Δευτέρα 1 Απριλίου 2013

Οι "Καζάκειες" προφητείες των αληθινών -κομμουνιστών- του ΕΠΑΜ

Αυτούσια ανάρτηση εκ χειρός και γραφής Ιάσωνα 

Στις 26 Μαρτίου ο κος Καζακης, κατα δηλωσι του "αληθινος Κομμουνιστης" οπως χαρακτηριζει τους "συντροφους" του στο ΠΑΜΕ, επροφητεψε οτι κατα τρiημερο 29η, 30η και 31η Μαρτιου που δεν θα λειτουργουν οι τραπεζες, οι καταθεσεις μας θα δεσμευθουν για να καλυφθη η επαρκεια των γερμανικων καταθεσεων και οπως χαρακτηριστικως εδήλωσε για την 1η Απριλιου.


"Κλαψτε τις καταθεσεις σας" 

Αληθεια. Eιναι αυθαδεια να ρωτησουμε τον κο Καζακη τι εγινε καιι επεσε εξω στις...
προβλεψεις της η Πυθια του ΕΠΑΜ? 

Το τι εστι καζακης και επαμ (αληθινοι κομμουνιστες όπως αυτοαποκαλουνται μπορείτε να διαβασετε εδω.

«Τον αληθινό κομμουνιστή σήμερα θα τον βρεις μέσα στην καρδιά της μάχης, στον αγώνα των κινημάτων αυτοοργάνωσης του λαού και προπαντός μέσα στα μέτωπα λαϊκής και εθνικής ενότητας – όπως είναι σήμερα μόνο το ΕΠΑΜ ..
( Συνεντευξις ιεροφαντου Καζακη που ολα τα γνωριζει όλα τα πουλαει από όλα εχει ο μπαξεςτου ΕΠΑΜ =ΕΑΜ =ΕΛΑΣ σε νεα «ελληναραδικη «εκδοσι).


Οσον αφορα για τις προφητειες καζακη προτεινω στον Φιλοξενο κο Γιαννιωτη να αναρτηση εκ νεου την προφητεια του ιερωμενου του ΕΠΑΜ την 1η Απριλιου 2013 για να γιορτασουμε την πρωταπριλια.

___________________
gianniotis: Την "προφητεία" στην οποία αναφέρεται ο κ. Ιάσων θα την βρείτε ---> εδώ

10 comments:

  1. ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΘΕΟ ΤΟΥΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΙΑΝΟΟΥΜΕΝΑ ΚΟΥΜΟΥΝΙΑ. ΚΟΥΛΤΟΥΡΑ ΠΡΩΤΟΓΝΟΡΗ ΓΙΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΆ ΔΕΔΟΜΕΝΑ. ΒΑΘΥΣ ΣΤΟΧΑΣΜΟΣ ΚΑΙ ΧΕΣΕ ΜΕΣΑ. ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΑΣ ΠΑΕΙ Η ΜΑΛΑΚΙΑ ΣΥΝΝΕΦΟ. ΜΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΡΕ ΓΙΑΝΝΙΩΤΗ ΕΙΠΑΜΕ......ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑ ΑΛΛΑ ΤΟ ΚΕΡΑΤΟ ΤΟΥΣ ΤΟ ΤΡΑΓΙΟ. ΚΑΙ ΜΙΑ ΥΠΟΔΕΙΞΗ. ΔΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΝ ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΝ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ (Ο Κ.ΙΑΣΩΝ ΤΙΣ ΛΕΕΙ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ) ΣΤΟ ΔΙΚΌ ΣΟΥ ΜΠΛΟΚ. ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΔΙΚΤΥΑΚΗ ΜΟΛΥΝΣΗ. ΕΙΔΕΣ ΠΟΤΕ ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΤΟΜΠΛΟΚ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΑΝΑΡΤΗΣΗ???? ΘΑ ΤΟΥ ΕΚΟΒΑΝ ΤΑ Α@@@Δ@@@Α ΟΙ ΠΡΑΜΑΤΕΥΤΑΔΕΣ ΤΟΥ ΠΕΡΙΣΣΟΥ. ΟΞΩ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ ΑΠΟ ΔΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ok ανώνυμε φίλε...
      Το ξέρεις ότι δεν βρίσκεσαι σε κομμουνιστικό φασιστομπλόγκ, οπότε δεν χρειάζεται να ανησυχείς. Καθόλου, μα καθόλου! Ε, αφού μας το υπέδειξε ένας φίλος αναγνώστης, είπα να μην του χαλάσω το χατίρι. Ήμουν μεταξύ διαγραφής και δημοσίευσης, αλλά άστο να πάει. Πες πως ήταν μια "προοδευτική" μου κίνηση...

      gianniotis

      Διαγραφή
  2. Kαλησπέρα στον κειμενογράφο και τους σχολιαστές.Θα μου συγχωρήσετε την παρέμβαση αλλά επειδή θεωρώ τον εαυτό μου άνθρωπο του μέτρου,που δεν εντάσσεται σε κόμματα ή κάθε είδους μαντριά,αλλά παρά την βεβαιότητα μου για τον ρόλο της αριστεράς,άσχετο εντελώς με τον προσχηματικό λόγο της,καθώς και τις αμφιβολίες μου προς την άκρα δεξιά,ο Καζάκης με έχει πείσει για τον καθαρό του λόγο,τον πατριωτισμό και την ανιδιοτέλεια του.Επειδή μας έμαθαν να έχουμε μονίμως έναν εχθρό για να τον πετροβολούμε,καταστήκαμε ανίκανοι να διακρίνουμε την αλήθεια.Ετσι μονίμως οι εχθροί του έθνους που τώρα κυβερνούν,ζούνε και βασιλεύουν,πράγμα που δεν θα ισχύει για εμάς σε λίγο.Τον ρόλο της αριστεράς τον έχει αποκαλύψει περισσότερο από τον καθένα ο Καζάκης.Δείτε λίγο και Μπογιόπουλο,που θα αργήσει κι αυτός να θεραπευτεί από το καρκίνωμα του εγκεφάλου που υφίστανται τα μέλη του ΚΚΕ και Σία.Οσο για τις καταθέσεις,πάτε να τις ζητήσετε κι αν τις πάρετε,τότε πάσο.Με κάθε φιλική διάθεση και κατανόηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το ΕΠΑΜ ήρθε να απαντήσει σ’ αυτό ακριβώς το ερώτημα. Ο αγώνας του είναι κατεξοχήν απελευθερωτικός. Είναι αγώνας εθνικός και ταυτόχρονα κοινωνικός, μιας και διεκδικεί την χώρα από τα δεσμά της τυραννίας και του δήμιου προς το συμφέρον της μεγάλης πλειοψηφίας του λαού, του εργάτη, του αγρότη, του μικρού και μεσαίου επιχειρηματία, του επαγγελματία και κυρίως της νέας γενιάς για να έχει μέλλον σ’ αυτόν τον τόπο.

    Φιλοδοξία του ΕΠΑΜ είναι να συμβάλει καθοριστικά στην ενότητα του λαού πέρα και πάνω από κομματικές, ιδεολογικές και άλλες διαχωριστικές γραμμές. Ο λαός και η χώρα βρίσκεται σε υπέρτατο κίνδυνο. Μόνο με τη δημιουργία ενός μεγάλου κοινωνικοπολιτικού μετώπου ολόκληρου του λαού για τη διάσωση της χώρας μπορούμε να ξεφύγουμε από τον καταθλιπτικό μονόδρομο της καταστροφής, της λεηλασίας και της υπερχρέωσης.

    Ένας ενωμένος και αποφασισμένος λαός δεν έχει να φοβηθεί τίποτε και κανέναν, δεν μπορεί να τον σταματήσει καμμιά απειλή, κανένα αντίποινο των αγορών ή των ισχυρών. Όποτε ο λαός αποφάσισε να ενωθεί και να διεκδικήσει τα δίκαιά του δεν υπήρξε καμμιά αντιξοότητα, καμμιά δύναμη που να στάθηκε εμπόδιο στο δρόμο του.

    Αυτή η λαϊκή ενότητα πρέπει και μπορεί να οικοδομηθεί γύρω από εκείνα τα κεντρικά αιτήματα που επιτρέπουν να ανατραπεί συνολικά το καθεστώς κατοχής, εκποίησης και δουλοπαροικίας, καθώς και λειτουργήσουν ως αφετηρία δημοκρατικής αναγέννησης της χώρας στη βάση των λαϊκών συμφερόντων
    ...http://epamioanninon.wordpress.com/2011/07/16/%CE%B9%CE%B4%CF%81%CF%85%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CE%BA%CE%AE%CF%81%CF%85%CE%BE%CE%B7/
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΥΤΑΒΙΑ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΕΝΑ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΘΑ ΣΚΟΥΖΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΛΕΓΩΝΤΑΣ ΜΑ ΣΕ ΕΜΕΝΑ ΤΗΝ ΦΤΩΧΕΙΑ ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΠΕ ΚΑΝΕΝΑΣ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κε Ανώνυμος1 Απριλίου 2013 - 9:32 μ.μ.,κε Ανώνυμος1 Απριλίου 2013 - 8:20 μ.μ.

    1. Δεν υπαρχει λογος να ασχοληθουμε με την κομμουνιστικη ιδεολογια-τακτικη του ενιαιου μετωπου, της λακης συμμαχιας και των συναφωνδιαχρονικων τεχνασματων του Κομουνιστικου δουρειου ιππου ..
    Αφου οι αναγνωστες γνωριζουν γραφη και αναγνωσι αρκει να διαβασουν τα ιδια τα λογια του κου Καζακη για να εννοησουν το ¨ιδεολογημα¨του ΕΠΑΜ.Εξ αλλουκι εδω το επαναλαμβανουν οτι δηλαδή:..Οποιος δεν ειναι μαζι τους ειναι προδοτης...Οπως ακριΒως δηλωνε ο Σιαντος για το ΕΑΜ-ΕΛΑΣ ΤΟΥ ΚΚΕ῎.Το ΕΠΑΜ και καθε γνησιος κομουνιστης αυτος και μονον αυτος κατεχει εξ αποκαλυψεως ή θειας επιφοιτησεως την μοναδικη αληθεια για την σωτηρια μας.Ισως θα πρεπει και να μας εξομολογησουν..


    2.Για τις τραπεζες που το διαρρευσαν τριημερο θα εκλεβαν τις καταθεσεις μας για να ασφαλισθουν οι Γερμανοι,αρκει να περασετε εξω απο μια τυχαια τραπεζα,να δητε την διακινησι των λογαρασμων και τω ανθρωπων που μπαινοβγαινουν για να αυτοδιαψευσθη ο επιμενων δια την συντελεια του τραπεζικου κοσμου κος Καζακης,
    Τουλαχιστον αν ητο ειλικρινης προς εαυτον θα επρεπε να παραδεχθη οτι ουδεις αλανθαστος πλην Φραγκισκου Παπα, συνεπως ουδεις ψογος που η Καζακειος προφητεια απεδειχθη πλανη.
    Ιασων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. προκήρυξη εκλογών για την άμεση σύγκληση Συντακτικής Συνέλευσης με ενιαίο μέτρο και ευρύτατη λαϊκή αντιπροσώπευση, η οποία θα έχει μοναδικό αντικείμενο την σύνταξη και ψήφιση νέο δημοκρατικού θεμελιώδους νόμου του κράτους, δηλαδή νέου Συντάγματος.
      ΑΝ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΛΟΓΙΚΗ ΤΟΤΕ ΤΙ ΝΑ ΠΩ ;;; ΑΣ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΝΑ ΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΣΑΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑΣ ΔΗΛΑΔΗ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΟΛΙΓΑΡΧΙΑ -ΤΥΡΑΝΝΙΑ ΤΩΝ ΙΣΧΥΡΩΝ ΚΑΙ ΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΒΕΒΑΙΟ ΟΤΙ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΑ ΠΑΔΙΑ ΜΑΣ ΘΑ ΑΦΟΔΕΥΟΝ ΣΤΟΥΣ ΤΑΦΟΥΣ ΜΑΣ

      Διαγραφή
  5. Εκλογες γινονται οπως προβλεπει το υπαρχον συνταγμα και οι θεσμοι.Εσεις με κροκοδειλιες διακηρυξεις παραβιαζετε το συνταγμα εξωθειτε τους ελληνες που βρισκονται σε απογνωσι να αλληλοσκοτωθουν ωστε να καρπωθειτε κι εσεις μεριδιο..Αφου ειστε δημοκρατες γιατι δεν σεβεστε τα αποτεεσματα των εκλογων και γιατι δεν ζητατε την ψηφο του ελληνικου λαου.Διαβαστε τον κος Καζακη περι κομμουνιστων κια αφηστε τις υπεκφυγεςΟση σχεσι εχει ο περισος το συριζα με την δημοκρατια αλλη τοση εχετε κι εσεις..Δεν αναφερομαι στους χεκασμενους διοτι ο κος χαικαλης καιμοκος Κουικ ειναι αντιπροσωπευτικα δειγματα
    Ουτε για την ΧΑ αφου ο κος Ππας ομολει ουρων..
    Ιασων
    Ιασων

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  6. Ορθη επανάληψις:

    Εκλογες γινονται οπως προβλεπει το υπαρχον συνταγμα και οι θεσμοι.Εσεις με κροκοδειλιες διακηρυξεις παραβιαζετε το συνταγμα εξωθειτε τους ελληνες που βρισκονται σε απογνωσι να αλληλοσκοτωθουν ωστε να καρπωθειτε κι εσεις μεριδιο..Αφου ειστε δημοκρατες γιατι δεν σεβεστε τα αποτελεσματα των εκλογων και γιατι δεν ζητατε την ψηφο του ελληνικου λαου.Διαβαστε τον κο Καζακη περι κομμουνιστων και αφηστε τις υπεκφυγες..
    Οση σχεσι εχει ο περισος το συριζα με την δημοκρατια αλλη τοση εχετε κι εσεις..Δεν αναφερομαι στους ψεκασμενους διοτι ο κος χαικαλης και κος Κουικ ειναι αντιπροσωπευτικα δειγματα ειδικης "νοημοσύνης"
    Ουτε για την ΧΑ αφου ο κος Παπας επιχειρηματολογει ουρών..
    Ιασων
    Υ.Γ
    Μερικες φορες, διαβαζοντας τις λυσσαλεες αντιδρασεις και υπεκφυγες των "ακραιων ναυαγων στην σχεδία της μεδουσας "

    ( διαβαστε εδω την ιστορια http://www.historyhouse.com/in_history/medusa/ )

    που θεωρουν ολοκληρωτικα τα δημοκρατικα καθεστωτα επειδη δεν επιτρεπουν το μονοπωλιο της ελευθερας εκφρασεως στον κομμουνισμο-ναζισμο, τα ματια μου θολωνουν απο τα δακρυα νευρικου γέλωτος και ενίοτε πληκτρολογω λαθος στοιχεια..

    Ζητω συγνωμη απο τον φιλοξεο κο Γιαννιωτη και οσους πιθανως διαβαζουν και παιδευονται απο λαθη "αβλεψιας"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. εσυ ο ελληναρας καλα τα λες τον Θουριο του Ρηγα τον ακουσες ποτε ;;;το ελβετικο συστηΜα του καποδιστρια ;;αλλα μαλλον το μονο που γνωριζεις ειναι την πολιτικη η' θρησκετικη σκυλα που σε τα'ι'ζει...

      Διαγραφή
  7. Πολιτισμενε και ευπρεπη Ανωνυμε 3 Απριλιου 2013-12:38
    Τα αδιασειστα επιχειρηματα σου και ο χειμαρρωδης λογος σου εχουν καθε δικαιωμα να απαντηθουν.

    1. Ο Θουριος του Ρηγα δεν ουδεμια σχεσι με τις αναρχο-φασιστο-κομμουνιστικο ανοησιες του ΕΠΑΜ =ΝΕΟ ΠΑΜΕ..

    2. Ο Θουριος του Ρηγα α Ευπρεπη και πολιτισμενε Ανωνυμε 3 Απριλιου 2013-12:38, ξεσηκωνε τα σκλαβωμενα εθνη απο τους τούρκους .Ηταν υμνος στην Ελευθερια και οχι υμνος στην δουλοπρεπη νομεκλατούρα του ΕΠΑΜ ή του ΚΚΕ. Σημερα ουτε σκαλβωμενοι ειμεθα ουτε περιμενουμε απο του κουκουεδες και τους ομοίους τους να μας "ελευθερωσουν".Απλως επτωχευσαμε αγαπητε ως σπαταλοι και τεμεπεληδες κρατιστες..με επιδοματα αγαμιας και εγκαιρου προσελευσεως μαιμου συνταξεις μαιμου τυφλους και αγνωστου αριθμου αχρηστων υπαλληλων που γαι να μην απολυθουν οι υπολοιποι πληρωνουμε χαρατσια..γαι να παρουμε δανεικα..κλπ..

    3 Τελος σχετικως με τα χαρακτηρισμους που πληρως αρμοζουν στην γραφή σου και τιμουν το προσωπο σου, Ευπρεπη και πολιτισμενε Ανωνυμε 3 Απριλιου 2013-12:38 , πιστευω οτι διαπραττεις το κλασσικο λαθος οσων εξ ιδιων κρινουν τα αλλοτρια.

    Ιασων

    ΑπάντησηΔιαγραφή