Πέμπτη 26 Αυγούστου 2010

Είκοσι επιπλέον κηφήνες ζητάει για το γραφείο του ο Αμερικάνος

Στην Βουλή έρχεται το θέμα της πρόσληψης ...20 επιπλέον συμβούλων από το Γιώργο Παπανδρέου για την ενίσχυση του πολιτικού του γραφείου, την περίοδο που γενικά παγώνουν οι προσλήψεις στο Δημόσιο.
Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαδημούλης κατέθεσε ερώτηση προς τον πρωθυπουργό και τους υπουργούς Επικρατείας και Οικονομικών ο Παπαδημούλης ζητώντας διευκρινήσεις για τον ακριβή αριθμό των συμβούλων που απασχολούνται στο πρωθυπουργικό γραφείο, την επαγγελματική τους ιδιότητα και την δαπάνη της αμοιβής τους.
Αξίζει να σημειωθεί ότι σύμφωνα με πληροφορίες, την εισήγηση για την πρόσληψη 20 επιπλέον ατόμων στο γραφείο του Πρωθυπουργού έκαναν οι ξένοι σύμβουλοι που πρόσφατα προσλήφθηκαν στο Μέγαρο Μαξίμου.
Όπως έγινε γνωστό, οι 20 αυτοί σύμβουλοι θα επιβαρύνουν τον κρατικό προϋπολογισμό με 642.751 ευρώ τον χρόνο, ωστόσο για το τρέχον έτος η πρόσληψή τους θα κοστίσει 212.586 ευρώ (αφού θα αφορά ουσιαστικά λιγότερο από τετράμηνο).
Η πρόσληψη συμβούλων αποτελεί μέρος του σχεδίου αναδιάρθρωσης του Πρωθυπουργικού Γραφείου, το οποίο υπέβαλλαν στο Γιώργο Παπανδρέου οι έξι ..."σοφοί" που συνεργάζονται μαζί του...
Bookmark and Share

1 comments:

  1. Να δούμε πότε θα αντιληφθούν οι ραγιάδες οτι το αμερικανάκι είναι η συμφορά μας προσωποποιημένη!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή