Τρίτη 6 Απριλίου 2010

Η αριστεροκουλτουριάρικη αλητεία μηνύει τους ΟΥΚάδες.!

Καλώς τα παιδιά! Τα παιδιά της ανθελληνικής αριστεροκουλτουριάρικης σταλινικής αλητείας.
Καλώς τα παιδιά! Τα παιδιά που ξεχειλίζουν από πατριωτισμό και εθνική υπηρεφάνεια.
Από τέτοια ..."Ελληνόπουλα" - μπουμπούκια απαρτίζεται η ...ομάδα δικηγόρων (!) που αγωνίζεται για την προστασία των δικαιωμάτων των εν Ελλάδι λάθρα διαμενόντων προσφύγων και μεταναστών.
Αυτή η ...ομάδα λοιπόν, την 1η Απριλίου 2010 (δεν πρόκειται περί πρωταπριλιάτικης φάρσας) κατέθεσε μηνυτήρια αναφορά σε βάρος των μελών του αγήματος της Μονάδας Υποβρυχίων Αποστολών του Λιμενικού Σώματος, που συμμετείχε στην παρέλαση της 25ης Μαρτίου 2010 στην Αθήνα και κατά παντός άλλου υπευθύνου!
Το… σκεπτικό τους; Επικαλούνται τον αντιρατσιστικό νόμο 927/1979 μπορείτε να το διαβάσετε εδώ.
Εκείνο όμως που έχει σημασία, είναι ότι έχουν αποφασίσει να διώξουν ΚΑΙ ποινικά τους ΟΥΚάδες!
Ο στόχος πλέον είναι προφανής και μόνο όσοι εθελοτυφλούν δεν τον βλέπουν.
Θέλουν να μετατρέψουν σε… ποινικό αδίκημα κάθε τι εθνικό και πατριωτικό.
Και φυσικά οι ΟΥΚάδες δεν θα μπορούσαν να λείπουν από τη λίστα των "εθνικών στόχων".
Μόνο που τους ξαναλέμε:
Οι μεθοδεύσεις τους δεν θα περάσουν.
Ας το βάλουν καλά στο αριστεροκουλτουριάρικο μυαλό τους.
________________________
Αντιγραφή από το προφίλ της δικηγορικής ομάδος:

"...Η "Ομάδα Δικηγόρων για τα Δικαιώματα των Μεταναστών και των Προσφύγων" είναι μια αμιγώς εθελοντική συλλογικότητα δικηγόρων με αντικείμενο τα δικαιώματα των μεταναστών και των προσφύγων. Η Ομάδα συγκροτήθηκε και λειτουργεί από το Φεβρουάριο του 2006 με σκοπό την παροχή έμπρακτης αλληλεγγύης σε μετανάστες και πρόσφυγες.
Η Ομάδα έχει θέσει ως στόχους:
α) την παροχή νομικής συμβουλευτικής σε μετανάστες/τριες και πρόσφυγες για όλο το φάσμα των ζητημάτων που συνάπτονται με το ισχύον νομικό καθεστώς που ορίζει τη θέση τους,
β) την παροχή νομικής συνδρομής σε εξαιρετικές περιπτώσεις και
γ) την παρέμβαση στο δημόσιο διάλογο για τα ζητήματα μεταναστών και προσφύγων. Αντιλαμβανόμαστε τη δράση μας ως ελάχιστη ένδειξη αλληλεγγύης σε μια ιδιαίτερη κοινωνική ομάδα, η οποία υφίσταται πολύ συχνότερα από το σύνολο του πληθυσμού αυθαίρετη και δυσμενώς διακριτική μεταχείριση είτε από τη διοίκηση είτε από ιδιώτες και δηλώνουμε ότι θα βρισκόμαστε σταθερά στο πλευρό των προσφύγων και μεταναστών..."

7 comments:

  1. Μια ζωη ανθελληνες,μια ζωη δοσιλογοι,για παντα αριστεροι(με δεξιες τσεπες βεβαιως,βεβαιως)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΤΗΝ ΛΕΝΕ ...ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΑΥΤΟΙ!!!!!!!!!!!!ΚΑΙ ΠΑΣΑ ΠΕΡΝΟΥΝ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΙΟ?ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΗ Η ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΤΟΥΣ ...ΠΑΝΤΑ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΣΥΜΦΕΡΗ ΛΕΝΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΥΡΙΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΡΓΟΣΧΟΛΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΚΟ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΩΝ.
    ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΗ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟΤΗΤΑ ΕΛΕΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κάτω τα χέρια από τα Ο.Υ.Κ. και από κάθε τι ελληνικό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΑΛΑΚΕΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΚΑΙ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Της πλάκας πράγματα από ανύπαρκτους και εντελώς της πλάκας ανθρωπάκια. Δεν τους φτύνω γιατί και η ροχάλα μου έχει κάποια αξία. Σημεία των καιρών. Σαπίλα με ωραία και δήθεν ανθρωπιστικά περιτυλίγματα. Προσπαθούν να κερδίσουν και αυτοί αναγνωρισιμότητα και το μόνο που μπορούν να καταφέρουν είναι μία θέση κάτω από τις ερπύστριες. Καλά που υπάρχουν και κάτι τέτοια σκουπίδια και διασκεδάζουμε λίγο.

    ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ. 6 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 1941.
    ΖΗΤΩ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΟΧΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ. ΖΗΤΩ ΟΙ ΑΘΑΝΑΤΟΙ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ ΜΑΣ, ΠΟΥ ΤΑ ΕΒΑΛΑΝ ΜΕ ΔΥΟ ΠΑΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΩΡΑ ΠΟΥ ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ ΠΑΡΑΔΙΝΟΝΤΟΥΣΑΝ Η ΜΙΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΥΞΟΚΛΑΙΓΟΝΤΑΣ.
    ΖΗΤΩ Η ΑΙΩΝΙΑ ΕΛΛΑΣ.

    Ρε χαζοδίκες γιατί δεν κάνετε μήνυση και στους νεκρούς στρατιώτες μας;;; Τώρα θα ασκούσατε το επάγγελμα στη Νυρεμβέργη ή θα κάνατε τις πουτανίτσες στο Μόναχο.
    Χαζοδίκες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Καλα που υπαρχεις και συ 12.01 μπα σε καλο σου με εκανες και γελασα.Καλα που γελας εσυ με τους αλλους.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή