Τετάρτη 15 Ιουλίου 2009

Οι εγχώριοι "ανθέλληνες", χρησιμοποιούν τους λαθρομετανάστες για αποσταθεροποίηση.

Ευτυχώς για την Ελληνική κοινωνία, και δυστυχώς για τα κόμματα της ανθελληνικής αριστεράς, υπάρχει ένας ξένος φιλέλλην που υποστηρίζει ένθερμα τα δικαιώματα της χώρας μας απέναντι στο τεράστιο λεθρομεταναστευτικό πρόβλημα.
"...Η εισροή μεταναστών απειλεί με αποσταθεροποίηση ορισμένες χώρες μεταξύ των οποίων και η Ελλάδα, εάν οι εταίροι στην Ευρωπαϊκή Ένωση τις αφήσουν μόνες..."
Αυτό τόνισε ο επίτροπος για θέματα μετανάστευσης Ζακ Μπαρό προσθέτοντας ότι ενδεχομένως το πρόβλημα αναδειχθεί σε πηγή κοινωνικής έντασης.
Παράλληλα ο κ. Μπαρό χαρακτήρισε απαράδεκτη τη στάση της Τουρκίας λέγοντας ότι επιτρέπει σε πλοιάρια να αποπλέουν από τις ακτές της για τα ελληνικά νησιά, ενώ κατά τους ολυμπιακούς αγώνες είχε ανακόψει το μεταναστευτικό κύμα.
Ο ευρωπαίος επίτροπος θα επιδιώξει στη σύνοδο των υπουργών Εσωτερικών την Πέμπτη, στη Στοκχόλμη, την επανέναρξη διαλόγου για τον καταμερισμό του φορτίου της υποδοχής των μεταναστών ανάμεσα στις χώρες της ΕΕ.
Η σουηδική προεδρία διάκειται αρνητικά, μαζί με τις περισσότερες σκανδιναβικές χώρες και τη Γερμανία, στην ανάληψη νέων υποχρεώσεων.
Σημειώνεται ότι περισσότεροι από 67.000 άνθρωποι διέσχισαν το 2008 τη Μεσόγειο προσπαθώντας να εισέλθουν στην Ευρώπη, σύμφωνα με στοιχεία του ΟΗΕ.

10 comments:

  1. ..Το ερωτημα που πρεπει να μπει ειναι το εξης: Ποιοι και γιατι προωθούν την λαθρομεταναστευση χρησιμοποιωντας ολα τα ντοπια λαμογια της πολιτικης, τα οποια βλεπουν ευκολα πολιτικα κερδη παιζοντας το προστατες των λαθρομεταναστων. Καλα ε.. θα παθουν οτι και ο ΣΥΡΙΖΑ με την αρπαχτη που εκανε ο Αλαβανος (σε λαθος χρονο βεβαια) βαζοντας προεδρο του συν τον Τσιπρα, αφου ξεφουσκωσε ο ενθουσιασμος ήρθε η καθιζηση. Το ιδιο θα γινει και με την λαθρομεταναστευση, οσοι εμφανιζονται αδελφες Τερεζες των λαθρομεταναστων σε λιγο θα τρεχουν. Διοτι εδω μιλαμε για ωκεανους εξαθλιωμενων ανθρωπων, ενα αψου! (ωχ, εχομε και την γριπη) απο την Ασία και νάσου 100.000.000 λαθρο στην πόρτα μας. Λοιπον όλοι αυτοί που το παίζουν ετσι (για ντοπιους πολιτικους λέω),ή μαλακες είναι διότι δεν καταλαβαίνουν, ή τα παίρνουν. Το θεμα είναι ποιοι κρυβονται πισω απο αυτους, ποιο ειναι το διευθυντηριο.... ΕΥΠ σε σενα μιλαω..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 15 ΙΟΥΛΙΟΥ ΣΗΜΕΡΑ..

    και για να μην ξεχνιώμαστε..

    ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ ΣΥΜΠΑΣΑ Η ΔΕΞΙΑ

    εν Ελλάδι και Κύπρω...

    -15 Ιουλίου 1965 σύμπασα η εθνικόφρων παράταξη επέβαλε το πραξικόπημα των Ιουλιανών πραιτώρων που ετοίμασαν και οργάνωσαν τη Χούντα.

    -15 Ιουλίου 1974 σύμπασα η εθνικόφρων (παράφρων) παράταξη σχεδίασε την εισβολή των Τούρκων στην Κύπρο.


    Τα ιουλιανά φέραν τη Χούντα και η Χούντα έφερε τους Τούρκους..

    ELLHNARADES μας δεξιοί κάθε απόχρωσης..

    ΧΡΟΝΙΑ ΣΑΣ ΠΟΛΛΑ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 15 Ιούλιος 2009 2:59 μμ

    Τους τουρκους τους φερατε εσείς ρε κολοδημοκρατες στην Κύπρο…
    Ο Μακαριος τους καλεσε μαλακα…….

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Tο καιρο της χουντας δεν υπηρχε ελληνας να πεινά, οπος σημερα που γερη ανδρωποι ψαχνουν στα σκουπίδια να βρουν κατι να φανε μες την Αθηνά…….

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ
    Ο Ελληνικός λαός είναι ατίθασος και γι'αυτό πρέπει να τον πλήξουμε βαθειά στίς πολιτιστικές του ρίζες... Να πλήξουμε την γλώσσα, την θρησκεία, τα πνευματικά και ιστορικά του αποθέματα... ΧΕΝΡΙ ΚΙΣΙΓΚΕΡ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΕΛΕΟΣ, ΕΛΕΟΣ, ΕΛΕΟΣ, ΕΛΕΟΣ....
    ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΡΕ ΣΥ ΠΟΥ ΜΕ ΤΟΣΗ ΕΥΚΟΛΙΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ΩΣ "ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ";
    ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΚΑΘΕ ΑΦΟΡΜΗ ΔΙΧΑΖΕΙΣ;
    ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΚΑΘΕ ΑΦΟΡΜΗ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΣ ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΚΑΙ ΤΗ ΒΙΑ;
    ΠΟΙΟΣ ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΤΟΧΟΣ ΣΟΥ;
    ....ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΛΗΘΙΝΗ ΑΠΑΝΤΗΣΗ. ΠΑΛΙ ΘΑ ΒΡΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟ ΛΟΓΟΠΑΙΓΝΙΟ ΝΑ ΚΑΛΥΨΕΙΣ ΤΗ ΜΑΥΡΙΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Kai si poios eisai re pou theoreis tous aristerous oti einai ellines.??? Exthrika kai stalinika apovrasmata palion ep[oxon einai kai tipote perissotero....... ANTHELLINES tou kerata einai giati an den itan tha epairnan kai mia fora to meros ton ellinon kai den tha tous epiane tosi agapi mono gia tous allodapous. ANTHELLINES tou kerata einai sou to leo gia alli mia fora.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ...kai si poios ...
    1) ΕΙΜΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΚΑΙ ΓΡΑΦΩ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ
    2)ΧΟΡΕΥΩ ΤΣΑΜΙΚΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΗΠΕΙΡΩΤΗΣ
    3)ΣΦΥΡΙΖΩ "ΤΣΑΜΙΚΑ" ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΙ ΜΕΡΑΚΛΗΣ
    4)ΥΠΗΡΕΤΗΣΑ ΣΤΑ ΤΕΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΑ ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΓΙΑΤΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΕ ΕΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΟΜΟΙΟΥΣ ΜΟΥ ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΤΑΙ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ "ΓΛΥΦΤΕΣ" ΠΑΣΟΚΟΔΕΞΙΟΥΣ.
    Μια άλλη φορά θα πούμε και άλλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΕΝΑ ΔΩΡΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΠΟΥ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ

    Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΔΟΛΩΜΑ ΕΧΕΙ ΠΡΟΣΩΠΟ ΑΓΓΕΛΙΚΟ ΚΑΙ ΓΕΥΣΗ ΠΑΡΑΔΕΙΣΙΑ.
    ΑΣ ΜΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ.. Ο,ΤΙ ΣΚΑΤΑ ΜΑΣ ΔΙΝΟΥΝΕ ΤΑ ΚΑΤΕΒΑΖΟΥΜΕ ΣΑΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΛΙ ΚΑΙ ΦΑΝΑΤΙΖΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ. ΡΕ Ο ΚΑΛΟΣ ΚΑΙ Ο ΔΙΚΑΙΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΛΟΓΟ ΝΑ ΤΟ ΦΩΝΑΖΕΙ, ΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣ ΚΑΤΙ ΦΥΣΙΚΟ, ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΔΕΝ ΤΡΕΧΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΛΑΛΕΙ.. ΟΣΟΙ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝΕ ΛΕΝΕ ΨΕΜΜΑΤΑ ΑΠΟΒΛΕΠΟΥΝ ΣΕ ΑΛΛΑ..ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΡΕ ΦΤΥΣΤΕ ΤΟΥΣ..

    ΤΟ ΔΩΡΑΚΙ
    http://www.eleftheriskepsis.gr/popup_image.php?pID=993

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΠΡΟΣ "ΑΝΤΙΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΟ"....
    ....."ΚΟΥΡΑΦΕΞΑΛΑ"
    Σημ. Γιαννιώτικη έκφραση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή