Κυριακή 27 Φεβρουαρίου 2011

ΠΑΣάς στα Γιάννενα.!


Ο ΠΑΣ Γιάννενα διέλυσε τη Βέροια με 5-0 και διατήρησε τη διαφορά του από τον δεύτερο Παναιτωλικό στους 5 βαθμούς.
Ακόμη και χωρίς τον κόσμο στο πλευρό του ο ΠΑΣ Γιάννενα, είναι ασταμάτητος. 
Η ομάδα του Στεφάν Ντεμόλ στο άδειο λόγω τιμωρίας (!!!) Στάδιο των "Ζωσιμάδων" συνέτριψε με 5-0 την Βέροια και συνεχίζει να οδηγεί την κούρσα της βαθμολογίας με 57 βαθμούς.
Οι γηπεδούχοι μπήκαν πολύ δυνατά στην αναμέτρηση, έφτασαν κοντά στο γκολ στο 12’, όταν ο Κώτσιος έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι του Καντιμοίρη και κατάφεραν να προηγηθούν στο 13'.
Ο Τζάνης έβγαλε έξοχη πάσα στον Σιαλμά, ο οποίος με ωραίο συρτό σουτ άνοιξε το σκορ.
Οι παίκτες του ΠΑΣ ήταν ανώτεροι σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης και διπλασίασαν τα τέρματά τους στο 59', όταν και πάλι από ασίστ του Τζάνη ο Μπακαγιόκο με κεφαλιά από κοντά έδωσε πρόωρο τέλος στο παιχνίδι. Η μπάλα κατέληξε στο δοκάρι του Καντιμοίρη για δεύτερη φορά στο 64' έπειτα από προσπάθεια του Ανδράλα, ο Μπακαγιόκο έκανε τα 3-0 στο 69', ενώ οι Γιαννιώτες συνέχισαν στον ίδιο ρυθμό και πέτυχαν άλλα δύο τέρματα με τους Ντε Βινσέντι στο 74' και Σκούφαλη στο 81'.
Να θυμίσουμε στους φίλους αναγνώστες μας ότι ο ΠΑΣ Γιάννενα που χρησιμοποιείται μονίμως από την ΕΠΟ σαν σάκος του μποξ, τιμωρήθηκε από την ..."ανεξάρτητη" δικαιοσύνη με την εξοντωτική ποινή των δύο αγωνιστών κεκλεισμένων των θυρών και το απίστευτο χρηματικό πρόστιμο των 105.000 ευρώ, επειδή στον εντός έδρας αγώνα με τον "πράσινο" ΟΦΗ, κάποιος ..."φίλαθλος" των Ιωαννίνων προφανώς μειωμένης διανοητικής αντίληψης μπήκε στον αγωνιστικό χώρο, πλησίασε τον τερματοφύλακα Βεζιρίδη του ΟΦΗ και θέλησε να κολλήσει πάνω στη φανέλα του ένα αυτοκόλλητο με τα διακριτικά του ΠΑΣ. Βέβαια ο φίλαθλος αυτός έφαγε το ξύλο της ...αρκούδας από τον τερματοφύλακα του ΟΦΗ.
Ο διαιτητής; Έγραψε στο "Φύλλο Αγώνος" ότι ...απειλήθηκε η ζωή του τερματοφύλακα Βεζιρίδη και διέκοψε τον αγώνα για να μη ...διασαλευθεί η τάξη από τον ...εισβολέα "φίλαθλο" του ΠΑΣ Γιάννενα που ήταν στην κυριολεξία μια ...χαψιά άνθρωπος.! 
Να σημειώσουμε ότι η αθλητική "δικαιοσύνη" παρότι το συμβάν αυτό χαρακτηρίσθηκε απ' όλους, ("εχθρούς και φίλους του ΠΑΣ") ως μεμονωμένο, δεν θέλησε να δει το βίντεο με την είσοδο του ...φιλάθλου - "ταύρου" στον αγωνιστικό χώρο και αρκέσθηκε μόνο στο Φύλλο αγώνος (;).
Όσο για τα εκτεταμένα επεισόδια του Καραΐσκάκη; Λεπτομέρειες...
Ο Γιαννιώτης Κάρολος Παπούλιας ακούει;
Κύριε Πρόεδρε, φοβερή απόδοση δικαιοσύνης, μην μου πείτε.! Κρίμα στις παραινέσεις σας...
Εεεε, αν συγχαρείτε τον ΠΑΣ για το κεκλεισμένων των θυρών 5-0, ενώ για την πρωτοφανή σε βάρος του ποινή δεν κάνατε "κιχ" λόγω εμπλοκής του "πράσινου" σωματείου (ΟΦΗ) να περιμένετε νέο ...κράξιμο.!
Και δεν θα φταίω εγώ.!
Κύριε Πρόεδρε, είναι αλήθεια ότι απ' το κεφάλι βρωμάει το ψάρι;

gianniotis
Bookmark and Share

2 comments:

  1. Γειά σου ωρέ Γιαννιώτη σωβινιστή
    Τί να σου κάνει γέρος και άρρωστος άνθρωπος ο πρόεδρος;
    Εδώ συμβαίνουν τρομερά σε βάρος όλων μας απο το ζαβό και αυτός στη κοσμάρα του.
    Τυχαίο;
    Δε νομίζω

    ΑΜ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. άντε να ανέβει ο Πας να το πουλάει στη θρυλάρα μας!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή