Κυριακή 22 Απριλίου 2012

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Έγγραφο-Ντοκουμέντο κατά του παρακρατικού Πέτρου Ευθυμίου.!

Πατήστε για μεγέθυνση 
Με αφορμή την κατασκευασμένη χθεσινή "είδηση" εκ μέρους των Μέσων Ενημέρωσης Μαζών (ΜΜΕ) περί δήθεν επίθεσης μελών της Χρυσής Αυγής κατά του παρακρατικού Πέτρου Ευθυμίου, παραθέτουμε έγγραφο - συνέντευξή του με με τίτλο "Έβαζα βόμβες στην εξουσία", την οποία παραχώρησε στο ..."προοδευτικό Βήμα" την 6/7/2007. 
Απολαύστε τα "Έργα και τις Ημέρες" του "προοδευτικού" πρώην Υπουργού α-Παιδείας.
Από μέρους μας, είναι περιττή η οποιαδήποτε περαιτέρω αναφορά στο πρόσωπό του για καθαρά απαξιωτικούς λόγους.
Αφήνουμε τους αναγνώστες να βγάλουν μόνοι τα συμπεράσματά τους. 

gianniotis

7 comments:

  1. Ο ΣΥΡΙΖΑ ΒΑΖΕΙ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ

    Αρκετά ανέχτηκε η κοινωνία και τους λαθρομετανάστες και τους πάτρωνες τους της ανεγκέφαλης αριστεράς.

    Και όσο για τους απρόσκλητους εισβολείς, κανένας δεν τους έδωσε το δικαίωμα να μπουκάρουν στη χώρα με το έτσι θέλω και να εκβιάζουν, να κλέβουν να κάνουν πλιάτσικο με κάθε αναστάτωση που προκαλείται από τους αναρχοφασίστες και να δολοφονούν για το τίποτα.

    Όμως για τους "προστάτες" τους που έχουν αναλάβει εργολαβικά το άθλιο ρόλο του "νονού" η κοινωνία δεν μπορεί να το ξεχάσει με τίποτα.

    ***Το μόνο που κατάφεραν τα φασιστοειδή της αριστεράς είναι να προκαλέσουν την νομιμοποίηση της Χρ. Αυγής με τη "θριαβμευτική" είσοδο της στη Βουλή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΑΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΕΤΕ ΒΡΩΜΟΠΑΣΟΚΟΙ. ΑΚΟΥ ΕΒΑΖΑ ΒΟΜΒΕΣ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΑΛΛΑ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΚΑΙ Ο ΣΗΜΙΤΗΣ ΟΤΙ ΠΕΤΑΓΕ ΜΟΛΟΤΩΦ ΚΑΙ ΣΤΡΑΚΑ ΣΤΡΟΥΚΕΣ. ΤΕΛΙΚΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΜΑΤΑΔΕΙ ΜΙΑ ΤΟΣΟ ΜΙΚΡΗ ΧΩΡΑ ΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ ΒΟΔΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όσο περισσότερο λυσσούν και βυσσοδομούν για την άνοδο της ΧΑ, τόσο ο λαός θα την ψηφίσει με μεγαλύτερη ευχαρίστηση. Η υπερτάτη τιμωρία των προδοτών, θα είναι η ενισχυμένη ΧΑ στο κοινοβούλιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ψηφος ΟΡΓΗΣ
    ψηφος στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. εεεεε!!! ωρε γιαννιωτη....
    θα φατε τετοιο πηδημα απο ευθιμιουδες, τουρκογλεους,αλογοσκουφηδες και σια
    που θα λετε που 'ναι ωρε οι εποχες που ειχαμε το δικο μας βιλαετι στα γιαννενα και ειχαμε την μεγαλυτερη νομισματικη κυκλοφορια στο δοβλετι,και τα σαραντα σχολεια σε ολα τα ζαγοροχωρια την εποχη του αλεξη νουτσου...
    αλλα ξερεις κατι ωρε γιαννιωτη.
    την αχαριστια ουτε ο διαολος την συγχωραει.
    φατε τωρα τις αθηναικες κοπριες μεχρι σκασμου.και οπως διαπιστωνεις
    ειναι σκετο μαρτυριο αυτος ο σκασμος που σας σερβιρισε το αθηναικο πορνειο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. 5 ώρες μετα την λεκτική αψυμαχια μεταξύ της Χ.Α. και του Ευθυμίου κάποιοι επιτέθηκαν στον Χρυσοχοιδη εκεί όμως τα Μegala κανάλια μουγγα. Αντιθέτως δείξαμε και παραποιημενες δηλώσεις του Μιχαλολιακου στον Αντ1. 6 Μαιου θα πάρουν όλοι την απάντηση τους, το 10-12% θα τους κάτσει πολύ βαρύ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή