Δευτέρα 9 Αυγούστου 2010

Mr. Papandreou, μάζεψέ το αυτό το ...πράμα. Είναι χειρότερο κι' από σένα.!

Το συμπέρασμά μου για τον εικονιζόμενο, είναι βγαλμένο προ πολλού.
Το ύφος του - όπως βλέπετε - προδίδει άνθρωπο ..."χαμένο" και το μισό κρανίο του δεν πρέπει να λειτουργεί κανονικά.
Ο μόνος που δεν "διέγνωσε" - και ούτε πρόκειται - αυτά τα "προσόντα" του ...οικονομικού "τσάρου", φαίνεται να είναι μόνο ο Έλληνας (;) ..."πρωθυπουργός".
Δεν υπάρχει οικονομική θεωρία σ' ολόκληρο τον πλανήτη που να μην αναγνωρίζει τον κυρίαρχο ρόλο της ψυχολογίας στην αγορά.
Εδώ δυστυχώς αυτή η θεωρία δεν έκανε ...στάση.
Κύριε πρωθυπουργέ - ανδρείκελο του ΔΝΤ και συ κατ' επίφασιν ..."οικονομικέ τσάρε", βγάλτε το σκασμό και σταματείστε τώρα αμέσως να τρομοκρατείτε τον κοσμάκη με τα καμώματά σας, γιατί στέρεψε στην κυριολεξία η αγορά, ενώ εσείς - ως πέρα βρέχει - περί άλλων τυρβάζετε.!
Προφανώς ο συγκερκιμένος "οικονομικός" ... σύμβουλος του mr. Papandreou που ακούει στο όνομα Γιώργος Παπακωνσταντίνου θα πρέπει να διαθέτει κάποια... δική του "θεωρία" διαφορετικά δεν εξηγείται η επιμονή του να απειλεί τους πολίτες ότι θα ...εισβάλλει στα σπίτια τους, ότι θα ...τους ξετινάξει για να δει που βρήκαν το ένα, και τι έκαναν το άλλο, με συνέπεια να έχει ήδη στερέψει η αγορά, να έχει εξαφανιστεί η ρευστότητα, να καταρρέουν μαγαζιά και γειτονιές, και να έχουν μηδενιστεί οι εισπράξεις από ΦΠΑ και ο φόρος τον μήνα Ιούλιο...
Και δεν τα λέμε εμείς αυτά. Τα λέει ο "κολλητός" σας ΔΟΛ.!
Mr. Papandreou.! Υπάρχει λύση. Μάζεψέτον σήμερα κιόλας και φρόντισε να θεσπίσεις (τί σου λέω τώρα;) ένα είδος φορολογικής ασυλίας για τα "παρελθόντα" κάνοντας παράλληλα μια νέα αυστηρή αρχή με την καθιέρωση ενός νέου και δίκαιου φορολογικού κοινωνικού συμβολαίου, στα πλαίσια του οποίου ουδείς θα κινείται εκτός των φορολογικών δεδομένων.
Μόνο έτσι θα βγουν τα λεφτά απ' τα σεντούκια ή όπου αλλού τα έχουν ...παραχώσει οι Έλληνες, θα "τρέξει" η αγορά, θα μειωθεί η ανεργία και θ' αυξηθούν τα κρατικά έσοδα...
Εννοείται φυσικά ότι η ..."κυβέρνηση" θα επιβάλλει αυστηρότατο περιοριστικό έλεγχο και στις κρατικές δαπάνες, ώστε να μην υπάρχουν περιθώρια για ...μίζες και υπερτιμολογήσεις...
Άκου κι' εμάς mr. Papandreou.
Αλλά τί λέω κι' εγώ ο ...βλαμένος;
Τί κι' αν απαλλαγούμε από τον Παπακωνστανίνου; Εδώ ο Αμερικάνος έφερε για σύμβουλό του, το κολλητάρι του Βαλλιανάτου.
Στον Παπακωνσταντίνου θα ...κολλήσουμε;
Ότι ...θέμε λέμε τώρα;

2 comments:

  1. Αιτία του κακού είναι πάντα ένας ο πρωθυπουργός, οι υπουργοί είναι σάν τα πουκάμισα που αλλάζει. Και για τον Καραμανλή ένα σωρό είπανε για όλους τους υπουργούς του τελικά αποδείχθηκε έστω και αρκετά ετεροχρονισμένα οτι άν δέν βασιζόντουσαν στον ίδιο δέν θα τα έκαναν όλα αυτά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η τροικα παπανδρεου-παπακωνσταντίνου-Λοβέρδος είναι η χειρότερη από την κατοχή

    ΑπάντησηΔιαγραφή