Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2011

Καταγγέλλεται ως φωνή των ΗΠΑ.!

Αν λειτουργούσε, έστω και στοιχειωδώς, στη γενέτειρά της η Δημοκρατία, μόλις κυκλοφόρησε το 103ο τεύχος του περιοδικού «Επίκαιρα», η Βουλή όφειλε να συγκληθεί εκτάκτως και σε ειδική συνεδρίαση, προκειμένου να κριθεί η τύχη της κυβέρνησης Γ. Παπανδρέου.
Διότι, τα «Επίκαιρα» παραθέτουν αναλυτικότατο και αποκαλυπτικότατο ρεπορτάζ, το οποίο στηρίζεται σε «άκρως... απόρρητα έγγραφα» για τον «ρόλο των ΗΠΑ στην Ελλάδα» και, εν συνεχεία, υπογραμμίζουν «τι ζήτησαν οι Αμερικανοί από τον κ. Γ. Παπανδρέου» και εξιστορούνται «οι δεσμεύσεις», «οι απειλές» και «οι παραχωρήσεις».
Από τα υπόλοιπα ρεπορτάζ ξεχωρίζει η «Αποκάλυψη - σοκ» ότι «46.000 προσλήψεις ημετέρων σε 18 μήνες, ενώ την ίδια ώρα στέλνουν στην ανεργία 100.000 δημοσίους υπαλλήλους…».
Επειδή εκείνοι που εκδίδουν τα «Επίκαιρα» έχουν βαθιές ρίζες με τη λεγόμενη «δημοκρατική παράταξη» και με το ΠΑΣΟΚ και επειδή δεν πρόκειται για τυχάρπαστους οι οποίοι σκανδαλοθηρούν για διαφημιστικούς λόγους - η βαρύτητα του ρεπορτάζ για τον ρόλο των ΗΠΑ στην Ελλάδα και για τον ρόλο του Γ. Παπανδρέου είναι όλως ιδιαίτερη.
Τι λέει το ρεπορτάζ, το οποίο και διανθίζεται και με φωτοτυπίες εγγράφων;
Λέει ότι το «άνοιγμα» των κυβερνήσεων του κ. Κ. Καραμανλή προς τη Ρωσία, εξόργισε την Αμερικανική Διοίκηση (Μπους), η οποία και φρόντισε να αποσταθεροποιήσει την ελληνική κυβέρνηση με κάθε μέσο που διέθετε - διορίζοντας προς τον σκοπό αυτό «ειδικό αποσταθεροποιητή»! 
Λέει ότι στα πλαίσια αυτά ξέσπασαν οι πυρκαγιές στην Πελοπόννησο και στην Εύβοια και στην Αττική το καλοκαίρι του 2007. 
Λέει ότι ο μαύρος Δεκέμβριος του 2008 εντάσσεται στο ίδιο πλαίσιο, - όπως και η σκανδαλολογία της ίδιας περιόδου. 
Λέει ότι οι εντολές που έχει λάβει η κυβέρνηση Γ. Παπανδρέου είναι να αλλάξει, άρδην, αυτά τα ανοίγματα. 
Λέει ότι, η «ανυπακοή» Καραμανλή στο σχέδιο για ΝΑΤΟποίηση της FYROM ξεχείλισε το ποτήρι! 
Λέει ότι ο «σύμβουλος» του κ. Γ. Παπανδρέου κ. Αλεξ Ρόντος βρίσκεται σε αποστολή στην Τουρκία - μετά τη Γεωργία! 
Λέει ότι μέχρι και τη δολοφονία του κ. Καραμανλή ετοίμαζαν! 
Λέει, λέει - και τι δεν λέει!
Μέχρι και ειδικό σχέδιο αποσταθεροποίησης της Ελλάδας είχαν εκπονήσει και του έδωσαν, μάλιστα, το όνομα «Πυθία-1»!
Αμφέβαλλε, άλλωστε, κανείς ότι οι τερατώδεις πυρκαγιές του 2007 ήταν εμπρησμοί και, μάλιστα, από ειδικευμένους εμπρηστές; 
Αμφέβαλλε κανείς ότι οι γνωστοί - άγνωστοι που πυρπόλησαν την Αθήνα τον Δεκέμβριο του 2008 ήταν πρακτορίσκοι, οι οποίοι δρούσαν βάσει σχεδόν και με συντονιστικό κέντρο;
Οσοι αμφέβαλλαν είναι ανιστόρητοι και δεν γνωρίζουν τι ακριβώς συμβαίνει στη χώρα από το 1974 μέχρι σήμερα - είτε το ΠΑΣΟΚ βρίσκεται στην κυβέρνηση, είτε στην Αντιπολίτευση. 
Οσοι αμφέβαλλαν και αμφιβάλλουν ρίχνουν νερό στον μύλο της Αποσταθεροποίησης…

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου