Σάββατο 15 Νοεμβρίου 2014

(Περί Πολυτεχνείου Α.Ε.) Η Αληθινή συνωμοσία ..


...είναι μόνο μία! 
Και είναι αυτή της σιωπής και της παραπληροφορήσεως!

Από τον Ιάσωνα

Όλα αυτά τα γεγονότα που δημοσιεύονται σε ελάχιστα θαρραλέα ιστολόγια( ιδε π.χ περί πολυτεχνείου, ή για τον Μεταξά και το Έργο του ή για τον κρατισμό και τις επιπτώσεις του στην μεταπολιτευτική Ελλάδα) δεν θα δουν ποτέ το άπλετο φως της "επίσημης" δημοσιότητος. Εκείνης που εθελοντικά αγνοεί ο,τι υπάρχει και "επεξηγεί " ότι δεν υπάρχει, ενώ ταυτόχρονα μονοπωλεί την «ΑλήθειαΤην χαλκευμένη αλήθεια.

Ο,τι ισχύει για τα ψεύδη του Πολυτεχνείου: 




  • Ισχύει για την παραχάραξη της ιστορίας, για την ανάδειξη των κομμουνιστών ως το απαύγασμα της Δημοκρατίας ενώ πρόκειται περί αδυσώπητης τυραννίας και μισητικής δουλείας, μια προδοτικής συμμορίας. 
  • Ισχύει για τους " κακούς" Αμερικανούς που κατηγορούνται για όλες τις δυστυχίες του πλανήτη ενώ η συνεισφορά των στην Ελευθερία και την πρόοδο υπήρξε ανυπολόγιστη. Στους δυο παγκόσμιους πολέμους στην ανόρθωση της Ευρώπης στην ισορροπία του τρίτου κόσμου και ιδιαιτέρως εδώ στην Ελλάδα, που εσώθη από τα νυχιά του σλαβισμού.
  • Ισχύει για τους Δανειστές μας που φταίνε γιατί μας δάνεισαν, φταίνε γιατί μας χάρισαν φταίνε γιατί δεν μας τα χαρίζουν όλα και γιατί δεν μας δανείζουν κι' άλλα.
Ενώ "ΕΜΕΙΣ" είμεθα τόσο δειλοί που αρνούμενα να παραδεχθούμε ότι
"ΕΜΕΙΣ" (Πολιτικοί και Λαός) συμμετείχαμε σ ενα φαγοποτι και εκλεξαμε απατεωνες να μας κυβερνούν ή δειλους που δεν τολμουν να πουν το σωστο (εκτος μετρημενων εξαιρεσων) σε ολη την μεταπολτευτικη περιοδο.. Έτσι καταστησαμε την Ελλαδα, Νεα σοβιετια, το τελευταιο κομμουνιστικο παραμορφωμα της Ευρωπης, που δεν γνωρισε ακομη την πτωσι του τειχους του αισχους.
Ιδεολογικως οι νεοι μας νηπιοθεν διδασκονται, μεχρι την εφηβεια απο στρατευμενους δασκαλους και βιβλια που αρνουνται την ελληνικοτητα του αλαφαβητου, υμνουν τον Αρη Βελουχιωτη, γίνονται υπερμαχοι του κρατισμου.Μαθαινουν να μισουν τους επιχειρηματιες την επιχειρηματικοτητα την ιδιωτικη εκπαιδευσι τα ΑΤΟΜΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ, ωστε τελικα γινονται ανδραποδα και βλεπουν την πραγματικοτηα αναποδα.

Οι πολιτικοι συμπληρωνουν αυτη την τραγικη πραγματικοτητα αφου διορισαν το μεγαλυτερο μερος του ενεργου πληθυσμου στο δημοσιο δανειζομενοι και φορολογουντες εως εξοντωσεως αυτους που παραγουν. Τις μελισσες για να ζουν οι κηφηνες. Κηφηνες με κεντρι εγιναν οι συνδικαλιστεςς ολοι τους βολεμενοι και ανεκτίμητα βλαμμενεοι σε υψηλες θεσεις με μηδενικα προσοντα και λογαριασμους επισης με πολλα μηδενικα.. 

Οι δημοσιογραφοι αποτελουν τους " εκπαιδευτικους και ιστορικους" μας ωστε να εχουμε δια βιου μαθησι και εμπεδωσι της παραπληροφορησεως.. Αρκει να δητε την μηχανη του χρονου και άλλες «επιμορφωτικες εκπομπες» της ΝΕΡΙΤ που είναι καθαρα η κομμουνιστικη αποψι για την ιστορια με την γνωστή «αντικειμενικοτητα» του Ριζοσπαστη. (μην χαστε το αφιερωμα για το Πολυτεχνειο και τους ...νεκρους!!!

Ετσι ακομη και σημερα θελουμε να ειμαστε "κρεμασμενοι" στην κουρελιασμενη και χιλιοκατουρημενη ποδια του "κρατους". 
Ενώ θα αρκουσε πραγματικη ελευθερια, λειτουργια των θεσμων, λιγοτερη φορολογια, μηδενισμος των κρατικων παρεμβασεων, επιτελους ατεγκτη εφαρμογη του νομου, ιδιωτικη παιδεια, ώστε να μπορεσουν τουλαχιστον οι δημιουργικοι ελληνες να λειτουργησουν και να να ανπττυχθουν. Όχι να αναγκαζονται να εγκαταλειψουν την ΕλλΑδα στις ιερες αγελαδες των κομματων και του δημοσιου καρκινικου τερατος.
Βεβαιως πολλα περισστερα χρονια χρειαζονται οι νεοελληνες για να γινουν παλι Ελληνες αφου η παιδεια μας απογενιτσαρισθη και γινη παλι ελευθερη αληθινη.. 
Όταν οι κομματικες νεολαιες και οι κλαδικες καταργηθουν -απο την αποχη των αφυπνιζομενων Ελληνων- ισως τοτε ξεκινηση μια νεα εποχη
Τραγικη εξαιρεσι μια κατεστραμμενη νοητικως μειονοτητα. 
Εκεινων που η κρισι τους αδυνατει να λειτουργηση λογω της ψυχωτικης ιδεολογικης εμμονης και της εθελολατρειας τους στον ολοκληρωτισμο που ευαγγελιζεται το «κορανι» του δικου τους θεου και που θα προσπαθουν να μας επιβαλλουν με το σφυροδρεπανο, με την χατζαρα… με την ΒΙΑ.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου