Δευτέρα 1 Νοεμβρίου 2010

"Καταρρέει" ο πρώην αλκοολικός Μπουτάρης!

Γιάννης Μπουτάρης
Σε μια προδιαγεγραμμένη ήττα στον Δήμο Θεσσαλονίκης βαδίζει ο πρώην αλκοολικός (δείτε εδώ) Γ. Μπουτάρης, αποτέλεσμα λανθασμένων κινήσεων και ατυχών δηλώσεών του το τελευταίο διάστημα που επιδείνωσαν το εξαρχής αρνητικό κλίμα. Αποκορύφωμα η διαμάχη του με τον Μητροπολίτη Άνθιμο με κατηγορίες και χαρακτηρισμούς που ενόχλησαν τη συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών της πόλης, προκαλώντας τη δυσφορία ακόμη και τοπικών στελεχών του ΠΑΣΟΚ.
"Το να συγκρούεσαι με τον Άνθιμο παραμονές των εκλογών είναι σκέτη αυτοκτονία" σημείωναν. Είναι χαρακτηριστικό ότι κανένας από τους υπουργούς ή τους βουλευτές Θεσσαλονίκης του κυβερνώντος κόμματος δεν βγήκε να υποστηρίξει τον υποψήφιο δήμαρχο. Ένας-δυο εξ αυτών στις σχετικές ερωτήσεις απαντούσαν "μη με μπλέκετε με τον Μπουτάρη!".
Είχαν προηγηθεί οι... ρηξικέλευθες προτάσεις του για την προβολή ταινιών σεξ από τον δημοτικό τηλεοπτικό σταθμό και η στέγαση σε ένα ενιαίο κτίριο όλων των οίκων ανοχής της πόλης. Παράλληλα, οι πολιτικοί του αντίπαλοι εν όψει των εκλογών επανέφεραν στην επικαιρότητα παλαιότερες προτάσεις του όπως π.χ. τη μετονομασία της οδού Αγ. Δημητρίου σε... Κεμάλ Ατατούρκ κ.ά.
Συμπερασματικά, μία εβδομάδα πριν από τις εκλογές όλες οι μυστικές δημοσκοπήσεις δείχνουν σαφή όσο και σταθερή υποχώρηση των ποσοστών του κ. Μπουτάρη, σε σημείο να ψαλιδίζονται οι πιθανότητες θετικού αποτελέσματός του. Πέραν αυτού, στον δεύτερο γύρο θα βρεθεί με ισχυρό "ντεζαβαντάζ", αφού η δεξαμενή από όπου θα μπορέσει να αντλήσει ψήφους είναι περιορισμένη. Πληροφορίες από το επιτελείο του αναφέρουν ότι ο κ. Μπουτάρης θα αποδώσει την ήττα του στον "πόλεμο" που του έκανε το... κατεστημένο (Εκκλησία κ.ά.) της πόλης, αλλά και στο γεγονός ότι δεν είχε ουσιαστική βοήθεια από τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ. Οι τελευταίοι, με τη σειρά τους, είναι βέβαιο ότι θα του «φορτώσουν» εξ ολοκλήρου τις ευθύνες και θα του καταλογίσουν λάθη, «γκάφες» και παραλείψεις.
paron
Bookmark and Share

3 comments:

  1. Ε ΚΑΙΡΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΠΡΩΗΝ ΑΛΚΟΟΛΙΚΟΣ ΚΟΤΖΑΜΠΑΣΗΣ ΝΑ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΜΕ ΤΑ ΚΟΙΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΞΙΦΟΥΛΚΕΙ ΚΑΤΑ ΠΑΝΤΩΝ.
    ΕΧΕΙ ΜΑΘΕΙ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑΧΕΙ ΥΠΟΤΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ.
    ΑΣ ΣΕΒΑΣΤΕΙ ΠΡΩΤΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΕΣΤΩ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΑΠΟΨΗ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΑΣ ΚΑΤΕΒΕΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ.
    ΟΧΙ ΣΩΝΕΙ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙ ΜΕ ΑΛΟΠΡΟΣΑΛΕΣ ΙΔΕΕΣ.
    ΙΣΩΣ ΜΕ ΚΑΝΑ ΠΟΤΗΡΑΚΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 9.57
    ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΑΙΟ. ΑΛΛΑ
    ΑΦΟΥ ΦΑΓΑΜΕ ΣΤΗ ΜΑΠΑ ΤΗΝ ΤΡΥΠΑ ΤΟΥ ΚΟΥΒΕΛΑ.
    ΕΒΓΑΛΕ ΤΟ ΑΣΤΕΡΙ ΤΟΝ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ ΤΟΝ ΑΜΝΟΥΣΗ. ΝΑΙ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΠΗΡΕ ΔΩΡΕΑΝ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΗ ΣΥΧΝΟΤΗΤΑ[ΝΙΟΥ ΤΣΑΝΕΛ] ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΠΙΤΙΜΟ.
    ΜΕΤΑ ΜΑΖΙ ..ΠΑΤΗΣΑΝ ΤΗΝ ΣΑΜΟΘΡΑΚΗ. Ο ΕΝΑΣ ΤΑ ΦΙΛΕΤΟΟΙΚΟΠΕΔΑ Ο ΑΛΛΟΣ ΕΓΙΝΕ ΕΦΟΠΛΙΣΤΗΣ [ΣΑΟΣ], ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΑ ΒΡΗΚΕ ΣΤΙ ΜΕΖΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ ΠΑΥΛΙΔΗ. ΝΑΙ ΕΚΕΙΝΟΝ ΠΟΥ ΚΟΥΝΑΓΕ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ ΑΠΟ ΤΟ ΒΗΜΑ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΣΤΟΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ.
    -ΜΕΤΑ ΗΡΘΕ Η ΜΑΣΣΣΣΣΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗΣ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑΣ.]
    -ΜΕΤΑ Ο ΑΤΣΑΛΑΚΩΤΟΣ ΦΤΕΡΩΤΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΥΠΑ ΣΤΟ ΤΑΜΕΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ.

    ΑΛΛΑ ΜΑΣ ΕΜΕΙΝΕ ΤΟ ΚΟΥΒΕΛΟΦΩΝΟ [ΤΒ 100][ΑΠΛΟ-ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ-ΜΕ ΚΑΤΑΝΟΜΗ ΧΡΟΝΟΥ ΣΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ..ΑΝΑΛΟΓΙΚΗ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΟΘΕΥΤΗ ΤΗΣ ΒΑΪΜΑΡΗΣ.

    ΔΕΝ ΜΑΣ ΧΕΖΕΙΣ ΡΕ ΝΤΑΛΑΡΑ;
    ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΤΡΩΣ ΚΑΛΑ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΣΑΙ ΤΑ ΣΥΝΦΕΡΟΝΤΑ ΣΟΥ.[ΟΠΟΤΕ ΤΡΙΣ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ]

    ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΕΘΥΣΟΣΟ ΠΑΡΑ ΚΛΕΦΤΑΡΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καιρό είχαμε να απολαύσουμε τις αρλούμπες της έγκυρης πατσαβούρας ΠΑΡΟΝ.

    Αφού μας φώτισε όλα αυτά τα χρόνια ο Κουρής με το Εθνικό Κεφάλαιο που ονομάζεται Καραμανλής, τώρα θα μας φωτίσει και για τα Δημαρχιακά της Θεσσαλονίκης.

    Βέβαια τώρα σφίξανε τα πράγματα, μετά το εξ΄ ουρανού δώρο του ξερόλα Δεσπότη πρός τον Μπουτάρη.

    Και φυσικά επιστρατεύθηκαν όλοι οι χαζοχαρούμενοι επιπέδου Κουρή, για να βγάλουν από τώρα Δήμαρχο τον Γκιουλέκα.

    Το ευχάριστο είναι ότι στις επόμενες εκλογές θα κατέβει και ο Άνθιμος για Δήμαρχος για να δέσει η κρέμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή