Τετάρτη 15 Σεπτεμβρίου 2010

Ντόρα,…

…σε παρακαλώ, μη μου στέλνεις άλλα ...γράμματα.!
Ο χρόνος που κύλησε από την αποφράδα ημέρα των εσωκομματικών εκλογών (!) μέχρι και σήμερα, ήταν αρκετός για να αποκαλυφθούν – τελικά – οι προθέσεις σου που δεν είναι άλλες πέραν του προσωπικού, οικογενειακού και πολιτικού – κυρίως – συμφέροντός σου, με ότι αυτό συνεπάγεται.
Μετά το αρνητικό για σένα αποτέλεσμα και παρά τις όποιες ανεπιτυχείς προσπάθειές σου να ηγηθείς της παράταξης, η πολιτική σου αλαζονεία σε οδήγησε σε κινήσεις, κάθε άλλο παρά σοβαρές.
Προκάλεσες την διαγραφή σου από τη Νέα Δημοκρατία γιατί συμπεριφέρθηκες σαν προβατίνα που ξυνόταν συνεχώς στην γκλίτσα του τσοπάνη.
Και άργησες πολύ να το φας το "ξύλο"
Ντόρα,
ήξερες από την αρχή ότι με τον Αντώνη Σαμαρά, δεν πρόκειται ποτέ να "παίξετε" στο ίδιο γήπεδο, αλλά ούτε και να "φάτε" ποτέ στο ίδιο τραπέζι. Δέχθηκες όμως να μπεις στο "παιχνίδι", όχι επειδή είχες ξεπεράσει τα αντισαμαρικά σύνδρομα, αλλά για να ρίξεις στάχτη στα μάτια των εκατομμυρίων οπαδών του κόμματος, ότι και καλά …εκσυγχρονίστηκες πολιτικά και απογαλακτίσθηκες από τον …Μητσοτακισμό.
Ήξερες ότι η αναμέτρησή σου με τον Σαμαρά στις εσωκομματικές εκλογές ήταν για σένα ένα ρίσκο. Ένα πολύ μεγάλο και επικίνδυνο ρίσκο για σένα, όχι όμως και για τον Σαμαρά, ο οποίος κακά τα ψέματα, ουδέποτε φαντάσθηκε πως κάποια μέρα στην μετά ΠΟΛΑΝ εποχή, θα μπορούσε να ηγηθεί ενός κόμματος εξουσίας.
Έπεσες στην παγίδα του Κου Τίποτα και δέχθηκες "εκλογές" από τη βάση.
Ποια βάση Ντόρα μου; Έχει βάση η Νέα Δημοκρατία; Πιο ανοργάνωτο και χαϊβανοειδές κόμμα απ’ αυτό, δεν πρόκειται να ξανα-υπάρξει ποτέ στην Ελλάδα.
Και εξελέγη ο Αντώνης Νόρα.! Όχι ότι ήταν πιο άξιος από σένα, αλλά γιατί δόθηκε η ευκαιρία στους ποικιλόχρωμους "ψηφοφόρους" να εκφράσουν την αντίθεσή τους με ψήφο διαμαρτυρίας προς τον …Μητσοτακισμό.
Ντόρα, κατά την εκτίμησή μου έκανες δυο τραγικά λάθη.
Το πρώτο - στο ξαναλέω - είναι ότι δέχθηκες εκλογή αρχηγού από τη "βάση", ενώ ήξερες πως "βάση" δεν υφίσταται, παρά ένα τσούρμο αγνών ψηφοφόρων και πιστών οπαδών της παράταξης που ακολουθούν το κόμμα σε όλες του τις διαδρομές.
Το δεύτερο είναι ότι υπεραμύνθηκες με σθένος την πολιτική Καραμανλή, ενώ ήξερες πως ήταν αδιέξοδη και καταστροφική για τη χώρα.
Ο σκοπός σου βέβαια ήταν άλλος και όχι ότι πίστευες στην "πολιτική" Καραμανλή.
Ήθελες απλά να του πάρεις το ...δακτυλίδι.
Κι’ αφού τα 'φερε έτσι ο …γεραμπής και δεν κατάφερε ο Κωστάκης να σου δώσει το δακτυλίδι, μετά την εκλογή Σαμαρά σε τηλεφωνική σου επικοινωνία με τον Κωστάκη, του είπες επί λέξει: "Άντε και γαμήσου παλιομαλάκα".
Τα λέω καλά;
Πολλοί σε κατηγορούν ότι προκάλεσες εσύ τις πρόωρες εκλογές. Εγώ όμως θα σου πω ένα μεγάλο "μπράβο" αν πραγματικά τις προκάλεσες. Ήξερες την κατάσταση της οικονομίας από πρώτο χέρι, όπως και από πρώτο χέρι ήξερες πως έπρεπε να παρθούν πολύ αυστηρά μέτρα. Αυτό βεβαίως θα σας έφερνε σε εμφύλια σύρραξη και αιματοχυσία με τους εγκάθετους συνδικαλιστικούς χαραμοφάηδες – εργατοπατέρες που καραδοκούσαν στη γωνία ωσεί πεινασμένοι ιέρακες και ύαινες.
Ποιός ξεχνάει τα ξεβρακώματα των οδηγών της τότε ΕΑΣ από τα αλητήρια αποβράσματα των ελεεινών Σταμουλοκολλάδων;
Κι’ έγινε αρχηγός ο Αντώνης Ντόρα με 2 ευρώ το "κομμάτι" – ψηφοφόρο. Βεβαίως μη φαντασθείς πως οι ψηφοφόροι ήταν όλοι ΝΔκράτες. Ήταν κι' άλλοι που στο πρόσωπό σου εκδήλωσαν την απαξίωσή τους προς τον πάτερ φαμίλια του Μητοτακισμού.
Τον πατέρα Κωνσταντίνο Μητσοτάκη.
Απ’ τα όχι και λίγα χρόνια που βρίσκομαι κοντά στην παράταξη, ένα πράγμα δεν μπόρεσα να καταλάβω ρε Ντόρα.
Τι σόι γονίδιο κυκλοφορεί ως ιός μέσα στο Μητσοτακέϊκο που σώνει και καλά μέσα απ’ αυτό πρέπει να βγαίνουν Πρωθυπουργοί, Υπουργοί, Βουλευτές, Δήμαρχοι κ.λ.π.;
Εγώ (συγνώμη για το "εγώ") από τι σκατά σόι …γκογκόφια προέρχομαι και παρά τα τρία πτυχία μου, με ξέρουν μόνο πέντε συγγενείς και καμιά δεκαριά φίλοι;
Ρε μπας και είμαι εντελώς άχρηστος και δεν το κατάλαβα ακόμη;
Λοιπόν και πάλι στα δικά μας…
Μετά την εκλογή Σαμαρά, δήλωσες αρχικά πως θα παραμείνεις "στρατιώτης" της παράταξης. Τί έγινε και μέσα σι λίγο χρόνο λιποτάκτησες και αυτομόλησες συνάμα;
Έτσι κάνουν οι "στρατιώτες" όταν μπροστά τους βρίσκεται ο εσωτερικός εχθρός που ακούει εν προκειμένω στο όνομα mr. Papandreou;
Ντόρα, ψήφισες το καταραμένο και καταστροφικό για τη χώρα μνημόνιο, ενώ κατά βάθος δεν το ήθελες. Δεν μπορεί να μην ήξερες εσύ – προσωπικά – τι σημαίνει τρόικα.! Ήθελες όμως να κάνεις την "επανάστασή" σου, παίζοντάς το "τσαμπουκάς" μπρος τον …"ηγέτη" σου που ουδέποτε εκτίμησες και σεβάσθηκες.
Ως ένα σημείο μπορώ και να σε δικαιοολογήσω.
Ο πατέρας σου όμως κάποια εποχή, για να μην αφήσει ακυβέρνητο το σκάφος της Ελλάδος, έφθασε σε σημείο να συνεργασθεί και να συμμαχήσει πολιτικά με τον τότε σταλινογενίτσαρο και αιμοσταγή φονιά Φλωράκη.
Δεν διδάχθηκες τίποτε απ’ αυτή την ανούσια συνεργασία;
Ντόρα,
αυτό το κόμμα το κυνηγάει μια διαχρονική κατάρα.
Οσάκις ως κυβέρνηση είχε τις τύχες της Ελλάδος στα χέρια της, ήταν αναγκασμένη να κρέμεται από τα αρχίδια του 151ου τζερεμέ.
Το ίδιο έργο "παίχτηκε" δυο φορές. Μία με τον πατέρα σου και μία με τον Καραμανλή. Και μιλάω για τον πατέρα σου, γιατί αν είχε τους βουλευτές που του αναλογούσαν στο ποσοστό του 47% (ρεκόρ Ευρώπης), και που του τους στέρησε ο αείμνηστος σοσιαληστής Κουτσόγιωργας, τότε ο κάθε Σαμαράς που θα σήκωνε κεφάλι, σήμερα θα ήταν στα αζήτητα.
Διεγράφης οικεία βουλήσει και δημιούργησες – λέει – ένα …Φόρουμ.!
Η μάνα μου το μπέρδεψε με την …Φύρομ.!
Μου ζητάς να εγγραφώ στο …Φόρουμ πληρώνοντας μάλιστα και 20 ευρώ.
Σήμερα μαθαίνω, πως μετά τις αυτοδιοικητικές εκλογές, θα δημιουργήσεις τελικά το νέου σου κόμμα.
Δεν σου εύχομαι καλή επιτυχία Ντόρα. Και ξέρεις γιατί;
Δεν ανέχομαι τον Αμερικάνο να παίζει μπάλα μόνος του μέσα στο Ελληνικό γήπεδο και συ τυφλωμένη από την άφρονα μισαλλοδοξία σου να πανηγυρίζεις για την επερχόμενη καταστροφή της Χώρας μας.
Γιατί, το ότι θα καταστραφούμε, αυτό είναι μαθηματικώς βέβαιο. Εσύ όμως δεν θα βρίσκεσαι στην Ελλάδα για να βλέπεις την κατάντια μας.
Θα πάρεις το πρώτο αεροπλάνο για America Ντόρα μου.
Μετά απ’ όλα αυτά Ντόρα, πολύ άνετα θα μπορούσες να μου προσάψεις τον χαρακτηρισμό του …Σαμαρικού. Μην πέφτεις όμως στην παγίδα και μη βγάζεις εύκολα συμπεράσματα, γιατί έχω πολλά ράμματα και για την δική του …γούνα.
Θα μπορούσε εν προκειμένω ο Αντώνης Σαμαράς να παίξει καθοριστικό ρόλο στην κατακρήμνιση αυτού του άθλιου κατασκευάσματος (ΔΝΤ) – έργο του αμερικαντοτρεφέντος "πρωθυπουργού" – ανδρείκελου.
Κι’ όμως δεν το τολμά. Ούτε μια πρόταση δυσπιστίας – μομφής κατά της "κυβέρνησης" δεν κατέθεσε ακόμη.
Θα μπορούσε εν προκειμένω ο Αντώνης Σαμαράς να μην ασκεί μια υποτυπώδη και περίεργη υποτονική αντιπολίτευση, αφήνοντας το πεδίο ελεύθερο στον Αμερικάνο, ο οποίος με τη σειρά του χλευάζει και εμπαίζει τους Έλληνες πολίτες μέσα από κάθε του δραστηριότητα (κανό, ταξίδια, αθλιότητες στη ΔΕΘ και άλλα θλιβερά…)
Θα μπορούσε εν προκειμένω ο Αντώνης Σαμαράς να έχει ρίξει την κυβέρνηση του ανθύπατου mr. Papandreou που έφερε το ΔΝΤ στην χώρα, και θα έπρεπε ήδη να έχει κινήσει τους ισχύοντες μηχανισμούς προκειμένου να επιτύχει, όχι μόνο την πτώση της παρούσης "κυβέρνησης", αλλά και την προφυλάκιση όλων των συμμετεχόντων σ' αυτήν.
Ας μην ξεχνάμε ότι η εκλογή Papandreou παρέσυρε στο διάβα της τον μισό Π.Κ.
Τίποτα όμως απ’ όλα αυτά δεν έκανε ο Αντώνης.
Αν ήσασταν όμως μαζί, σίγουρα μέχρι τώρα, θα είχατε κόψει τα δυο πόδια απ’ την πολυθρόνα του.
Τώρα όμως ο Αμερικάνος κάθεται στον καναπέ του, και απολαμβάνει την MEGA-λη ξεφτίλα της άλλοτε συμπαγούς Νέας Δημοκρατίας.
Και φταις κι’ εσύ Ντόρα…
Γι’ αυτό σου λέω. Μη μου στέλνεις άλλα γράμματα. Δεν πρόκειται να …"ενδώσω". Θα μείνω στην παράταξη όπως πάντα, σαν ένας μαλάκας και μισός.
Εσύ κάνε το …παιχνίδι σου. Έτσι κι’ αλλιώς, εγώ θα τον πληρώσω κι’ αυτόν τον λογαριασμό…

gianniotis
Bookmark and Share

21 comments:

  1. Πρέπει να τα διαβάσει αυτά η κυρία Ντόρα και θα φροντίσω να τα δει.
    Δεν έχεις ανάγκη από κολακείες φίλε giannioti αλλά ένα μπράβο θα σου το στείλω.
    Νικ.Αγγελίδης-Ίλιον

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλά ψάξατε πολύ για να το βρήτε αυτό το βούρλο ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Autoi pou psifisan Samara xwris na einai ND h ws opsimoi neodhmokrates-filopasokoi-antimhtsotakikoi den einai katholou axrhstoi. Me ena difragko kataferane ne rixoune thn ND sto 18-19% kanontas ton trellantoni arxhgo. Oute sta pio trella tous oneira oi pasokoi den evlepan tetoia pososta gia thn ND.

    @Gianniotis: katalavainw thn parataxiakh pikra sou; kai egw omoiopathhs eimai alla gia pes mou:
    se komma me arxhgo ton Mr.POLAN, yparxhgo ton Mr.Tipota kai GG ton Mr DIANA mporeis na elpizeis? O Samaras thelei ena metriou megethous katharo korakodexio komma. Alliws den exhgountai oles oi apythmenes vlakeies pou kanei.

    To 47% tou Mitsotakarou den tha xeperastei pote! Kai mhn akouso gia to 54% tou Koufakla. Oloi oi xountaioi htan mesa sto 54% gi'auto kai otan thn kanan to 1977 me Ethniki Parataxi o Koufaklas phre 41% pososto iso me to Mitsotaki to 1985 kai ligo panw mono apo thn htta tou 93 logw prodoth Samara. Pws hxei arage sta autia ton newn neodhmokratwn to 47% otan exoun xasei 38 monades?

    Ellas-Ellas-Kikilias-Samaras!!
    E re glentia pou thalege kai o tourkokaragiozis...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Giannioti σε συγχαίρω για την ανάλυσή σου,
    αν και είσαι υπεράνω συγχαρητηρίων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πολύ ωραία τοποθέτηση. Ναι ο Σαμαράς πρέπει να κινηθεί δραστήρια πλέον. Μπράβο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Συγχαρητήρια Γιαννιώτη.
    Άριστη πολιτική ανάλυση αξίζει τον κόπο να την διαβάσουν όλοι μητσοτακικοί και αντιμητσοτακικοί για να ξεστραβωθούν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Η ΝΔτου "Εθναρχη" του ανηψιου και του Σαμαρα δεν υπηρξε ποτε δεξια.Πολεμησε με πρωτοφανη μανια οποιον ηταν δεξιος προκειμενου να φανη αρεστη στους κουκουεδες και τους προοδευτικους.
    1.Ο Θ. Παπακωνσταντινου εχει περιγραψει με σαφηνεια το φαινομενο, τα αιτια που εξηγουν την καταστασι της πληρους αλώσεως των Μεσων Ενημερωσεως αλλα και των εκπαιδευτικων σε ολες τις βαθμιδες απο τους στρατευμενους στην κομμουνιστικη αριστερα. «.. Εγκαταλειφθηκε απροστατευτος ο ιδεολογικος τομευς για να μην ενοχλειται ο κομμουνισμος ο οποιος ομως επιδοθηκε σε λυσσωδη προπαγανδα της δικης του ‘’ιδεολογιας’’» γραφει ο Θ. Παπακωνσταντινου, διανοουμενος , κοινωνιολογος και δημοσιογραφος τροτσικιστης στα νειατα του και επεξηγει. « Στρατολογηθησαν ως συμμαχοι καθε ειδους κομμουνισται με τη ετικεττα του ‘’προοδευτικου’’ εισεδυσαν ως αφεντικα στον κρατικο μηχανισμο γενικως και ιδιαιτερως στην εκπαιδευσι και τα μεσα ενημερωσεως και επεδωθησαν ανενοχλητοι σε εξοργιστικας παραχαραξεις ολοκληρου της ελληνικης ιστοριας. Επαναπατρισθησαν χιλιαδες κομμουνιστικα στελεχη , εκπαιδευμενα για ολας τας μορφας ανατρεπτικου αγωνος , με εξειδικευμενας ικανοτητας, που υπερβαινουν στον καθενα τας ικανοτητας 1000 στελεχων του αστικου κομματος...

    2. Ο αντικομμουνισμος με την ανοχη εκεινων που ενεφανιζοντο ως μαχητικοι εκπροσωποι του, εχει δυσφημισθει για τους ανιδέους και η γενικη καταληψι των καναλιών προβολης , ωθεί προς την αριστερά καθε ασπόνδυλο τσανακογλύφτην. Η βιβλιοεκδοτικη δραστηριοτητα, τα περιοδικα, η δημοσιογραφια, το θεατρο, ο κινηματογραφος , η τηλεορασι, οι εικαστικες τεχνες, η μουσικη κ.λ.π. βρισκονται κατα πλειοψήφιαν, σε χερια κομμουνιστων και ‘’αριστερών’’. Οσοι επιθυμουν να προβληθουν, οσοι θελουν να ανεβουν, οσοι επιδιωκουν να διατηρησουν την ‘’φιρμαν’’ των σπευδουν να προσκυνησουν δουλικως την αριστεραν. Εν ονοματι της ‘’ληθης’’ του ‘’ηπιου κλιματος’’ και της ‘’εθνικης ομοψυχίας’’ η Ελλας παρεδοθη ηλιθίως στη διαθεσι μιας μειοψηφιας , που δεν εχει ενδοιασμους, που επαιρεται για τα φρικαλεα ‘’ πεπραγμενα ’’ της, που χαρακτηριζει καθε αντιθετο ως ‘’φασιστα’’ που αξιωνει το περασμα της ‘’δεξιάς’’ εν στοματι μαχαιρας, που επιβαλλει τη μεσαιωνικη μισαλλοδοξια της ως δημοκρατικο κανονα και που κορδακιζεται οτι καποτε αξιοποιωντας τας δυνατοτητας αυτας θα θαψη το σημερινο καθεστως για να κτιση επανω του τον παραδεισο των ‘’γκουλαγκ’’ και των ψυχιατρειων»
    3. Ενω στο εξαιρετο βιβλιο του Γεωργίου Μπερδεκλη, Υποστρατηγου ε.α, « Μετα τη δόξα του ‘40» προσδιοριζονται ονομαστικως οι υπευθυνοιγια την πολτοποιησι χιλιαδων βιβλιων της Ιστοριας. Αντιγραφω απο την σελιδα 392 του βιβλιου: «.. Για την πολτοποιησι της ιστοριας ευθυνονται κατα προτεραιοτητα η πολιτικη και σταρτιωτικη ηγεσία του ετους 1976, διοτι εκαμαν πρωτοι αυτοί την αρχή με την πολτοποίησι 20.000 αντιτυπων του ιστορικού βιβλίου ‘’Η Απελευθέρωσις της Ελλάδος και τα μετά ταύτην γεγονότα 1944-1945’’ Υπουργος Εθνικης Αμυνα ηταν ο Ευαγγελος Αβερωφ....Εδωσαν ετσι άλλοθι στον υφυπουργο Εθνικης Αμυνα του ετους 1982 Αντωνη Δροσογιαννη να δικαιολογηθεί στην βουλη για την πολτοποίησι χιλιδων τομων των ιστορικων βιβλιων

    Ετσι σημερα ο ΣΑμαρας συναγωνιζεται σε λαικισμο το ΚΚΕ και διαρυγνυει τα ιματια του γιατι ηλθε το ΔΝΤ οταν ο Καραμνλης ειχε επανειλλημενως αποδεχθη ως επομενη καταστασι την σημερινη..
    Βεβαιως η Ντορα δεν διαθετει την πνευματικη ωριμοτητα και τις αδιαμφισβητητες ισκανοτητες του Πατερα της,Ομως μπορει και εχει καθε δικαιωμα να ασχοληθη με τηνπολιτικη και ς την κρινουν οι ψηφοφοροι.


    Ιασων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Επιτέλους GIANNIOTIS. Για να πάψουν κάποιοι να σου βάζουν την ταμπέλα του Σαμαρικού.Σε επρηξαν στα mails φαίνεται και τα πήρες στη κράνα που λένε και οι πιτσιρικάδες.Συμφωνώ μαζί σου για το μητσοτακαίικο, άλλωστε σου είναι γνωστές οι απόψεις μου. Θα διαφωνήσω όμως στο σημείο για την πρόταση μομφής στη κυβέρνηση των ανδρείκελων. Με κυβερνηση Σαμαρά θα παρθούν τέτοια μέτρα που επιβάλλει το ΔΝΤ; Ολοι οι ευρισκόμενοισήμερα σε λανθάνουσα κατάσταση συνδικαλισταράδες του κ@@# και τα λαμόγια της ενημέρωσης θα λυσσάξουν και θα κατεβασουν ολο το κόσμο στους δρόμους.Οχι φίλε. Τα μέτρα πρέπει να τα πάρει το πασοκ. Πρέπει οι ίδιοι πασόκοι που ζητοκραύγαζαν το γελοίο γιωργάκι,να το φτύνουν. Πρέπει να επέλθει η κάθαρση όπως στην αρχαία τραγωδία.Πρέπει να εκπληρωθεί η προφητεία που λέει ενας παπανδρέου εφτιαξε το πασοκ και ενας παπανδρέου θα το διαλύσει
    ΑΚΡΑΙΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Δεν είναι δεξια η ΝΔ..Ουτε την διελυσε η Ντορα..
    *****

    Ο Θ. Παπακωνσταντινου (Η Μεγαλη περιπετεια .Εκδοσεις Κακτος σελις 172 ) εχει περιγραψει με σαφηνεια το φαινομενο, τα αιτια που εξηγουν την καταστασι της πληρους αλώσεως των Μεσων Ενημερωσεως αλλα και των εκπαιδευτικων σε ολες τις βαθμιδες απο τους στρατευμενους στην κομμουνιστικη αριστερα.

    1. «.. Εγκαταλειφθηκε απροστατευτος ο ιδεολογικος τομευς για να μην ενοχλειται ο κομμουνισμος ο οποιος ομως επιδοθηκε σε λυσσωδη προπαγανδα της δικης του ‘’ιδεολογιας’’» γραφει ο Θ. Παπακωνσταντινου, διανοουμενος , κοινωνιολογος και δημοσιογραφος τροτσικιστης στα νειατα του και επεξηγει. « Στρατολογηθησαν ως συμμαχοι καθε ειδους κομμουνισται με τη ετικεττα του ‘’προοδευτικου’’ εισεδυσαν ως αφεντικα στον κρατικο μηχανισμο γενικως και ιδιαιτερως στην εκπαιδευσι και τα μεσα ενημερωσεως και επεδωθησαν ανενοχλητοι σε εξοργιστικας παραχαραξεις ολοκληρου της ελληνικης ιστοριας. Επαναπατρισθησαν χιλιαδες κομμουνιστικα στελεχη , εκπαιδευμενα για ολας τας μορφας ανατρεπτικου αγωνος , με εξειδικευμενας ικανοτητας, που υπερβαινουν στον καθενα τας ικανοτητας 1000 στελεχων του αστικου κομματος...»

    2. Δεν ειναι υπερβολικος ο ισχυρισμος οτι ζουμε υπο απολυτη αριστεροκρατια. Οι κομμουνισται εχουν εξασφαλισει πληρη ασυλια. Δεν κρινονται απο κανενα και ασκουν ως ‘’προοδευτικοι’’ σταλινικη τρομοκρατια και αστυνομευσι…..Ο αντικομμουνισμος με την ανοχη εκεινων που ενεφανιζοντο ως μαχητικοι εκπροσωποι του, εχει δυσφημισθει για τους ανιδέους και η γενικη καταληψι των καναλιών προβολης , ωθεί προς την αριστερά καθε ασπόνδυλο τσανακογλύφτην. Η βιβλιοεκδοτικη δραστηριοτητα, τα περιοδικα, η δημοσιογραφια, το θεατρο, ο κινηματογραφος , η τηλεορασι, οι εικαστικες τεχνες, η μουσικη κ.λ.π. βρισκονται κατα πλειοψήφιαν, σε χερια κομμουνιστων και ‘’αριστερών’’. Οσοι επιθυμουν να προβληθουν, οσοι θελουν να ανεβουν, οσοι επιδιωκουν να διατηρησουν την ‘’φιρμαν’’ των σπευδουν να προσκυνησουν δουλικως την αριστεραν. Εν ονοματι της ‘’ληθης’’ του ‘’ηπιου κλιματος’’ και της ‘’εθνικης ομοψυχίας’’ η Ελλας παρεδοθη ηλιθίως στη διαθεσι μιας μειοψηφιας , που δεν εχει ενδοιασμους, που επαιρεται για τα φρικαλεα ‘’ πεπραγμενα ’’ της, που χαρακτηριζει καθε αντιθετο ως ‘’φασιστα’’ που αξιωνει το περασμα της ‘’δεξιάς’’ εν στοματι μαχαιρας, που επιβαλλει τη μεσαιωνικη μισαλλοδοξια της ως δημοκρατικο κανονα και που κορδακιζεται οτι καποτε αξιοποιωντας τας δυνατοτητας αυτας θα θαψη το σημερινο καθεστως για να κτιση επανω του τον παραδεισο των ‘’γκουλαγκ’’ και των ψυχιατρειων.»
    Αυτα εγραφε ο παλιος κομμουνιστης τροσκιστης, που απεβληθη απο το πανεπιστημιο για τις πεποιθησεις του, Δημοσιογραφος , κοινωνιολογος Θεοφυλακτος Παπακωνσταντινου εν ετει 1987.
    3.Ενω στο εξαιρετο βιβλιο του Γεωργίου Μπερδεκλη, Υποστρατηγου ε.α, « Μετα τη δόξα του ‘40» προσδιοριζονται ονομαστικως οι υπευθυνοι για την πολτοποιησι των βιβλιων της Ιστοριοας. Αντιγραφω απο την σελιδα 392 του βιβλιου:
    «.. Για την πολτοποιησι της ιστοριας ευθυνονται κατα προτεραιοτητα η πολιτικη και σταρτιωτικη ηγεσία του ετους 1976, διοτι εκαμαν πρωτοι αυτοί την αρχή με την πολτοποίησι 20.000 αντιτυπων του ιστορικού βιβλίου ‘’Η Απελευθέρωσις της Ελλάδος και τα μετά ταύτην γεγονότα 1944-1945’’ Υπουργος Εθνικης Αμυνα ηταν ο Ευαγγελος Αβερωφ....Εδωσαν ετσι άλλοθι στον υφυπουργο Εθνικης Αμυνα του ετους 1982 Αντωνη Δροσογιαννη να δικαιολογηθεί στην βουλη για την πολτοποίησι χιλιδων τομων των ιστορικων βιβλιων
    Ετσι να διευκρινισουμε¨

    Α) ότι η ΝΔ της μεταπολιτευσεως δεν υπηρξε ποτε δεξια,Κυνηγησε μανιωδως κάθε δεξιο προκειμενου να φανη αρεστη στα κουμμουνοειδη.
    Β) Ο κος Σαμαρας λαικιζει ως μπεμπες χωρις να αντιλαμβανεται οτι ουσιαστικως συνεργαζεται με το ΚΚΕ για το ενιαιο μετωπο.
    Γ) Η Ντορα χωρις να εχη την ικανοτητα και την ευφυια του πατερα της και με τα οσα λαθη και παραλειψεις εχει διαπραξει , εχει κάθε δικαιωμα οπως τοσα αλλοι να ασχοληθουν με την πολιτικη.Οι ψηφοφοροι θα την κρινουν.
    δ) Το προβλημα της Ελλαδος δεν ειανι ο Μητσοτακης και η Ντορα ειναι η καταστροφη κατα την μεταπολιτεσυι λογω σοσιαλμανιας
    Ιασων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. "Θα μείνω στην παράταξη όπως πάντα, σαν ένας μαλάκας και μισός." Βρε παιδιά , το κόμμα δεν είναι ποδοσφαιρική ομάδα, ψηφίστε και κάτι άλλο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ακραίε για άλλη μιά φορά ακραίος εκτός πραγματικότητας, εννοείς όπως κατάλαβα οτι οι οπαδοί της Ντόρας στέλνουν απειλητικά μηνύματα στον GIANNIOTIS. Τα μηνύματα κατα καιρούς δώ μέσα τα εντελώς αντίθετα δείχνουν, οι οπαδοί του Σαμαρά είναι αυτοί που τον κατηγορούν απειλώντας τον συνέχεια για Ντορικό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Μπράβο giannioti...Καλή ανάλυση.
    Gianniotis ποιά είναι η άποψή σου για τη στήριξη της Ντόρας στον Μπουτάρη για το δήμο Θεσσαλονίκης;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Αγαπητέ 10:43 πμ.

    Με τον Μπουτάρη Δήμαρχο Θεσσαλονίκης και τον "ελληνόφωνα" και σφόδρα φιλοσκοπιανό Κωνσταντίνου στο τιμόνι της ΔΕΘ, βλέπω τον Γκρούεφσκι να μεταφέρει το γραφείο του στον ...λευκό Πύργο.
    Όσο για την Ντόρα, αρχίζει και χάνει την ψυχραιμία της. Η αλαζονεία στο μεγαλείο,της. Φτάνει να διαφωνεί με τον Σαμαρά και ...γαία πυρί μειχθήτω.!
    Αυτή είναι η ...ηδονή της πλέον.!

    gianniotis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Οι εποχές αλλάζουν, η ΝΔ παραμένει, αν και πρός το χειρότερο μεταλλαγμένη σε σχέση με την ΕΡΕ,- δές ¨κεντροδεξιά¨- η ίδια, με τίς ..δυναστίες των μετρίων,- Βαρβιτσιώτης και Σια, κτλ, άνθρωποι πού δίνουν την εντύπωση στον ..αφελή καί αγνό ψηφοφόρο, - με πολύ διαίσθηση όμως, ότι κυτάνε μόνο την πάρτη τους.... δυστυχώς !
    Μετά τον μεγάλο, όπως απεδέιχθηκε Κωνσταντίνο Καραμανλή, η παράταξη δεν ανέδειξε σε ηγετική θέση κανέναν πραγματικά ικανό αλλά καί ηγέτη, ..Εβερτ, Κωστας Καραμανλής, Αλογοσκούφης κτλ, - ο Μητσοτάκης ήταν ο καλύτερος, αλλά πάντα παρέμεινε ξένο σώμα γιά εμας, αναζητήσαμε έστω έναν Παπαληγούρα πατέρα στά οικονομικά, αλλά που...
    Τώρα πού καί ο Σαμαράς αποδεικνύεται λίγος, χάνεται γιά τον χώρο πού μεγαλώσαμε ιδεολογικά και το παιχνίδι αλλά και η μπάλα..
    Είναι η απόδειξη της πλήρους αποσύνθεσης του πολιτικού συστήματος,
    αφού διαλύεται καί η πιό συμπαγής βάση στήν πολιτική ζωή των τελευταίων 50 χρόνων....
    Το μέλλον θα δείξει τι θα προκύψει...
    ΝΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Για όσους κατηγορούν τον Μητσοτάκη για ξένο σώμα να τους υπενθυμίσω οτι ήταν
    1. Ο μόνος πρωθυπουργός που επιχείρησε να δώσει αμνηστία στους συνταγματάρχες αλλά τελικά δέν τον άφησαν.
    2. Ο μόνος πρωθυπουργός που επέτρεψε πολυήμερη επίσκεψη του πρώην βασιλιά στην χώρα χωρίς να είναι υποχρεωμένος να το κάνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Φίλε 10:23 οταν διαβάζεις να ακους τι διαβάζεις. Δεν μίλησε κανείς για απειλητικά μηνύματα, αλλά για σωρεία μηνυμάτων.Το δηλώνει ο ίδιος ο GIANNIOTIS. Αφησε λοιπόν τα περί ακραίου και διάβασε προσεκτικά. Το ρεζουμέ.Η μητσοτάκη έχασε και το GIANNIOTIS. Εχασε την ψυχραιμία της, έχασε τα αυγά και τα καλάθια.Δυστυχώς γιαυτήν ο επίτιμος δεν θα αξιωθεί να την δει πρωθυπουργό.Αλλωστε ποιόν πείθει πλέον, οταν τον ίδιο τον αδελφό της απέτυχε να πείσει.
    ΑΚΡΑΙΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Φίλε Ακραίε...
    Πρέπει κι' εσύ να κατανοείς αυτά που διαβάζεις και να μην βγάζεις "βολικά" συμπεράσματα.
    Γράφεις ότι: "Η μητσοτάκη έχασε και το GIANNIOTIS"
    Πότε ο gianniotis "ανήκε" στην κα Μητσοτάκη;
    Μήπως κατέληξες σ' αυτό το συμπέρασμα δια της μεθόδου της ...ατόπου απαγωγής;
    Επειδή "κτύπησα" μέσα από κάποιες αναρτήσεις μου τον Αντώνη Σαμαρά, πάει να πει ότι βρίσκομαι στην ...αντίπερα;
    Φίλε,
    δηλώνω χωρίς κόμπλεξ ότι μένω στην παράταξη όπως πάντα, σαν ένας μαλάκας και μισός, ενώ πληγώθηκα τόσο πολύ, που θα έπρεπε να κόψω πέρα...
    Η προσωπολατρεία δεν ήταν ποτέ γνώρισμα των οπαδών και φίλων της ΝΔ.
    Τί θα το κάνουμε, αλά Pasok που τα βολεμμένα κομματόσκυλα πηγαίναν πάνω στον τάφο του Ανδρέα της Μιμής και φώναζαν "Ανδρέα ζεις, εσύ μας οδηγείς";
    Κάτσε καλά ρε φίλε...
    Μπορεί να είμαστε κομματικώς μαλάκες, αλλά από την κριτική δεν θα γλυτώσει κανένας.
    Ούτε κι' εσύ αν επιμείνεις στις ...ταμπέλες.

    gianniotis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ακραίε δηλαδή το μοναδικό σου πρόβλημα είναι ο τρόμος που σε έχει λούσει μή τυχόν δεί ο επίτιμος την κόρη του πρωθυπουργό? Άν είναι αυτό το μοναδικό σου πρόβλημα είσαι και εσύ ένας γνήσιος νεοέλληνας ... προς το παρών απόλαυσε πρωθυπουργό τον Γιωργάκη Παπανδρέου Τσάντ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Αγαπητέ 8:57 τελείς εν συγχύσει. Η μητσοτάκη στηρίζει το γιωργάκι και ψηφίζει την υποδούλωση της Ελλάδος στους ξένους τραπεζίτες. Αυτή φωτογραφίζεται και στηρίζει τους εκλεκτούς του πασοκ Μπουτάρη και Τατούλη. Με αυτούς είσαι εσύ. Εγώ ο νεοέλληνας είμαι απέναντι σε αυτούς που πρόδωσαν κόμμα και πατρίδα. Απέναντι σε λογικές σαν τις δικές σου. Πίστευε ο,τι θέλεις Αλλά μη με κατηγορήσεις πάλι για ακραίες θέσεις.
    ΑΚΡΑΙΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ναί Ακραίε ότι πείς γι'αυτό ο δικός σου ο Σαμαράς είπε οτι άν χρειαζόταν το νομοσχέδιο για το ΔΝΤ 181 βουλευτές θα το ψήφιζα και εγώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Γεια σου Ακραἰε! Ελλἀς-Ελλἀς Βἀρδας-Σαμαρἀς! Ελλἀς-Ελλἀς που ειν'ο Σαμαρἀς?

    ΑπάντησηΔιαγραφή