Σάββατο 5 Ιουνίου 2010

Η κυβερνητική ανηθικότητα ξεπέρασε κάθε όριο...

Στο Μαξίμου βρίσκονται κλειδωμένοι πρωθυπουργός και υπουργοί για μέρες και προσπαθούν να λύσουν το γόρδιο δεσμό.
Πώς δε θα ξεσηκωθεί στα σοβαρά ο κόσμος, με τον υπουργό Εργασίας να δημιουργεί προσδοκίες ότι θα υπάρχουν ήπιες λύσεις για τους ασφαλισμένους, μετά τις "δήθεν ...σκληρές διαπραγματεύσεις" του με την τρόικα …που δεν έγιναν ποτέ, όπως αποκάλυψε το ΔΝΤ!
"Δεν αντέχουμε αυτό το ασφαλιστικό" λένε τώρα τα κυβερνητικά στελέχη. Όμως, το υπέγραψαν και το ψήφισαν και στη Βουλή! Μετά από όλα αυτά δεν είναι να απορείς για τους πράσινους, βελτιωμένους Γκέμπελς, που έδωσαν το απίθανης προέλευσης e-mail, επίπλων κουζίνας, ως… μίζα υπουργού της Ν.Δ. για να εξισορροπήσουν το σκάνδαλο Μαντέλη!
Είναι οι ίδιοι που δηλώνουν πως στα χέρια τους η κρίση δεν απειλεί με χειρότερα τη χώρα, την ώρα που αρμόδιες κοινοτικές πηγές εκφράζουν σοβαρή ανησυχία για την ύπαρξη ακόμη και πολιτικής βούλησης να προχωρήσουν οι δεσμεύσεις της Αθήνας, σημειώνοντας πως δεν εξηγείται διαφορετικά η στάση της κυβέρνησης στο ασφαλιστικό.
Όπως λένε, ο υπουργός Εργασίας δεν ζήτησε να γίνει καμία διαπραγμάτευση ούτε απάντησε στην επιστολή της Κομισιόν που του εφιστούσε την προσοχή στις αποκλίσεις του σχεδίου του από τα οριζόμενα στο μνημόνιο. Εκείνος όμως δήλωνε δημοσίως ότι προσπαθεί για κάτι διαφορετικό από αυτό που έχει υπογραφεί!
Και όταν αποκαλύφθηκε το ψέμα, δεν ζήτησε καν συγγνώμη.
Γι’ αυτό ο λαός αισθάνεται ότι δεν μπορεί πια να πιστέψει τίποτα.
Α

1 comments:

  1. ΕΦΤΑΣΕ Η ΩΡΑ. ΞΕΚΟΥΜΠΙΣΤΗΤΕ ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΕΤΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΑΣ.
    ΚΑΙ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΣΑΣ ΑΓΑΠΑΝΕ ΤΩΡΑ ΘΑ ΣΑΣ ΔΩΣΟΥΝΕ ΣΤΕΓΝΑ.
    ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΤΟΥΣ ΕΚΤΕΛΟΥΣΑΝΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΗ ΑΜΕΣΩΣ ΜΕΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΑΝΕ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή