Σάββατο 30 Απριλίου 2011

Είναι κι' αυτή μια ..."άποψη"

Κων/νος Μαργαρίτης 
Κυβέρνηση σωτηρίας για τη χώρα...
Αυτό προτείνει το στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας και Δημοσιογράφος Κώστας Μαργαρίτης.

"...Δεν υπάρχουν χρονικά περιθώρια για πειράματα και ερασιτεχνισμούς. Ο πρωθυπουργός απέδειξε οτι δε μπορεί να κυβερνήσει τη χώρα. Οι υπουργοί διαφωνούν μεταξύ τους, τα κομματικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ έχουν δημιουργήσει στρατόπεδα και ο ελληνικός λαός περιμένει την πτώχευσή του! Η Ελλάδα έχει ανάγκη από κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας για να μπορέσει να γλιτώσει τη χρεωκοπία.   
Προτείνω ο πρωθυπουργός να επισκεφτεί τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και να ζητήσει τη σύγκλιση του συμβουλίου των πολιτικών αρχηγών. Να αποφασιστεί ομόφωνα απ' όλα τα κόμματα να γίνει μια κυβέρνηση με μόνο 10 υπουργούς, χωρίς τη συμμετοχή κανενός από τους 300 βουλευτές! Να επιλεγούν οι καλύτεροι από την Ελλάδα και τους απόδημους και ανάλογα με την κοινοβουλευτική εκπροσώπηση του κάθε κόμματος στη Βουλή, να προταθούν οι αντίστοιχοι. Η νέα αυτή κυβέρνηση να πάρει δύσκολες και επίπονες αποφάσεις για να σωθεί η χώρα μας..."

ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ!
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Σ. ΜΑΡΓΑΡΙΤΗΣ
ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ
_________
gianniotis:  Αγαπητέ κ. Μαργαρίτη. Λυπάμαι που θα σας στεναχωρήσω, αλλά εκφράζοντας κι' εγώ την προσωπική μου άποψη, έχω να σας πω ότι δεν είναι τυχαίο που η Ν.Δ. εμφανίζεται επί μονίμου βάσεως να είναι πίσω στις δημοσκοπήσεις με πρώτο βεβαίως βεβαίως το κώμα - "κυβέρνηση" του Pasok που διοικείται από το ΔΝΤ και εκπροσωπείται από το αμερικανοτραφέν ανδρείκελο. Κάτι τέτοιες απόψεις σαν την δική σας - την οποία βεβαίως και σέβομαι - δεν αφήνουν την Ν.Δ. να σηκώσει κεφάλι. Αντί να ψάξουμε να βρούμε τρόπους να απαλλαγούμε απ' αυτό το υποτακτικό γιουσουφάκι της Τρόικας που ακούει στο όνομα G. Papandreou, σεις, ως επίλεκτο στέλεχος της Ν.Δ. αντί να προτείνετε ως μοναδική λύση για την έξοδο από την κρίση μια αυτοδύναμη κυβέρνηση της Ν.Δ., αντ' αυτού μας λέτε ότι πρέπει να βρούμε και να φορτωθούμε δέκα κουλτουριάρικα και προφανώς ανθελληνικά - "τεχνοκρατικά" ραμολιμέντα για να μας ..."κυβερνήσουν" (άλλη λέξη είχα κατά νου), παραβλέποντας εντελώς ακόμη και αυτή την έννοια του κοινοβουλευτισμού, λες και δεν ζήσαμε στο πετσί μας κάποιες αντίστοιχες ..."συνεργασίες" του παρελθόντος, όταν τρείς "λεβέντες - επιστήμονες", (Γεννηματάς, Σουφλιάς και Δραγασάκης) επί Οικουμενικής, ανέλαβαν να λύσουν το οικονομικό πρόβλημα της Χώρας, για το ...καλό μας.!
Πόσο αστεία ακούγονται ώρες ώρες κάποια πράγματα.! 
Bookmark and Share

7 comments:

  1. Όταν έχει τέτοια στελέχη η Νέα Δημοκρατία, τι να τους κάνει τους εχθρούς;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. "Αυτοδυναμη κυβερνηση ΝΔ". Παλια ειχαμε το "Αλβανος τουριστας" ως το πιο συντομο ανεκδοτο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ελεος απο την "Αυτοδυναμη κυβερνηση ΝΔ" καλυτερα ΓΑΠ & ΦΑΠΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Παρακαλούνται όσοι έχουν να προτείνουν 'λύσεις σωτηρίας' να κινούνται εντός δημοκρατικών πλαισίων......προτάσεις πραξικοπηματικού χαρακτήρα να μας λείπουν!! Μα καλά φαντάζεστε κυβέρνηση με 4 υπουργούς ΠΑΣΟΚ, 3 ΝΔ, και οι υπόλοιποι από ΛΑΟΣ, ΚΚΕ και ΣΥΡΙΖΑ και να παίρνει σκληρά μέτρα χωρίς δημοκρατική νομιμοποίηση????? Θα κατέβει όλος ο κόσμος στους δρόμους και δεν θα υπολογίσει κανέναν και τίποτα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δέν χρειαζόμαστε κυβέρνηση σωτηρίας έχουμε πρωθυπουργάρα με πολύ μυαλό, ευτυχώς ο θεός αυτή την δύσκολη για την χώρα μας ώρα μας έστειλε τον κατάλληλο άνθρωπο!
    Γιώργος Παπανδρέου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κολπάκι για να τη κάνει κατά το ντοράδικο
    Αντε ρε ντόρα πήρες φλουρί κωσταντινάτο.
    Ετσι θα μπεις στη βουλή και θα καμαρώνει και ο επίτιμος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τον χάιδεψες τον Μαργαρίτη Γιαννιώτη.
    Μήπως θα έπρεπε να τον *περιποιηθείς* καλύτερα; Όπως για παράδειγμα να τον ξεχέσεις δηλαδή. Λέω και εγώ μια άποψη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή