Σάββατο 5 Ιουνίου 2010

Το "ημερολόγιο - πελατολόγιο" μιας ..."πόρνης".!

Στον σημερινό "καταπράσινο" και κατάπτυστο έντυπο και ηλεκτρονικό "τύπο" αναπαράγεται μια είδηση προερχόμενη και από ορισμένα κατ' επίφασιν ..."δεξιά" μπλοκ, μόνο και μόνο για να "πληγεί" η οικογένεια Μητσοτάκη.
Μην σας πιάνουν προκαταβολικά τα ..."πατριωτικά κ.λ.π. σύνδρομα".
Δεν πρόκειται να υπερσπισθώ την "αγία οικογένεια". Οφείλω όμως εντός των ορίων αντικειμενικότητος να σταθώ απέναντι στις κατασκευασμένες γελοιότητες και που φυσικά έχουν να κάνουν με το ...πλήρως ενημερωμένο ..."ημερολόγιο - πελατολόγιο" Χριστοφοράκου, τις καταγεγραμμένες λεπτομέρειες του οποίου θα τις ζήλευε και η πλέον φιλόδοξη ..."πόρνη" προκειμένου να συγγράψει τα ...απομνημονεύματά της.
Ντροπή και κρίμα για τον μουχλιασμένο ...σανό που μας σερβίρουν τα καλοβολεμένα και ελέω κρατικών διαφημίσεων συντηρούμενα πράσινα Μέσα Ενημέρωσης Μαζών, τη συμμετοχή και τη βοηθεία βεβαίως των ..."δεξιόστροφων" και ελέω συμφερόντων και εξυπηρέτησης πολιτικών σκοπιμοτήτων ανωνύμων "bloger".!
Άκουσον άκουσον, ή μάλλον ..."διάβασον".!
Εξακόσιες είκοσι επαφές και συναντήσεις (ούτε μία λιγότερη ή περισσότερη) του Μ. Χριστοφοράκου με πολιτικά πρόσωπα και μέλη των οικογενειών τους καταγράφονται στο διαβόητο ..."ημερολόγιο - πελατολόγιο" του άλλοτε ...ισχυρού πλην δοτού ανδρός της Siemens Ηellas.
Από αυτές, το 60%, δηλαδή οι 356, - όσες και οι ημέρες ενός χρόνου -(!) αφορούν μέλη της οικογένειας ...Μητσοτάκη.
Η σπουδή με την οποία κρατούσε το γνωστό ..."ημερολόγιο - πελατολόγιο" η γραμματέας του Χριστοφοράκου, κυρία Αικατερίνη Τσακάλου, όπου αναφερόταν ακόμη και κάθε εισερχόμενο ή εξερχόμενο τηλεφώνημα, ραντεβού, επισήμανση, υπόμνηση κ.λπ. με ονομαστική αναφορά - οποία υπευθυνότης - "βοήθησε" τα μέλη της Εξεταστικής Επιτροπής να συγκεντρώσουν ενδιαφέροντα ..."στατιστικά στοιχεία".
Ετσι, σύμφωνα με την επεξεργασία που πραγματοποίησε ο βουλευτής του Pasok Β. Κεγκέρογλου, προκύπτει ..."η προνομιακή σχέση της εταιρείας Siemens Ηellas ή του διευθύνοντος συμβούλου ή εν πάση περιπτώσει των διευθυντικών και ηγετικών στελεχών της με την οικογένεια Μητσοτάκη σε κοινωνικό ή άλλο επίπεδο, (πολλά διαζευκτικά) που καταγράφεται σε συναντήσεις και επαφές από το 1999 μέχρι το 2007" όπως δήλωσε.
Οι ..."συναντήσεις" γίνονταν εντός ή εκτός εταιρείας, ενώ οι ..."επαφές" ήταν είτε τηλεφωνικές είτε μέσω μηνυμάτων ή μέσω τρίτων κ.λπ.
Εκτός των επαφών του κ. Κ. Μητσοτάκη και των υπόλοιπων μελών της οικογένειάς του με τον κ. Χριστοφοράκο υπάρχουν και άλλοι πολιτικοί που έχουν καταγραφεί στο ημερολόγιο:
Ο πρώην υφυπουργός Οικονομικών κ. Π. Δούκας για 10 συναντήσεις και 45 επαφές.
Ο πρώην υπουργός Δημόσιας Τάξης κ. Γ. Βουλγαράκης για 17 συναντήσεις και 30 επαφές (οι οποίες αρχίζουν το 2004, πριν από τους Ολυμπιακούς Αγώνες).
Ο πρώην υπουργός Οικονομίας κ. Γ. Αλογοσκούφης έχει από το 2000 μία συνάντηση.
Ο πρώην υπουργός Μεταφορών και Επικοινωνιών κ. Μ. Λιάπης είχε συνολικά 35 επαφές.
Ο πρώην υπουργός Οικονομίας κ. Ι. Παπαθανασίου είχε 27 επαφές συνολικά.
Ο κ. Γ. Σουφλιάς είχε τις λιγότερες επαφές.
Ο κ. Αδ. Ρεγκούζας είχε επίσης επαφές με τον Μ. Χριστοφοράκο. Ελάχιστες από το 2001, αλλά από το 2005 και μετά πάρα πολλές.
Ο κ. Ευ. Αντώναρος καταγράφεται για επαφές σε σχέση με ονομαστικές εορτές, ανταλλαγές ευχών κ.λπ.
Και αφού ο κύκλος των ..."επαφών - συναντήσεων" κλείνει με τα παραπάνω άτομα, οι Μαντέληδες, Βερελήδες Τσουκάτοι και το ..."κακό συναπάντημα", πότε τελικά συνατήθηκε μαζί του;
Έλεος μωρή ρουφιάνα και πρόστυχη...δημοσιοκαφρίλα.
Αν κάποιος χρειάζεται ...365 επαφές και συναντήσεις για να ...αρπάξει μια μίζα, πώς μπορεί να εξηγηθεί λογικά το γεγονός ότι οι ...χορηγίες (βλέπε μίζες) προς τα πράσινα τρωκτικά έπεφταν αυθημερόν;
Σίγουρα το πρόβλημα, θα πρέπει να είναι καθαρά επικοινωνιακό, αν όχι ...διανοητικό, ή εκτός και αν ολόκληρο το Μητσοτακέϊκο διακατέχεται από πλήρη ...ερασιτεχνισμό, όπερ ΑΔΥΝΑΤΟΝ.!
Έλεος.! Όχι άλλο σανό... Όχι άλλο ...κάρβουνο.!
gianniotis

23 comments:

  1. Δεν έχεις και άδικο εδώ που τα λέμε φίλε Γιαννιώτη. Ομως την ιστορία την ξεκίνησε ο βουλευτής του πασοκ Θανάσης Παπαγεωργίου, μέλος της εξεταστικής επιτροπής σε κάποια πρωινή εκπομπή, χωρίς βεβαίως να κατονομάσει την οικογένεια
    ΒΑΡΒΑΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. KALO EINAI NA LEGONTAI OLA ME TO ONOMA TOUS. 365 EPAFES ME MHTSOTAKH??? SYNOLO???
    EKATOMMYRIA EPAFES??? APIASTOI STHN PROPAGANDA EISTAI RE PASOKIA....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ασε βρε Γιαννιώτη, σιγά μην μας πείς τώρα ότι το πασόκ τα έχει βάλει με την Αγία Οικογένεια.
    Τεχνητή είναι η πόλωση γιατί το κορίτσι θέλει να κάνει κόμμα.
    Πώς θα βγαίνει στα κανάλια για να παρουσιάζεται ντεμέκ αντιπολίτεyση;
    Εσύ άνθρωπέ μου νομίζεις ότι ο κόσμος τρώει χαζόχορτο, νομίζεις ότι είσαι ο μόνος που ξέρεις 5 γράμματα ή ο μόνος που έχει 5 δράμια μυαλό.
    Όλη η Ελλάδα ξέρει ότι ο μοναχικός δρόμος της Ντόρας μπακογιάννη την έχει κάνει σύμμαχο με τον Παπανδρέου.
    Ξέχασες ότι τον υποστήριξε στη Βουλή για την έλευση του Δ.Ν.Τ. που μας έχει καταστρέψει για καμία δεκαριά χρόνια;
    Μήπως νομίζεις ότι ο κόσμος δεν έχει καταλάβει ότι το δάνειο που συνυπέγραψε η ντόρα με το πασόκ και τον Καρατζαφέρη ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΑ ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ ΔΑΝΕΙΑ, καθότι σε περίπτωση που δεν πληρωθεί οι ξένοι θα έχουν το δικαίωμα να ΑΠΑΛΛΟΤΡΙΩΣΟΥΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ;
    ΑΥΤΗ Η ΠΡΑΞΗ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΣΧΕΣΗΣ ΠΑΣΟΚ-ΜΗΤΣΟΤΑΚΕΙΚΟΥ όχι οι συναντήσεις του Χριστοφοράκου, βέβαια.
    Μην νομίζεις λοιπόν ότι δεν καταλαβαίνουμε το παιγνίδι της τεχνητής πόλωσης τάχαμου μεταξύ Πασόκ και Ντόρας.
    Για να τελειώνουμε.
    Τώρα πιά, Πασόκ και Ντόρα είναι συνεταιράκια, άσχετα με τα σικέ παιγνίδια που φτιάχνουν οι επικοινωνιολόγοι τους για να στριμώξουν τη Νέα Δημοκρατία.
    Ενδεχομένως αυτό να γινόταν και επί Κ.Κ. αλλά τώρα πιά δεν έχει σημασία, η ζημιά που λέγεται Παπανδρέου είναι μη αναστρέψιμη.
    Έχουν οι καιροί γυρίσματα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πολιτική ανάλυση για αμοιβάδες, και το συμπέρασμα ότι η Ντόρα βοηθάει το ΠΑΣΟΚ. Αντε τι άλλο θα δούμε.

    Ενώ ο αρχηγός από την βάση έχει χεστεί στην αντιπολίτευση, το κόμμα που παρέλαβε είναι στον πάτο και σιγά σιγά αρχίζει να ανεβαίνει η δυσοσμία των μαύρων "χορηγιών" της SIEMENS πρός τον εκλεκτό της διαπλοκής.

    Κατά τα άλλα τους έφταιξε ο Μητσοτάκης που πήρε και 47% και τον έριξε ο πουλημένος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κάποιος είναι συγχισμένος!
    Κάποιος είναι μπερδεμένος!
    Κάποιος έχει χάσει το μπούσουλα!
    Το τέλος της ανάρτησης δεν ήταν και ότι πιό δεμένο, κάτι σαν συναισθηματικό ξέσπασμα μου φάνηκε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τεχνική πόλωση έτσι?
    Και ο Σαμαράς δηλαδή σκίζει στην αντιπολίτευση, δέν αφήνει το ΠΑΣΟΚ να πάρει ανάσα χα χα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Κατ'αρχήν ο χρόνος έχει 365 ημέρες και όχι 356.
    Οσον αφορά το αποδέλοιπα, κάτι βρωμάει εδώ, πως ένα μπλογκ αποφασίζει να αβαντάρει μια υπόθεση που βρωμάει από παντού; Kαι η υπόθεση Μητσοτάκη-Χριστοφοράκου βρωμάει, διότι:
    1. Σαν υπουργός εξωτερικών η Ντόρα, έκρυψε έγγραφο φωτιά από την Γερμανία (φαξ), το οποίο θα προκαλούσε απαγόρευση Χριστοφοράκου από την χώρα. Η καθυστέρηση ήταν μία ημέρα μέσα στην οποία ο Χριστοφοράκος ειδοποιήθηκε και την κοπάνησε.
    2. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης τακτοποίησε τους λογαριασμούς των αγορών του από την siemens μόλις έσκασε το σκάνδαλο.
    3. Ολο το σόι του Μητσοτάκη έκανε παρέλαση από το γραφείου του Χριστοφοράκου σε μία περίοδο που οι μίζες κτυπούσαν κοκκινο.
    Θα τρελλαθούμε εδώ μέσα. Οι άνθρωποι τα πιάναν κανονικά και καλά κάναν, αλλά μην προσπαθούν τώρα να μας αποτελειώσουν, αρκετά με το κωλοπασοκ, μην έχουμε και το μητσοτακ γκεητ να μας τρελλαίνει..
    Νομίζω ότι τέτοιες εργολαβίες σκοτώνουν τα μπλογκ γιαννιώτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Να ξεκαθαρίσουμε τα πράγματα οι πολλές συναντήσεις Ντόρας - Χριστοφοράκου ή Μητσοτάκη - Χριστοφοράκου δέν είναι απαραίτητη προυπόθεση οτι η Ντόρα ή ο Μητσοτάκης τα πήραν. Ο Χριστοφοράκος ήταν για δεκαετίες κορυφή στην επιχειρηματική ζωή του τόπου ενώ η Ντόρα Μπακογιάννη κορυφαίο στέλεχος της ΝΔ, 6 χρόνια ΥΠΕΞ και το σημαντικότερο προσωπική στενή του φίλη απο τα μαθητικά τους χρόνια απο τότε δηλαδή που ο Χριστοφοράκος δέν γνώριζε τί σημαίνει Siemens.
    Τί πιό φυσιολογικό λοιπόν απο το να έχουν πολλές συναντήσεις?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Έχει δίκιο ο Κοπέρνικος.
    Μόνο επαφές;
    Και συναλλαγές, το μόνο εύκολο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Φίλε socrates...
    Ουδέποτε επεχείρησα να υποτιμήσω την νοημοσύνη κανενός, αλλά ούτε και υποστήριξα ότι ο κόσμος τρώει ...χαζόχορτο.
    Το περιεχόμενο της ανάρτησης αφορά αποκλειστικά και μόνο το περιβόητο ...60% των επαφών του Χριστοφοράκου με τα μέλη της οικογένειας Μητσοτάκη.
    Δεν κρίνω την τέως ΥΠΕΞ για τε "έργα και τις ημέρες" της, αλλά ούτε και για τις ...συμμαχίες που λες.
    Δεν με ενδιαφέρουν. Μένω μόνο στο επίμαχο και δεν εξετάζω άλλες παραμέτρους.

    Αγαπητέ 5:00 μμ.
    Ξεκινώντας από το τέλος του σχολίου σου "περί εργολαβιών" έχω να σου πω ότι μέσα απ' αυτό εδώ το μπλοκ ή όπως θέλεις πέστο, η Κα Μπακογιάννη κτυπήθηκε παραπάνω απ' όσο θα έπρεπε.
    Μπορείς να ανατρέξεις στην αναζήτηση και θα το διαπιστώσεις.
    Όσο για το μπλοκ που αποφασίζει να "αβαντάρει" μια υπόθεση που βρωμάει - όπως λες - υπονοώντας το παρόν, είμαι σίγουρος πως τα "υποταγμένα" σε πρόσωπα μπλοκ, τα γνωρίζεις πολύ καλά.
    Ας μη μιλάμε λοιπόν για "εργολαβίες" εκεί που δεν υπάρχουν "εργοδότες".

    Αγαπητέ 3:52 μμ.
    Ξέσπασμα ναι.
    Όσο για συναίσθημα, δεν το ...βλέπω.!

    gianniotis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αφήστε ρε τις μπούρδες και τις σαχλαμάρες!!
    Ποιά καταπράσινα μπλογκς μωρέ; Τα περισσότερα μπλογκς που αναπαράγουν συνεχώς ψέμματα και μαύρη προπαγάνδα είναι δεξιά και μόνο δεξιά!!
    Αμαν πια..

    Καθήστε τώρα που θα βγουν απικαλύψεις για πρώην υπουργό της ΝΔ του πρώην καταλληλότερου που βούλιαξε την Ελλάδα και τότε θα δούμε τα μούτρα του Τζαβάρα και των αλλωνών..

    Αν βγει και μιλήσει ο Χριστοφοράκος η ΝΔ θα τελειώσει οριστικά..

    Μέχρι τώρα μόνο τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ μίλησαν.. Μόλις βγουν οι αποκαλύψεις για τον κορυφαίο πρώην υπουργό της ΝΔ τότε θα το φυσάνε και δεν θα κρυώνει..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. 6¨47,
    Κατ' αρχήν πάρε το χάπι σου γιατί πάνω από όλα η υγεία.
    Δεύτερο, σου συνιστώ να μην κρατάς και την αναπνοή σου για το άν και πότε θα μιλήσει ο χριστοφοράκος (δεν είναι και τόσο βλάκας όσο φαντάζεσαι, οι πολιτικές καταστάσεις αλλάζουν και η ζωή είναι μόνο μία).
    Τρίτο, ούτε και ο λαός είναι τόσο βλάκας όσο φαντάζεσαι δεδομένου του ότι ό,τι και να πεί ο οποιοσδήποτε η κατάθεσή του δεν θα έχει καμμία αξία εάν δεν στηρίζεται από στέρεα στοιχεία.
    Πίστεψέ με,
    Οι δικαστές ξέρουν πολύ καλά ότι δεν έχουν τόσο μεγάλη αξία αυτά που λέει ένας κατηγορούμενος.
    Πολύ μεγαλύτερη αξία έχουν αυτά που ΔΕΝ λέει.
    Όσο για το εάν εμπλέκονται υπουργοί της Ν.Δ. κανένας καλοπροαίρετος πολίτης δεν έχει αντίρρηση να τον κλείσουν στην ψειρού σαν το Μαντέλη και να του πάρουν ότι έχει και δεν έχει.
    ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΣΟΥ ΠΑΣΟΚ, ΜΕΧΡΙ ΣΤΙΓΜΗΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ, ΜΟΝΟ ΠΑΣΟΚΟΙ ΕΜΠΛΕΚΟΝΤΑΙ ΣΤΗ ΖΊΜΕΝΣ.
    Εάν έχεις άλλες πληροφορίες, φέρτες να τις συζητήσουμε, μόνο να μην το κάνουμε καφενείο εδώ μέσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΕΔΩ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΣΕ ΛΙΓΟ ΝΑ ΦΑΜΕ ΚΑΙ ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟΥΣ...ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΚΑΙ ΒΡΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΕΝΟΧΟΥΣ ΠΟΥ ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΕΔΩ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ...ΤΕΛΙΚΑ ΟΔΓΓΟΥΜΑΙ ΣΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ...ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ...ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΚΟΙΤΑΣ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΕΔΩ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΣΕ ΛΙΓΟ ΝΑ ΦΑΜΕ ΚΑΙ ΚΑΘΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟΥΣ...ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΚΑΙ ΒΡΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥΣ ΕΝΟΧΟΥΣ ΠΟΥ ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΕΔΩ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ...ΤΕΛΙΚΑ ΟΔΓΓΟΥΜΑΙ ΣΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ...ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ...ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΚΟΙΤΑΣ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Γι'αυτό ποτέ δεν μαθαίνουμε αλήθειες και δεν πάει μπροστά η Ελλάδα.. Γιατί τα αναξιόπιστα και φερέφωνα μέσα βγάζουν ότι γουστάρουν και όπως τους βολεύειή μάλλον ότι τους διατάζουν!!!! Πετάνε το μπαλάκι στον Κυριάκο τώρα που άρχισαν να βγαίνουν στη φόρα πασόκοι με άμύθητα ακίνητα και off-shore εταιρίες!!!!!!!
    Από τον Κυριάκο είδαμε και τιμολογία και εξοφλήσεις εδώ και καιρό..δεν βαριέσαι όμως? Το πετάνε και όπου πιάσει το παραμύθι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Παίδες δεν με νοιάζει αν ήταν πασοκ ή νδ αυτοί που ρήμαξαν την Ελλάδα...με νοιάζει να πάνε σπίτια τους να σώσουμε ότι προλαβαίνουμε!!!
    Όσο για τη σχέση Κυριάκου-siemens είναι ξεκάθαρο ότι είναι στημένη!!!
    Κάθε φορά που γίνεται λόγος για siemens θυμούνται τον Κυριάκο που αναφέρεται σε ΝΟΜΙΜΕΣ ΑΓΟΡΕΣ συσκευων από τη siemens ίσα ίσα να γίνεται λόγος και να μην προχωράει η υπόθεση στα βαθειά!!!!!!
    Αφού δεν αποδείχθηκε τίποτα γιατί μας ζαλίζουν κ δεν ψάχνουν παρακάτω?????? Γιατί πολύ απλά δεν θέλουν!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Έκανε το τραπέζι στον Χατζηνικολάου και αμέσως το πρωτοσέλιδο της Real News παραινούσε τον Αντώνη Σαμαρά να διαγράψει τον Καραμανλή. Συνάντησε τον Ψυχάρη και αμέσως το ΒΗΜΑ στο πρωτοσέλιδό του γράφει για τα ραντεβού της οικογένειας Μητσοτάκη με ανθρώπους της Siemens. Έχει εκνευρίσει τους πάντες. Κάνει σαν τα παιδάκια που χάνουν στο παιχνίδι και αρχίζουν και σου πετάνε άμμο από τα νεύρα τους. Θα τον κυνηγήσουν άγρια στο τέλος, όπως έχουν ήδη αρχίσει να κάνουν. Στο συνέδριο θα τον αμφισβητήσουν άπαντες μετά την εμπλοκή του στο σκάνδαλο Siemens, το οποίο τώρα προσπαθεί να μπαλώσει με εξώφυλα σε Πασοκικές φυλλάδες. Θα τον μοιράσουν σε πολλές μερίδες απ' ότι φαίνεται και θα τον φάνε ωμό, δίχως ψήσιμο όλοι οι Καραμανλικοί, Ντορικοί, Αβραμοπουλικοί, Δεξιοί, Φιλελεύθεροι κ..ο.κ. Και να μην θες να ασχοληθείς μαζί του...

    πρέπει να καταγγείλεις το κενό σε πολιτική και διορατικότητα. Αυτό το κόμπλεξ είχε από παλιά: ήθελε να ασχολούνται μαζί του! Βλέπει τον Ψυχάρη και την άλλη μέρα αυτός γράφει εναντίον της Ντόρας. Βλέπει τον Χατζηνικολάου και το Σάββατο σου λέει και καλά να διώξεις τον Καραμανλή. Δεν καταλαβαίνει ότι δεν είμαστε όλοι ίδιοι σε επίπεδο νοημοσύνης και ότι πολλοί από εμάς μπορούμε να καταλαβαίνουμε διάφορα πράγματα με την πρώτη? Κύριε Σαμαρά, έχεις βγάλει τους πάντες έξω από τα ρούχα τους και να σε δώ πως θα ζητήσεις τα ρέστα στο συνέδριο για την...ηρωϊκή σου πτώση. Δεν έχεις καταλάβει ότι θα σας πάρει ο κόσμος όλος με τις πέτρες και κάθεσαι και ασχολείσαι με εσωκομματικά παιχνίδια, τα οποία μάλιστα δημοσιοποιείς κατά παραγγελίαν σε φυλλάδες που δεν είναι καν του κόμματός σου. Άσε που δεν είναι και εσωκομματικά πλέον γιατί δεν ανήκετε στο ίδιο κόμμα. Οπότε η εμμονή σου Αντώνη Σαμαρά, χρίζει περαιτέρω διερεύνησης από ειδικούς!
    //Ηρόστρατος//

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Η ιστορία της Ντόρας του Κυριάκου με την Ζήμενς μου θυμίζει το εξής
    Μαγειρεύω ... μαγειρεύω ... μαγειρεύω ... μαγειρεύω συνέχεια ώρες, μέρες, βδομάδες, μήνες, χρόνια ολόκληρα αλλά φαγητό δέν βλέπω ποτέ.
    Φέρτε μας το φαγητό πρώτα μετά να μας πουλήστε εξυπνάδες Σαμαροπασόκια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. 9¨08,
    Μου κάνει εντύπωση που αφιέρωσες τουλάχιστον ένα τέταρτο να γράψεις ολόκληρη έκθεση ιδεών για ένα τόσο "ποταπό" πολιτικό σαν τον Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας.
    Στη θέση σου δεν θα μίλαγα καθόλου, ειδικά επειδή όταν θυμάμαι τί έχει κάνει στην ελλάδα το βρωμερό σου κόμμα μέσα σε λίγους μόνο μήνες μου ανεβαίνει το αίμα στο κεφαλί.
    Θα αρκεστώ μόνο να σου πώ ότι την τελευταία διετία έχουμε γνωρίσει πολλές πράσινες κοτούλες τριγύρω (κρόγιας, πιλότος, στέφανος, τσαούσα, και ένα σωρό άλλους χαζόμαγκες).
    Εντελώς συμπτωματικά, μετά τον Οκτώβριο όλοι εξαφανίστηκαν, προφανώς διότι διορίστηκαν από τον Παπανδρέου που έφερε τη διαφάνεια στη χώρα.
    Τέλος πάντων, πίστευε αυτά που νομίζεις αλλά εμείς πάντα θα θυμόμαστε ότι το πασόκ έφερε το Δ.Ν.Τ. στην Ελλάδα και τη δυστυχία και την ανεργία σε εκατομμύρια Έλληνες.
    Τί επιπτώσεις θα έχει αυτό στις επόμενες εκλογές δεν θα αργήσεις να το διαπιστώσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. 9¨16,
    Τί σου θυμίζει και τί δεν σου θυμίζει δεν μας αφορά.
    Εξάλλου οι ερμηνείες είναι πάντοτε υποκειμενικές.
    Όσο για το Σαμαροπασόκια το μόνο που έχω να σου πώ είναι ότι είσαι sore looser.
    Βασικά είσαι για λύπηση (ή 16 χρονών).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΠΟΙΟΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΑΚΟΣ; Η ΙΝΤΡΑΚΟΜ -ΙΝΤΡΑΛΟΤ ΗΤΑΝ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΑΚΟΥ 'Η' ΤΟΥ ΚΟΚΑΛΗ ΤΟΥ ΑΔΕΛΦΗΚΟΥ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ ΤΗΣ ΠΑΠΑΡΗΓΑ; ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕ!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Πολλά λευκαντικά τής Ντόρας βλέπω εδώ μέσα. Πέντα τήν εκτιμούσα τήν Ντορούλα γιά τά γρήγορα αντανακλαστικά της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ο Σαμαράς θα έχει θητεία συντομότερη και από αυτήν του Έβερτ στην ΝΔ.

    Σύντομα θα λάβει την απάντηση που του αρμόζει στις Δημοτικές Εκλογές.

    Ο Παπανδρέου θα έχει εύκολο έργο απέναντί του.

    Θα την καταντήσει σαν την ΠΟΛ.ΑΝ. την Ν.Δ. και πόσο χαίρομαι γι' αυτό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή