή για την Ελλάδα και επικίνδυνος για το μέλλον των παιδιών μας. Εάν έχουμε την οικονομική δυνατότητα ας τους κρατήσουμε να ζούν ανάμεσά μας αλλά είναι ανάγκη να τους δώσουμε ΠΛΗΡΗ ιθαγένεια;
    Γιατί; Τους τη χρωστάμε;
    Η χώρα μας δεν ήταν ποτέ αποικιοκρατική δύναμη που υποχρεώθηκε να κρατήσει μερικούς από τους άλλοτε υποτελείς της στη χώρα, όπως συνέβη με την Αγγγλία, τη Γαλλία, την Ολλανδία και το Βέλγιο.
    Η χώρα μας δεν υπηρξε ποτέ κράτος μεταναστών σαν την Αμερική ή την Αυστραλία, που αντιμετωπίζουν απίστευτα και αθεράπευτα προβλήματα εγκληματικότητας εδώ και πολλά χρόνια.
    Στην αρχαία Αθήνα, ΞΕΧΩΡΙΖΑΝ ΟΙ ΑΘΗΝΑΙΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥ ΜΕΤΟΙΚΟΥΣ, ντίπ αγράμματοι είναι εκεί στο πασόκ;
    Από πού και ως πού θα ονομασθούν Έλληνες όσοι γεννήθηκαν στο Σουδάν, τη Σομαλία, το Ιράκ, το Πακιστάν και το Αφγανιστάν;
    Δηλαδή, σε λίγο ο κάθε Αμπντουλάχ από το Πακιστάν, ο κάθε Μοχάμεντ από το Αφγανιστάν και ο κάθε Τσογλάν από την Αλβανία θα ισχυρίζεται ότι είναι απόγονος του Αριστοτέλη, του Μεγαλέξανδρου, του Σωκράτη, του Πλάτωνα και του Περικλή;
    Mόλις πέσει το σημερινό τυχοδιωκτικό καθεστώς καταργούνται αναδρομικά όλες οι Ελληνοποιήσεις.
    Όλοι πίσω στην πατρίδα τους, με ελαφρά πηδηματάκια.
    Μπράβο και πάλι στον Αντώνη Σαμαρά.
    Φαίνεται ότι πραγματικά η Ν.Δ. έχει μπεί σε άλλη ρότα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ANTE MAS ΖΑΛΙΣΑΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ.ΔΗΛΑΔΗ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΜΕ ΝΤΟΡΑ ΤΙ???? Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΣΑΣ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΣΚΙΩΔΗ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ.ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ,ΑΛΛΑ ΑΝΤ ΑΥΤΟΥ ΜΟΝΟ ΑΕΡΟΛΟΓΙΕΣ.ΟΤΑΝ ΒΓΟΥΜΕ ΘΑ ΘΑ ΘΑ ΘΑ ΘΑ ΘΑ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΟΥΜΕ.ΑΝ ΗΤΑΝ Η ΝΤΟΡΑ ΣΑΜΑΡΕΙΤΕΣ ΘΑ ΤΟ ΕΙΧΕ ΞΕΣΚΙΣΕΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ.Ε ΡΕ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΕ ΝΑ ΖΟΥΣΕΣ ΤΩΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Πιστευω κε Γιαννιωτη οτι το αρθρο του εκλεκτου κου Π.Ν μαλλον κολακευει τον κο Σαμαρα.
    Διοτι:
    1.Δεν αναφερει την συνεισφορα του στην εκλογη του λεγομενου "υπερκομματικου" διαφανους πΠροεδρου, που μονο σε διαδηλωσι δεν κατεβημε ακομη με το ΠΑΜΕ...

    2.Δεν αναφερει την ανυπαρξια και ΤΗΝ σμικροτητα του ΚΟυ Σαμαρα που προτιμησε λαικιστικα να ψηφιση μαζι με τους γελοιους του στισιζα κατα των οικονομικων μετρων..Λες και υπαρχουν περιθωρια γοια λαικσμο..

    3.Ουτε και
    ειπε τιποτα ο "δεξιος¨κος Σαμαρας για την διελυσι της τουρκικης πολεμικης κορβετας με την τουρκικη σημαια κυματιζαουσα στα ελληνικα νερα παρα τω Σουνιω .Το εδεχθην κια ο γενναιος Σαμαρα με "στρατηγικη "ψυχραιμια , οπως η βιαζομενη τον βιασμο..

    Δυστυχως για τους Ελληνες του μοχθου, τους αυτο δημιουργητους που δεν φταιει η κοινωνια , για τους ανθρωους που αποτελουν την ραχοκοκαλια της Κοινωνιας μας, δεν υπαρχει ηγεσια..Μονο καραγκιοζηδες και χατζηαβατες..
    Ιασων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ρε Καζαντζίδη όλοι Έλληνες είμαστε.Απλά κάποιοι φοράνε παντελόνια -όχι γιατί το επιβάλει η μόδα αλλά επειδή έχουν "περιεχόμενο" -και κάποιοι άλλοι ΟΧΙ.Το είχα πει και τότε το Νοέμβριο το ξαναλέω και τώρα.Όποιος ξεχνάει το παρελθόν είναι καταδικασμένος να το ξαναζήσει.
    Πολύ κλοκλο ο Αντωνάκης και από αυγό τίποτε.Κάτι κλούβια κλωσσάει με το Μανώλη και το Παναγιωτόπουλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Χαιρετώ όλους του φίλους.

    Αγαπητέ Kazantzidis Anastasios, παρ' ότι δεν εκπροσωπώ τον Π.Ν. έχω να προσθέσω ότι οι όποιες "μεταλλαγμένες" θέσεις του κ. Σαμαρά, απέναντι στο Pasokiko έκτρωμα, δεν θα αλλάξουν το σκηνικό επί της ουσίας.
    Τα λαθρο..."φέρματα" πολύ σύντομα θα γίνουν ..."γκαρντάσια" μας.

    Αγαπητέ 1:17 μ.μ.
    Ω γέγραφε, γέγραφε...
    Ο Μητσοτακισμός έλαβε τέλος και δεν είμαι σε θέση εγώ να τον επαναφέρω. Η Ν.Δ. έχει εκλεγλένο αρχηγό τον οποίο και σεβόμαστε απολύτως.
    Όχι όμως με τρόπο του: "ότι πεις εσύ ...αγά μου".
    Θα πρέπει κάποτε όλοι μας να μάθουμε να ακούμε και όχι μόνο να μιλάμε.

    Αγαπητέ 1:59 μ.μ.
    Αν κρίνεις πως "παραγνωριστήκαμε" και πως πρέπει να ..."αραιώνουμε", δεν μπορώ να κάνω κάτι για να σε κρατήσω.
    Βλέπεις η διαφορά μας με άλλους μπλόγκερς είναι ότι εγώ σε βλέπω σαν φίλο αναγνώστη, και όχι σαν νούμερο - επισκέπτη.

    Αγαπητέ 2:07 μ.μ.
    Είμαι ο ..."ακροδεξιός ταλιμπάν" που σε αφήνει ελεύθερα να με βρίζεις. Εύχομαι να μην γνωρίσεις ποτέ στη ζωή σου πραγματικόν "ταλιμπάν"

    gianniotis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Τα βάζετε με τον γιαννιώτη γιατί δεν θέλετε να δεχτείτε ότι ο Αντωνάκης σας είναι ένα λείψανο. Οσο για την κυρία Θεοδώρα; Απλά λίαν επικίνδυνη! ΓΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ποιές είναι ή ήτανε οι θέσεις της ΝΤΟΡΟΥΛΑΣ για το λαθρονομοσχέδιο;;;
    ΤΙΠΟΤΑ....

    Αλλά η προπαγάνδα του Μητσοτάκη καλά κρατεί...!!!

    ΟΣΟ και αν προσπαθούνε κάποιοι μόνον γκρίναι μπρούνε να φέρουνε στην ΝΔ. Ας μην γίνει ποτέ κυβέρνηση ο ΣΑΜΑΡΑΣ. Εδώ που φτάσαμε ας έχουμε καθαρή συνείδηση και η κόρη του ΔΡΑΚΟΥΛΑ να το χωνέψει πως ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ να γίνει ΠΟΤΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ.... ο΄'υτε καν ΑΡΧΗΓΟΣ.!!!

    Έτσι θέλει;;; Ας κάψει την Ελλάδα μαζί με το ΠΑΣΟΚ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Μιλάνε όλοι, μιλάνε και οι κώλ...., καλή ώρα ο ιδιαίτερος του Συμπιλίδη, ο πολύς Καζαντζίδης που μας τα πρήζει σε καθημερινή βάση, πληρωμένος από τα σκουλίκια της ΠΟΛΑΝ.

    Περάσαν όλα αυτά τα χρόνια μία χαρά παληκάρια με τα 300 εκατομμύρια που μάσησε το σκουλίκι ο Συμπιλίδης για να ρίξει τον Μητσοτάκη το 1993. Και τώρα που τους έβγαλε από τον βόθρο ο τραχανάς ο Καραμανλής, τους έχουμε να μας κάνουν μάθημα με ύφος καρδιναλίων (καθολικών ε, καταλάβατε) περί του Έλληνος προέδρου.

    Ευτυχώς που η ξεφτίλα από τα Σαμαρόσκυλα είναι τέτοια που γρήγορα παίρνουν τον μπούλο τους από το κόμμα γιατί να μην ξεχνάνε ότι τα μαγαζιά πουλάνε ακόμη βίδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. **Υποτιμάτε την νοημοσύνη μας κύριε Σαμαρά όταν μας λέτε πως θα ...καταργήσετε το λεθρομεταναστευτικό και εκτρωματικό νομοσχέδιο, όταν θα ...έρθετε στην εξουσία.!**

    Ακριβώς αυτό κάνει από την στιγμή που η ΝΔ με αρχηγό τον κύριο Σαμαρά ψήφισε ΥΠΕΡ της συνταγματικότητας του συγκεκριμένου Νομοσχεδίου.

    http://www.promitheasblog.com/2010/03/blog-post_9993.html


    *Νωρίτερα, ο ΛΑΟΣ κατέθεσε ένσταση αντισυνταγματικότητας, που απέρριψαν όλα τα κόμματα, για τα άρθρα 14 και 17 και αφορούν το δικαίωμα σε αλλοδαπούς του εκλέγειν και εκλέγεσθαι στις δημοτικές εκλογές."

    Το διπολικό σύστημα δεν διαφέρει σε τίποτα...τουλάχιστον επί κυβερνήσεως Καραμανλή υπήρχε μια υποτυπώδες πολιτική βούληση...τώρα έχουμε γίνει ο ΣΥΡΙΖΑ* της δεξιάς πολυκατοικίας.

    * Όπου ΣΥΡΙΖΑ βάλε μπάχαλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή