Κυριακή 24 Οκτωβρίου 2010

Ρε μπας και είμαστε για ...δέσιμο;

Την ώρα που τα λαθροφέρματα οργιάζουν στη χώρα μας διαπράττοντας καθημερινά σωρεία αξιοποίνων πράξεων με κυριότερη αυτή της διακίνησης και εμπορίας ναρκωτικών, το υπουργείο προστασίας του ξένου πολίτη (κοινώς ΠΡΟ.ΠΟ) πανηγυρίζει την μεγάλη του ...επιτυχία.!
Συνέλαβε - λέει - σπείρα αλλοδαπών με την κατηγορία της παράβασης των νόμων περί οργανωμένου εγκλήματος όσον αφορά την διευκόλυνση εξόδου, καθώς και την μεταφορά και προώθηση παρανόμων λαθρομεταναστών από την ...Ελλάδα στο εξωτερικό.
Δηλαδή από τη μια - υποτίθεται - πως κάνουμε τα πάντα ώστε να απαλλαγούμε από την παρουσία τους, και από την άλλη τους εμποδίζουμε να πάνε στα ...τσακίδια.
Όπως προέκυψε από την προανάκριση που διενήργησε η διεύθυνση Αλλοδαπών Αττικής, είκοσι εννέα αλλοδαποί λαθρομετανάστες είχαν συστήσει - λέει - "εγκληματική οργάνωση" που δραστηριοποιείτο στην προώθηση παρανόμως διαμενόντων λαθροφερμάτων από την Ελλάδα προς την Ιταλία αρχικά, και στη συνέχεια σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες.
Το υπουργείο του ΠΡΟ.ΠΟ. όμως σταμάτησε την ...εξαγωγή λαθρομεταναστών από τη χώρα μας, ωσάν να επρόκειτο περί παρανόμου εξαγωγής συναλλάγματος.
Τελικά πρέπει να είμαστε και πολύ μαλάκες.! Καθημερινά τρώμε στη μάπα τις ...βαποριές λαθρομεναταστών από τον Έβρο κ.λ.π. και από την άλλη μας πιάνει ο πόνος μπας και τους χάσουμε απ' το ...μέτρο.
Ρουφιάνα Ελλάς με τα τέκνα που γεννάς.!
Bookmark and Share

4 comments:

  1. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΜΑΛΑΚΕΣ. ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΑΥΤΑ ΠΡΟΣΤΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΓΙΟΥΣΟΥΦΑΚΙΑ ΔΙΚΟΥΝ ΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΥΑΤΟ ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γιαννιώτης πιστεύω ο,τι είσαι λάθος.Αν αφήσεις τέτοιες οργανώσεις ατιμώριτες,το μονο που θα πετύχεις θα ειναι να ερθουν ακόμα περισσότεροι,γιατί το μοναδικό εμπόδιο τους για τις άλλες χώρες της ευρώπης θα είναι τα διάτρητα σύνορα της Ελλάδας...σκέψου το λιγο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΣ ΡΕ ΦΟΔΩΡΗ ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΟΥΝ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΑΡΤΟΥΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΟΥ ΤΑΙΣΕ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΣΕ ΤΑ ΝΟΣΗΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΟΝ ΚΑΚΟΜΟΙΡΙΑΣΜΕΝΟ ΕΛΛΗΝΑ ΣΤΗ ΜΟΙΡΑ ΤΟΥ. ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΜΕ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΝ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΠΟΔΙ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ??? ΑΛΛΑ ΕΔΩ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΘΙΞΟΥΜΕ. ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΙ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ ΚΛΠ. ΓΙΑ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΒΙΑΣΜΟΥΣ ΤΙΣ ΛΗΣΤΕΙΕΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΙΠΕΣ ΤΙΠΟΤΕ ΡΕ ΘΟΔΩΡΗ. Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΑΙΣΕΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ 1 ΕΚΑΤ. ΛΑΘΡΑΙΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΑΥΤΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΥ ΚΑΤΑΤΡΕΓΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΦΟΒΙΣΜΕΝΟΥ ΕΛΛΗΝΑ. ΩΡΑΙΟΣ ΕΙΣΑΙ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΝΙΣΧΥΣΟΥΜΕ ΤΗ ΦΥΓΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΡΑΤΑΜΕ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ. ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΕΙ Ο ΓΙΑΝΝΙΩΤΗΣ ΚΑΙ ΛΥΠΑΜΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΑΦΩΝΙΑ ΣΟΥ.
    ΣΟΦΗ Σ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. σοφη δεν καταλαβες τι λεω....εννοειται οτι συμφωνω στο να μην ειναι κανενας λαθρομεταναστης στην Ελλαδα.Αλλα απο την στιγμη που αυτο συμβαινει,να μην τους δωσουμε και λογο να βλεπουν την ελλαδα σαν την σιγουρη πυλη εισοδου για τισ αλλες χωρες...ΑΡΑ ακομα ενα λογο για να ερθουν στην Ελλαδα.Η λυση ειναι να μην ερχονται καθολου λαθρομεταναστες Σοφη...οσο για το υφος σου και απο που εβγαλες το συμπερασμα οτι ειμαι υπερ των λαθροεταναστων...λυπαμαι κι εγω....

    ΑπάντησηΔιαγραφή