Σάββατο 5 Ιουνίου 2010

Σήμερα το ...φεστιβάλ της ξεφτίλας "Athens Pride 2010"

Όσοι ..."πιστοί" προσέλθετε.!

Σήμερα στις 17:00 το απόγευμα θα διεξαχθεί στην πλατεία Κλαυθμώνος το ...Φεστιβάλ "Υπερηφάνειας της Αθήνας" (Athens Pride), του οποίου χορηγός επικοινωνίας είναι η "Ελευθεροτυπία"
Με σύνθημα "Είμαστε Παντού" και το μάτι στραμμένο, στα σοβαρά προβλήματα των εργαζομένων (;) που πλήττονται από τα σκληρά μέτρα της κυβέρνησης, θα διεξαχθεί το Σάββατο 5 Ιουνίου στην πλατεία Κλαυθμώνος το Φεστιβάλ Υπερηφάνειας της Αθήνας, της λεσβιακής, γκέι, αμφισεξουαλικής και τρανσεξουαλικής κοινότητας.
Σε συνέντευξη Τύπου, που παραχώρησαν την Τρίτη οι διοργανωτές του ..."φεστιβάλ" ανακοίνωσαν ότι θα ακυρωθούν όλες οι πρωινές δράσεις του φεστιβάλ, σε ένδειξη συμπαράστασης στο συλλαλητήριο της ΓΣΕΕ-ΑΔΕΔΥ (πακέτο) που θα πραγματοποιηθεί την ίδια ημέρα (5 Ιουνίου), στις 11 στην πλατεία Κοτζιά.
Κανονικά θα διεξαχθούν στην πλατεία Κλαυθμώνος, οι χαιρετισμοί και η ..."παρέλαση" που έχουν προγραμματιστεί για το απόγευμα, καθώς και το βραδινό καλλιτεχνικό πρόγραμμα.
"...Εμείς οι γκέι, λεσβίες, αμφί και τρανς είμαστε σαφώς μέλη αυτής της κοινωνίας και δεν μπορούμε να δρούμε ερήμην των πολύ σημαντικών γεγονότων στη χώρα μας. Θα ήταν αν μη τη άλλο αστείο να λέμε ότι διεκδικούμε τα δικαιώματά μας κάνοντας πως δεν υπάρχουν το ΔΝΤ, οι περικοπές στις συντάξεις και οι εργατικές κινητοποιήσεις...", δήλωσε στην έντυπη έκδοση της "Ε" ο Δημήτρης Τσαμπρούνης και εξέφρασε την επιθυμία να τους ανακαλύψουν και να φωνάξουν μαζί τους και οι άλλες πλευρές, "είτε πρόκειται για κόμματα είτε για εργατικά συνδικάτα" (!!!)

6 comments:

  1. Εκεί στη κατάλληλη πλατεία, τη πλατεία Κλαυθμώνος τα ρεζίλια, για να κλάψουμε για το χάλι μας. Απο που και ως που και γιατί οι κίναιδοι και οι σοδομίτοι αισθάνονται περήφανοι;
    Ειρήνη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τους περιμενουν εκπληξεις σημερα τα σιχαματα,αν κι εχω την εντυπωση πως οτι κι αν τους κανεις αυτους στο βαθος το ευχαριστιουνται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΤΟΥΣ ΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ. ΔΗΜΟΣΙΩΣ ΟΜΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ. ΑΛΛΑ ΞΕΡΟΥΝ ΟΙ ΑΝΩΜΑΛΟΙ ΑΠΟ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ?? ΟΠΩΣ ΞΑΝΑΕΙΠΑ ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ Η ΧΡΕΩΚΟΠΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. @hellraiser
    Ακριβώς όπως τα λες. Θέλουν να αντιδρούμε και το ευχαριστιούνται διότι έχουν τα φώτα στραμμένα πάνω τους. Τόση προκλητικότητα είναι εμετική. Και εγώ συμφωνώ με το theodosios δεν είναι να κάνει κάποιος βούκινο τις προσωπικές σου ανώμαλες στιγμές και να θεωρεί αυτή τη διαφορετικότητα ξεχωριστή. Φτάσαμε να σκεφτόμαστε απ'τη μέση και κάτω και η χρεωκοπία λίγη είναι.
    Ειρήνη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. "...εχω την εντυπωση πως οτι κι αν τους κανεις αυτους στο βαθος το ευχαριστιουνται."

    κ. hellraiser οταν μιλάς για "βαθος", γινε πιο λεπτομερής γιατι νομίζω η ερμηνεία της λέξης "βαθος" γι αυτούς ειναι το ....."απειρον".
    Κοντολογίς δεν υπάρχει ....πάτος.



    ΑΦ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. @ΑΦ
    Δεν μπορω να γινω πιο περιγραφικος διοτι μας διαβαζουν και κυριες.
    Απλα ηθελα να πω οτι και στο ξυλο να τους σαπισεις,ειναι τοσο ανωμαλοι που θα λεν "βαρατε μας αρεσει" :-)

    ΑπάντησηΔιαγραφή