Κυριακή 31 Οκτωβρίου 2010

Φίλιος: "Δεν επιδίωξα να είμαι υποψήφιος. Χάρη κάνω στο ΠΑΣΟΚ"

Φίλιππας Φίλιος
Πολλά είναι τα ερωτήματα που προκύπτουν από την πρόσφατη τηλεοπτική συνέντευξη του υποψηφίου δημάρχου Ιωαννιτών και υποστηριζόμενου από το ΠΑΣΟΚ κ. Φιλ. Φίλιου. Ερωτηματικά που θα πρέπει να προβληματίσουν τους πολίτες των Ιωαννίνων και που εντοπίζονται σε τρία κυρίως, σημεία.
Πρώτο: "Δεν επιδίωξα να είμαι υποψήφιος, με πρότειναν. Είδαν ότι έχω γνώσεις εμπειρία και μπορώ να λύσω προβλήματα" είναι το πρώτο που… ξεφούρνισε. Αλίμονο! Ολόκληρο ΠΑΣΟΚ δεν βρήκε κανέναν πιο ικανό από τον Φιλ. Φίλιο για το νέο Δήμο Ιωαννιτών! Και γιατί, ενώ αρχικά είχε δηλώσει, ότι δεν θέλει να είναι υποψήφιος δήμαρχος, θα πρέπει οι πολίτες των Ιωαννίνων να νιώθουν και… ευχαριστημένοι που "δέχθηκε" να ηγηθεί του ψηφοδελτίου;
Δεύτερο: Ο Φ. Φίλιος μίλησε για μειώσεις δημοτικών τελών. Αλήθεια, πώς θα μειώσει τα τέλη σε έναν, όπως συνεχώς λέει, "υπερχρεωμένο Δήμο", που και λόγω των αρμοδιοτήτων που του φέρνει ο "Καλλικράτης" θα χρειάζεται επιπλέον χρήματα, για να αντεπεξέλθει στις υποχρεώσεις του;
Και ένα τρίτο: "Έχω τραβήξει γραμμή στο παρελθόν και κοιτάζω μπροστά" δήλωσε ο Φ. Φίλιος. Πώς όμως θα πεισθούν για αυτό οι ψηφοφόροι του, όταν μόλις πριν από ένα χρόνο έβριζε το ΠΑΣΟΚ και τώρα το… υπηρετεί; Γι’ αυτό και τώρα έχει δημιουργήσει πόλωση και ρήγμα στους μέχρι πρότινος "δικούς" του πολιτικούς χώρους (ΣΥΡΙΖΑ). Συνεχής, λοιπόν, η πολιτική αστάθειά του, η οποία και του… καθιέρωσε το προφίλ του πιο αναξιόπιστου περιπλανώμενου πολιτικού στην Ήπειρο.
Σίγουρα πρόκειται για ερωτήματα, στα οποία ο κ. Φίλιος δεν απάντησε στον πρώτο τηλεοπτικό του μονόλογο το βράδυ της Πέμπτης.
Αλλά σιμά κοντά η Κυριακή!
Μιχ. Π.
Bookmark and Share

1 comments: