Κυριακή 22 Απριλίου 2012

Οι υποψήφιοι της Χρυσής Αυγής στην Ήπειρο

Από τον ΛΑΪΚΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ λάβαμε το παρακάτω e-mail το οποίο παραθέτουμε αυτούσιο και χωρίς καμία δική μας παρέμβαση.
____________
Οι υποψήφιοι και οι υποψήφιες των ψηφοδελτίων της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ, στις εκλογές της 6ης Μαΐου, θα δώσουν έναν αγώνα Εθνικό και Ιδεολογικό, χωρίς την ελαχίστη προσωπική φιλοδοξία. Ο Αγώνας δίδεται για το Λαϊκό Εθνικιστικό Κίνημα και όχι για αξιώματα και θέσεις μέσα σε ένα αμαρτωλό καθεστώς. Ο Αγώνας είναι για Ελλάδα και Ιδανικά, για Πίστη και Ιστορία.
Ο οποιoσδήποτε παλαιοκομματικού τύπου προσωπικός ανταγωνισμός μεταξύ των...

υποψηφίων θα παταχθεί αμείλικτα. Απαγορεύονται προσωπικά φυλλάδια και αφίσες υποψηφίων. Όλοι στρατιώτες της Ιδέας και τίποτε άλλο.

Γνωρίζουμε πολύ καλά ότι έχουμε απέναντί μας συνασπισμένες εναντίον μας όλες τις δυνάμεις ενός διεφθαρμένου καθεστώτος, το οποίο είναι απόλυτα ένοχο όχι μόνο για την οικονομική χρεωκοπία, αλλά και την πολιτική και πολιτιστική χρεωκοπία του Λαού μας. Είναι απόλυτα ένοχο για την εκχώριση της εθνικής κυριαρχίας. 

Αυτό το καθεστώς πολεμούμε και η πορεία μας προς τον Λαό έχει σκοπό πρώτα απʼ όλα και πάνω απʼ όλα την εθνική ελευθερία.

ΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ

ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ
ΓΙΑΝΝΟΣ ΑΓΓΕΛΟΣ
ΖΕΡΒΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ΒΑΣΙΛΙΚΗ
ΜΠΙΜΠΟΣ ΙΑΣΩΝ
ΤΣΑΓΚΑΣ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΣ

ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΑΡΤΗΣ
ΓΑΛΑΖΟΥΛΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΓΚΙΡΕΜΕΖΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΜΠΑΤΣΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ

ΠΡΕΒΕΖΗΣ
ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΛΙΑΣΚΟΥ ΕΛΕΝΗ

3 comments:

  1. Ο ΣΥΡΙΖΑ ΒΑΖΕΙ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ

    Αρκετά ανέχτηκε η κοινωνία και τους λαθρομετανάστες και τους πάτρωνες τους της ανεγκέφαλης αριστεράς.
    Στους απρόσκλητους εισβολείς, κανένας δεν τους έδωσε το δικαίωμα να μπουκάρουν στη χώρα με το έτσι θέλω και να εκβιάζουν, να κλέβουν να κάνουν πλιάτσικο με κάθε αναστάτωση που προκαλείται από τους αναρχοφασίστες και να δολοφονούν για το τίποτα.

    Όμως για τους "προστάτες" τους που έχουν αναλάβει εργολαβικά το άθλιο ρόλο του "νονού" η κοινωνία δεν μπορεί να το ξεχάσει με τίποτα.

    Το μόνο που κατάφεραν τα φασιστοειδή της αριστεράς είναι να προκαλέσουν την νομιμοποίηση της Χρ. Αυγής με τη "θριαβμευτική" είσοδο της στη Βουλή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. «ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΨΗΦΙΣΩ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

    Όλοι απορούν για τα μεγάλα ποσοστά της Χρυσής Αυγής στις δημοσκοπήσεις και αντί να ερμηνεύσουν σωστά το φαινόμενο προβαίνουν σε αφορισμούς και ύβρεις με αποτέλεσμα να την ενισχύουν περισσότερο. Θα ψηφίσω πρώτη φορά Χρυσή Αυγή και θα’ θελα να μοιραστώ τους λόγους μπας και καταλάβουν αυτοί που δεν καταλαβαίνουν το γιατί.

    Πρώτα απ’ όλα να πω ότι καμία σχέση δεν είχα μέχρι τώρα με τον χώρο. Αλλά αποφάσισα να στηρίξω αυτή την παράταξη διότι θέτει στην δημόσια συζήτηση τα εξής κατά την γνώμη μου σοβαρότατα ζητήματα που όλα τα άλλα κόμματα δεν έχουν σκοπό να ασχοληθούν σοβαρά και να επιλύσουν.

    1) Το ζήτημα της λαθρομετανάστευσης που απειλεί με διάλυση τον κοινωνικό ιστό της Ελλάδος αλλοιώνοντας την εθνολογική σύσταση του γηγενούς γηρασμένου πληθυσμού.

    2) Το ζήτημα της εθνικής ταυτότητας. Ποιοι είμαστε και που πάμε.

    3) Το ζήτημα της δημόσιας ασφάλειας. Η εγκληματικότητα έφθασε σε απίστευτο σημείο και ουδείς λαμβάνει σοβαρά μέτρα.

    4) Το ζήτημα της τιμωρίας των υπευθύνων της καταστροφής της ζωής μας και του μέλλοντος των παιδιών μας. Δεν δέχομαι την ατιμωρησία του πολιτικού κόσμου και αφού η δικαιοσύνη δεν τους τιμωρεί θα τους τιμωρήσω εγώ με την ψήφο μου.

    5) Το ζήτημα της οικονομικής επιβίωσής μας. Οι ξένοι θα αλλάξουν την στάση τους απέναντί μας μόνο αν δουν ότι στην Ελλάδα εξαιτίας της πολιτικής τους γιγαντώνεται η εθνικιστική ακροδεξιά. Θα ταραχτούν διότι οι πολίτες της Ευρώπης μπορεί να πράξουν ανάλογα. Ιδιαίτερα σε χώρες όπως η Ισπανία, η Ιταλία και η Πορτογαλία. Άρα με τον τρόπο αυτό θα εξασφαλίσουμε σίγουρα καλύτερους όρους για την οικονομική ανάκαμψη.

    Και τέλος διότι από κανέναν από όλους τους άλλους δεν βλέπω ελπίδα. ΠΑΣΟΚ και ΝΔ μας οδήγησαν στην καταστροφή. Ο Καρατζαφέρης είναι ότι να είναι, κωλοτούμπας και ορισμός του πολιτικάντη. Η αριστερά τόσα χρόνια αντί να προειδοποιήσει τον κόσμο για την επερχόμενη χρεωκοπία, υπερθεμάτιζε σε φαυλότητα τάζοντας 100.000 θέσεις εργασίας στο δημόσιο (Τσίπρας) και 1.400 ευρώ κατώτερο μισθό (Παπαρήγα). Για να μην μιλήσω για την λαθρομεταναστολαγνεία τους. Η Ελλάδα χάνεται κι αυτοί εκεί στον κόσμο τους και στον διεθνισμό τους.

    Κατόπιν αυτών, που πιστεύω ότι εκφράζουν και πολλούς άλλους, ελπίζω να διαφώτισα λίγο τους απορούντες.»

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΟΙ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ
      ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΓΝΩΜΕΝΕΣ ΠΡΟΣ
      ΚΟΥΚΟΥΕΔΕΣ ΚΑΙ ΣΥΡΙΖΕΟΥΣ.

      ΧΑΡΙΣ ΑΥΤΟΥΣ ΘΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ.

      ΤΑ ΑΚΡΑ ΣΥΝΑΝΤΙΟΥΝΤΑΙ!

      Διαγραφή