Πέμπτη 29 Ιουλίου 2010

Για ...ξεκάρφωμα η "προκήρυξη" της δήθεν ..."Σέχτας".!

Η τρομοκρατική οργάνωση του ...κώλου "Χέστα επαναστατών", εμφανίστηκε λίγο πριν το "μπαμ" με το ΔΝΤ και την οικονομική κρίση, και σχεδόν ταυτόχρονα με την λήψη των πολλών ..."φιλολαϊκών μέτρων".
Συνεχίζει να βρίσκεται στο προσκήνιο, ενώ τα blogs παίρνουν τα πάνω τους και η "συστημική" έντυπη δημοσιογραφία τα ...κάτω της.
Μόνο μια παράγραφος από την καινούρια "προκήρυξη" εκφέρει ...αντικαπιταλιστικό - επαναστατικό λόγο (να βάλουμε και λίγη σάλτσα για ξεκάρφωμα - σκέφθηκαν -).
Μα πιο πολύ, μάς έκαναν εντύπωση 2 σημεία:
1ο σημείο. "...Δύο-τρία όπλα για αρχή, μερικά βιβλία και κάποιες παραβατικές γνώσεις από προηγούμενες εμπειρίες του παρελθόντος..."
(Για ποιές εμπειρίες του παρελθόντος μιλάτε ωρέ ...παλουκάρια, αφού ακόμα δεν προλάβατε να βγείτε απ' ...τ΄αυγό;)
2ο σημείο: "...Προς όλους τους υπεύθυνους φυλακών, διευθυντές, εισαγγελείς, σωφρονιστικούς υπαλλήλους και κοινωνικούς λειτουργούς, σας προειδοποιούμε πως αν δεν αλλάξετε άμεσα τη στάση σας και δεν σταματήσετε να ταλαιπωρείτε βασανισμένους φυλακισμένους ανθρώπους θα μπείτε στη λίστα προτεραιότητας ώστε να παραδειγματιστούν οι υπόλοιποι. Ιδιαίτερα για κάποιους από εσάς γνωρίζουμε μέχρι και τι ώρα παίρνετε τα χάπια σας. Κόψτε τους τσαμπουκάδες που κάνετε με την απαγόρευση αδειών και τα κομμένα επισκεπτήρια, να σέβεστε τους φυλακισμένους και να μην παραβιάζετε τα δικαιώματά τους γιατί σε διαφορετική περίπτωση και σε ανυποψίαστο χρόνο θα δεχθείτε επίσκεψη των μαχητών της Σέχτας Επαναστατών με οριστική μεταγωγή στον άλλο κόσμο."
Αγαπητοί φίλοι...
Αν αυτές δεν είναι "εξομολογήσεις και απειλές τύπου ...Παλαιοκώστα, τότε τι είναι;
Πώς ξέρουν τόσα πολλά για τις φυλακές; Πώς ξέρουν για την ...ταλαιπώρια και για τα ...βάσανα των φυλακισμένων ανθρώπων, και τέλος πάντων γιατί ...κόπτονται μόνο υπέρ αυτών;
Πώς ...διέλαθεν της προσοχής των η επικείμενη φτώχευση και η απελπιστική κατάσταση στην οποία βρίσκεται σήμερα - και αργότερα χειρότερα - ο απλός κοσμάκης;
Η Σέχτα αυτοαποκαλύπτεται:
Πρόκειται - και με τη ...βούλα - για καθαρά παρακρατικό μαφιόζικο κατασκεύασμα και που λειτουργεί ως παραμάγαζο με ..."Κορυδαλλικό" φόντο, και βέβαια για ...ξεκάρφωμα, βρίζουμε τάχα μου - τάχα μου και μερικούς ...μεγαλοκαρχαρίες των ΜΜΕ.!
Του κώλου τα ...εννιάμερα δηλαδή.
Πρόκειται περί πετυχημένης - όντως - "συνταγής", αφού αποπροσανατολίζεται - νομίζουν - ο λαός από τα πραγματικά του προβλήματα (σιγά μην ήταν ..."εχθρός του λαού" ο Γκιόλιας!) και ταυτόχρονα εξασφαλίζεται - και πάλι - η κυριαρχία του έντυπου συστημικού τύπου.
Το επίπεδό τους είναι πραγματικά τραγικό. Υποτιμούν τόσο πολύ τη νοημοσύνη μας, αφού - κατ' αυτούς - είμαστε εντελώς ... κουτορνίθια, αλλά και τελείως μαλάκες.
Άλλωστε το έχουμε ξαναγράψει... Από πότε οι "τρομοκρατικές" οργανώσεις απειλούν ή σκοτώνουν τους πολέμιους του ... κατεστημένου;
Θα μας τρελάνετε τελείως ωρέ ...ζωντόβολα;
Από πότε οι "τρομοκρατικές οργανώσεις" παρακάμπτουν από της προκηρύξεις τους και δεν κάνουν λόγο για κανένα από τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζει η χώρα;
α) Ούτε μια ...αράδα για την καταστροφή και το ξεπούλημα της Ελλάδας στις διεθνείς μαφίες του χρήματος.
β) Ούτε μια ...αράδα για τη δικτατορία των διεθνών ελίτ, την καταλήστευση του ελληνικού λαού και τη βάρβαρη εξόντωσή του…
γ) Ούτε μια ...αράδα για την κυβέρνηση των δοσίλογων…
δ) Ούτε μια ...αράδα για τα αρπακτικά των τραπεζιτών και του μεγάλου κεφαλαίου…
ε) Ούτε μια ...αράδα για τους διεθνείς ληστές και δήμιους, ούτε μια νότα για τους Αμερικανούς…
Πού 'σαι ρε 17Ν (χεσμένη σ' έχω και σένα) με τις αλά ...Τσε προκηρύξεις σου;
Θα σας ..."έριχνα" ρε φιλαράκια για ανάγνωση το περιεχόμενο της "προκήρυξης", αλλά πάγια τακτική - όπως θα γνωρίζετε - του παρόντος χώρου, είναι να μην "φιλοξενεί" υλικά ... εκκενώσεων.
Άλλωστε θα την βρείτε ολόκληρη σε άλλα πιο ..."δημοκρατικά" μπλοκ. Το παρόν, είναι παλαιών αρχών και ...οπισθοδρομικό.
Αυτόν τον χαρακτηρισμό μού απέδωσαν κάποιοι εκφραστές των ..."δημοκρατικών και προοδευτικών δυνάμεων" του (άντε πάλι) ...κώλου. Και μερικοί εξ αυτών, είναι και ... Γιαννιώτες γαμώ το κέρατό μου. (Μ' αυτούς θα ξανασμίξουμε ...διαδικτυακώς).
Δεκτός όμως ο χαρακτηρισμός τους.! Χαλάω εγώ χατήρι;

3 comments:

  1. Θυμάσαι;

    Αναμνήσεις μιας εποχής χωρίς δόσεις, χωρίς δάνεια, χωρίς καταναλωτισμό.

    Θυμάσαι; Τότε που δεν μπορούσες να πάρεις κάτι αν δεν είχες ολόκληρο το ποσό. Δούλευες δυο μήνες να συμπληρώσεις το ποσό που χρειαζόσουν για να πάρεις αυτό που ποθούσε η καρδιά σου. Δύο μήνες χωρίς όμως να στερηθείς πράγματα. Είχες έλεγχο στην τσέπη σου, στην πραγματικότητά σου.
    Θυμάσαι; Δεν υπήρχε κινητό τηλέφωνο κι όμως μπορούσες να συνεννοηθείς με την παρέα σου, να κλείσεις τα ραντεβού σου χωρίς να χαθείς.
    Θυμάσαι; τότε που πήγαινες στον γείτονα μπακάλη και αγόραζες τα ελληνικά σου προϊόντα γνωρίζοντας πως είναι αγνά; Τότε που στήριζες την ελληνική αγροτιά, που μοχθούσε καθημερινά για να σου δώσει το φαγητό σου στο τραπέζι. Ένα τραπέζι γεμάτο φαγητά χωρίς καρτέλ και έλεγχο.
    Θυμάσαι; την ασπρόμαυρη τηλεόραση; Τον καφέ που έπινες; Την βόλτα στο χωριό; Τα λίγα αυτοκίνητα; Την δραχμή; Εμείς άρχοντες στα μέρη μας, την πατρίδα μας. Μαγαζιά μικρά, φίλων συγγενών, ελλήνων. Που σε έβλεπαν το πρωί και σου λέγαν καλημέρα. Χωρίς ψεύτικα χαμόγελα. Δικά μας μαγαζιά, όχι ξένες πολυεθνικές.
    Θυμάσαι; Σε ένα κράτος πλούσιο χωρίς χρέη, χωρίς ανασφάλειες. Σε ένα κράτος που φτιάχτηκε με αίμα, με αίμα δικών μας ανθρώπων, συγγενών μας, φίλων μας, διπλανών μας. Αίμα που χύθηκε για να μας προσφέρουν ένα καλύτερο αύριο.
    Θυμάσαι; Πού πήγε εκείνο το αύριο; Αυτό είναι το δικό τους αύριο. Το σήμερα. Το δικό μας σήμερα. Πώς έγινε έτσι το δικό τους αύριο; Πώς το επιτρέψαμε να γίνει;

    ΤΩΡΑ Η ΜΑΦΙΑ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΜΑΣ ΣΤΕΡΗΣΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΙΝΗ ΧΑΡΑ.

    ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΙΑ ΖΩΗ ΔΟΥΛΟΙ ΤΟΥΣ.

    ΚΡΕΜΑΛΑ, ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΗΤΕΣ (ΔΝΤ, ΤΡΟΙΚΑ, ΤΡΑΠΕΖΙΤΕΣ, ΛΑΜΟΓΙΑ, ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΕΣ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΓΙΑΤΙ ΞΕΧΝΑΣ ΟΤΙ ΠΡΩΤΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΚΡΕΜΑΛΑ ΚΑΙ ΠΑΛΟΥΚΩΜΑ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΑΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Tώρα, τι είναι αυτό; Επανάσταση από το διαδίκτυο; Γιατί δεν βγαίνουμε στους δρόμους να παλουκώσουμε και να κάψουμε ότι μας έχει φέρει στην άκρη του γκρεμού;
    Θέλετε να πέσουμε; Αντε λοιπόν! Έξω όλοι!!!!! Γαμώτο, που πήγαν οι έλληνες με ψυχή λιονταριού....που;

    ΑπάντησηΔιαγραφή