Σάββατο 30 Οκτωβρίου 2010

Έρχεται την Τρίτη στα Γιάννενα το μεγάλο ...δεκανίκι του Αργύρη.

Φαίνεται πως οι ...πατερίτσες της "πράσινης ανάπτυξης" που χρησιμοποίησε μέχρι στιγμής ο υποψήφιος περιφερειάρχης Ηπείρου κ. Βαγγέλης Αργύρης (δείτε εδώ) δεν προσέφεραν τα αναμενόμενα, γι' αυτό και το ..."βαρύ πυροβολικό" του Pasok που είναι (θεωρητικά) ο ίδιος ο "πρωθυπουργός", αποφάσισε να βάλει και ο ίδιος μια ...χείρα βοηθείας προκειμένου ο "εκλεκτός" του να ...ανακάμψει.!
Έ ε ε ε ε ερχεται.!
Έρχεται την Τρίτη λοιπόν στα Γιάννενα εν χορδαίς και τυμπάνοις ο αμερικανοτραφής "πρωθυπουργός" - ανδρείκελο του ΔΝΤ mr. Papandreou, προκειμένου να συμπαρασταθεί και να στηρίξει δια της παρουσίας του τις υποψηφιότητες του ασθμαίνοντος διδύμου Αργύρη - Φίλιου. 
Για τους εκτός Ιωαννίνων αναγνώστες μας θα πρέπει να πούμε ότι ο έτερος ...Καππαδόκης που ακούει στο όνομα Φίλιος είναι ο "εκλεκτός" - υποψήφιος του Pasok για τον Δήμο των Ιωαννιτών.
Γνήσιος ..."σοσιαλιστής" ο Φίλιος (δείτε εδώ).! Μετέχει ενεργά στο κίνημα της Αριστεράς από το 1969. Μέλος της Κ.Ν.Ε και ύστερα του Κ.Κ.Ε έως το 1993. Από το 2004 μετέχει στην Κίνηση για την Ενότητα Δράσης της Αριστεράς (ΚΕΔΑ), συνιστώσας του ΣΥΡΙΖΑ. Εκλέγεται συνεχώς από το 1982 Δημοτικός Σύμβουλος και από το 1987 μέχρι το 1994 υπήρξε Δήμαρχος στο Δήμο Ιωαννιτών με μηδενική προσφορά. Έχει θητεύσει μέλος του Προεδρείου του Ελληνικού Κινήματος Ειρήνης. Στις εθνικές εκλογές του 2009  ήταν υποψήφιος Βουλευτής του ..."προοδευτικού" Συριζα Ιωαννίνων, χωρίς ωστόσο να καταφέρει να εκλεγεί.  
Αυτά είναι τα δυο πράσινα και "επίλεκτα" Γιαννιώτικα ..."διαμάντια" που ζητούν την ψήφο μας. Ο μεν ένας για την περιφέρεια Ηπείρου, ο δε έτερος (γνήσιος σοσιαλιστής επαναλαμβάνω) για τον Δήμο Ιωαννιτών.
Ξεφύγαμε και από το θέμα μας.
Έρχεται που λέτε την Τρίτη ο "πρωθυπουργός" για να στηρίξει αυτές τις δύο ..."προοδευτικές υποψηφιότητες" της κατα-"πράσινης ανάπτυξης". Φυσικά, θα προηγηθεί άκρως επιθετικό λογύδριο του αμερικάνου, θυμίζοντάς μας για μια άλλη φορά ότι η "κατάντια" της Ελλάδος φέρει την υπογραφή της ..."επάρατης", τα δε πράσινα και σταυλισμένα γιουσουφάκια (όχι όλα), θα ...τσακίσουν στην  κυριολεξία τα χέρια τους στο χειροκρότημα.
Ο ίδιος δε, θα παρουσιασθεί ενώπιον του κοινού, ως προερχόμενος εκ ...πολιτικής παρθενογενέσεως που δεν έμαθε τίποτε απολύτως για το ...φόνο.!
Δεν θα διστάσει να επαναλάβει για μια ακόμη φορά ότι αν το αποτέλεσμα της 7ης Νοεμβρίου (και όχι Νοέμβρη) δεν ..."βολέψει" το κυβερνητικό στρατόπεδο, δεν θα διστάσει να οδηγήσει τη χώρα σε νέες περιπέτειες και δεν είναι άλλες από αυτές των πρόωρων εθνικών εκλογών, μηδέ αποκλειομένων και αυτών των διδύμων στις 12/12.
Οποία καταισχύνη.! Να ..."κρέμονται" δηλαδή οι τύχες της Ελληνικής κοινωνίας  από την επιτυχία ή μη του κάθε Αργύρη, Φίλιου, Σγουρού, Μίχα κ.ά. "προοδευτικών".! 
Λέτε να αναρρώσει μέσα στη βδομάδα ο επίσης Γιαννιώτης Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Παπούλιας και βάλει κι' αυτός ένα ...χεράκι ερχόμενος στα Γιάννενα για τον ίδιο σκοπό;
Εεεε, το αίμα νερό δεν γίνεται, ειδικά όταν αυτό είναι ...πράσινο.!
Λέτε να δούμε τον Όλι Ρεν και τους λοιπούς κυβερνήτες της Τρόικας στα Γιάννενα; Οποία τύχη για μας τους ...παγουράδες.!
Κύριε φύλαττε.!

gianniotis
Bookmark and Share

6 comments:

  1. χα χα χα
    Καλως τα δεχτηκατε .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κανονικά πρέπει να ξεσηκωθούμε όλοι αλλα όπως ξέρεις έχει Λαζόπουλο κάθε Τρίτη αρα σιγα μην ασχοληθούμε με τον μαραθωνοδρόμο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ωστε του ΣΥΡΙΖΑ και ο κύριος Φίλιος; Κάτι σαν την Πορτάλιου δηλαδή...
    Η λύση είναι απλή: Οι κάτοικοι του Αγίου Παντελεήμονα απέδειξαν ότι η φοβερή και τρομερή Αριστερά τρέμει τα γιαουρτάκια και χρειάζεται την προστασία των ΜΑΤ (μπάτσοι, γουρούνια, δολοφόνοι...) για να περιοδεύσει στις γειτονιές.
    Ενα γιαουρτάκι είναι ικανό να εξοντώσει ολόκληρο ΣΥΡΙΖΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Οταν οι Γερμανοί μπήκαν στην Αθηνα οι Ελληνες τους υποδέχτηκαν με κλειστα παράθυρα και μαύρες σημαίες. Το ρίχνω έτσι για ζύμωση

    ΑπάντησηΔιαγραφή