Δευτέρα 5 Ιουλίου 2010

Φίλοι του Pasok, θαυμάστε την υποκρισία και τον λαϊκισμό του "ηγέτη" σας.! (βίντεο). Μα προ πάντων ...ξυπνήστε.!

Δήλωση mr. G. A. Papandreou Προέδρου του Pasok και της ..."σοσιαλΗστρικής διεθνούς" στην απεργιακή συγκέντρωση της ... "πουλημένης" ΓΣΕΕ & ΑΔΕΔΥ την 19ην Μαρτίου 2008.

"...Παλεύουμε εδώ, γυναίκες, εργαζόμενοι, ασφαλισμένοι, για μια Ελλάδα που δίνει αξία στον άνθρωπο και βεβαίως, για να αποσυρθεί ένα νομοσχέδιο που αδικεί, που κλέβει, που κοροϊδεύει, και που ουσιαστικά, βοηθά τους ισχυρούς, τους πλούσιους, και τα συμφέροντα.
Και πληρώνει ο απλός κόσμος, ο μέσος Έλληνας, η νοικοκυρά, ο φτωχότερος.
Είναι κοινωνικά άδικο και αδιέξοδο.
Είμαστε εδώ, για την σύνταξη και τις κοινωνικές παροχές, τις οποίες προσπαθούν να καταργήσουν με αυτό το νομοσχέδιο, με τον πιο απολυταρχικό και αντιλαϊκό τρόπο.
Είμαστε εδώ και συνεχίζουμε τον αγώνα όλοι μαζί. Ζητάμε την απόσυρση του νομοσχεδίου.
Εμείς, ως κυβέρνηση αύριο, θα διασφαλίσουμε τη δίκαιη αντιμετώπιση για την γυναίκα, για τον ασφαλισμένο, για ένα δίκαιο, βιώσιμο ασφαλιστικό σύστημα, που θα δίνει σιγουριά σε όλους.
Είναι υποχρέωση μας, είναι δέσμευσή μας.
91.132.160.36

3 comments:

  1. KATΑΛΑΒΑΤΕ ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΤΑΙΣΑΜΕ 20 ΧΡΟΝΙΑ,ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΔΙΝΟΥΝ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΑ;MA ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΙΣΦΕΡΟΥΝ ΣΤΟ ΔΙΑΜΕΛΙΣΜΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΠΟΥ ΣΧΕΔΙΑΖΟΥΝ ΣΕ ΒΑΘΟΣ ΧΡΟΝΟΥ ΟΙ ΗΠΑ!

    ΟΥΔΕΙΣ ΠΙΟ ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ ΤΟΥ ΕΥΕΡΓΕΤΗΘΕΝΤΟΣ!ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΑΜΕ ΠΟΙΟΥΣ ΑΦΗΝΑΜΕ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ ΝΑ ΕΙΣΒΑΛΟΥΝ!

    Πριν μερικές ημέρες μετά το τριήμερο φεστιβάλ του αλβανικού κόμματος PDU οργανώθηκε πορεία με πούλμαν και αυτοκίνητα στα ελληνοαλβανικά σύνορα, όπου είχε στηθεί εξέδρα για την εκδήλωση για... «θύματα της ελληνικής γενοκτονίας»!

    Ο αρχηγός του κόμματος Σ.Ιντρίζι σε ένα εθνικιστικό παραλήρημα δήλωσε ότι «ορκίζεται στους τάφους των θυμάτων ότι η «Τσαμουριά» είναι δική μας και πολύ σύντομα θα επιστρέψουμε στην «Τσαμουριά» μας...».

    Ακόμη πιο γλαφυρός ήταν ο άλλος βουλευτής του κόμματος. ο Ντασαμίρ Ταχίρι, που δήλωσε στους συγκεντρωμένους: «Αδέλφια, σας υπόσχομαι ότι έπειτα από έναν χρόνο εμείς όλοι μαζί θα γιορτάσουμε στην Ηγουμενίτσα όπως οι πρόγονοί μας?».

    Οι ακραίοι αυτοί Αλβανοί εθνικιστές παρουσίασαν και συγκεκριμένο κατάλογο «απαιτήσεων» προς την Ελλάδα:

    «Την αναγνώριση γενοκτονίας εις βάρος των τσάμηδων, αποζημίωση στους συγγενείς των θυμάτων, ανέγερση μνημείων στην «Τσαμουριά» στη μνήμη των θυμάτων, επιστροφή περιουσιών και δικαίωμα επιστροφής των «Τσάμηδων» και αναγνώριση? μειονοτικών δικαιωμάτων στους ορθόδοξους τσάμηδες που έχουν απομείνει στα εδάφη τους στην Ελλάδα».

    Τα όσα δηλώνει και απαιτεί το PDU ή το άλλο κόμμα, το PDI και η Οργάνωση «Τσαμουριά» που θεωρούν ως κομμάτι του αλβανικού εθνικού κορμού, όχι μόνο τη Βόρειο Ηπειρο αλλά και το μεγαλύτερο τμήμα της ελληνικής Ηπείρου μέχρι την Πρέβεζα, θα μπορούσαν να θεωρηθούν γραφικά, αν και υπενθυμίζεται ότι ουδέποτε η αλβανική πολιτική ηγεσία, τουλάχιστον από το 1992 και μετά, δεν αποκήρυξε τον αλυτρωτισμό εις βάρος της Ελλάδας με όχημα το «τσάμικο».

    Ενα ακόμη στοιχείο που πρέπει να ληφθεί υπόψη είναι η δρομολογημένη κατάργηση των θεωρήσεων για τους Αλβανούς πολίτες που ταξιδεύουν στις χώρες Σένγκεν,κάτι που αναμένεται να οδηγήσει σε ανεξέλεγκτες κινήσεις των ακραίων Αλβανών εθνικιστών σε ελληνικό έδαφος.

    http://www.defencenet.gr/defence/
    index.php?
    option=com_content&task
    =view&id=12986&Itemid=86

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αν θέλουμε να ξεφύγουμε απ΄τη σήψη και να συγκροτήσουμε πανελληνικό μέτωπο και νοοτροπία Ελληνα, πρέπει επιτέλους να ξεπεράσουμε τα κομματικά τείχη και πάθη.
    Σ' αυτό δεν βοηθά να υπενθυμίζουμε στους Πασόκους πόσο φταίει το ΠΑΣΟΚ διότι εξίσου φταίει και η ΝΔ.
    Το ζητούμενο είναι να φύγουν ΟΛΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή