Τετάρτη 16 Νοεμβρίου 2011

Τάδε έφη ..."προοδευτικός" Καστανίδης...

...Δεν περιβάλλω με εμπιστοσύνη υπουργούς της χουντικής Δεξιάς.
Ο ...Μέγας "σοσιαλιστής - δημοκράτης" και ..."προοδευτικός" Καστανίδης (δείτε εδώ) στηρίζει με ψήφο εμπιστοσύνης την κυβέρνηση Παπαδήμου, ενώ την ίδια ώρα χαρακτηρίζει ιστορικό λάθος τη συμμετοχή ακροδεξιών στην κυβέρνηση.
Σε επιστολή του προς τον πρόεδρο της Βουλής...Φ. Πετσάλνικο αναφέρει ως «εθνικό καθήκον» να παράσχει ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση Παπαδήμου για να επιτελέσει το έργο της με τη μεγαλύτερη δυνατή στήριξη σε κρίσιμες για τη χώρα στιγμές.
«Η θετική μου ψήφος δεν πρέπει να ερμηνευτεί καθ' οιονδήποτε τρόπο ως επιδοκιμασία στη συμμετοχή των υπουργών που προέρχονται από το χώρο της Ακροδεξιάς. Δεν περιβάλλω με την εμπιστοσύνη μου υπουργούς που υπηρέτησα τη χουντική Δεξιά ή είναι γνήσιοι απόγονοι του δικτατορικού καθεστώτος. Αν το έκανα, θα ακύρωνα την προσωπική μου διαδρομή και την οικογενειακή μου ιστορία», αναφέρει ο τέως υπουργός.
Και καταλήγει: 
"Αποτελεί ιστορικό λάθος της δημοκρατικής παράταξης που αποδέχθηκε τη συμμετοχή των ακροδεξιών υπουργών και υφυπουργών στην κυβέρνηση συνεργασίας. Ελπίζω να μην δικαιωθεί ο Αντενάουερ που προσδιόρισε την Ιστορία ως το σύνολο των πραγμάτων που θα μπορούσαν να είχαν αποφευχθεί".

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου