Πέμπτη 5 Αυγούστου 2010

Διαβάστε και ...ξεράστε.!

Εγώ στάθηκα τυχερός και δεν ξέρασα, παρά την κούρασή μου για να το γράψω. Ωστόσο δεν σας κρύβω, πως ρίγη συγκινήσεως διαπερνούν ολόκληρο το κορμί μου.

Στο άκουσμα και μόνο της είδησης ανατρίχιασα, και έκτοτε δεν λέω να ...συνέλθω.
Ο ..."καλλιτέχνης" και ..."θεός" του έρωτα, της μουσικής και του χορού Απόλλων, και κατά ...μη νοημόνων κορασίδων Σάκης Ρουβάς, φέτος το καλοκαίρι αποφάσισε να περιοδεύσει ανά την Ελλάδα.
Μόλις έβγαλε τη φούστα και φόρεσε καλοκαιρινό σορτσάκι, αποφάσισε να ξεκινήσει τις καλλιτεχνικές του ..."περιοδείες" από το ανδροπρεπές νησί της Μυκόνου, όπου στην 27 Αυγούστου (σημειώστε την ημερομηνία) θα κάνει μια στάση στο Cavo Paradiso της Μυκόνου.
Μη φαντασθείτε καημένα κοριτσόπουλα ότι πρόκειται να δώσει συναυλία.
Απλά, κατόπιν μεγάλων ...πιέσεων, αποφάσισε και είπε το μεγάλο "ναι" και θα τραγουδήσει στο μεγαλύτερο gay festival του νησιού.
Και για όσους δεν καταλαβαίνετε τι εστί gay festival, μπορούμε να σας το κάνουμε πιο ...λιανά και να σας πούμε ότι πρόκειται για ένα ..."τσούρμο" παθητικών και ενεργητικών κίναιδων (εκ του κινώ + αιδώς) που σημαίνει σε απλά Ελληνικά "προκαλώ ντροπή".
Προλάβετε λοιπόν να κλείσετε από τώρα θέση στο φεστιβάλ των κοινώς λεγομένων πούστηδων, όπου θα τραγουδήσει το απόλυτο αρσενικό, αλλά και ο απόλυτος pop star της Ελλάδας.
Μην πτοείσθε από το μνημόνιο. Όλα αυτά είναι μια ιδέα. Άλλωστε τί είν' το μνημόνιο μπρος το θέαμα; Παλιότερα το συνδύαζαν με τον άρτον. Αλλά αυτό το ...προϊόν, είναι άγνωστο στο νησί των ανέμων και δη στο Cavo Paradiso Club της Μυκόνου.
Ότι θέμε λέμε τώρα;

5 comments:

  1. Έλεος αφού έκανε παιδί ο άνθρωπος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γιατί τον είπε κανένας πούστη; Θα τραγουδήσει σε πάρτυ πούστηδων γράφει το άρθρο. Ξεστραβώσου 10,38 δεν σου θίξαμε τον κολλητό του Ψινάκη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. "Ξεστραβώσου 10,38 δεν σου θίξαμε τον κολλητό του Ψινάκη"

    Κολλητος, η πισωκολλητος του Ψινακη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή