Παρασκευή 30 Ιανουαρίου 2009

Οι συμμαχιες...


Ηδη οι περισσοτεροι μαχητες της καφενειακης αγροτιας αφου ξεφτιλισαν για μια ακομη φορα την εννοια κρατους και προκαλεσαν σοβαρες ζημιες στην οικονομια και την λειτουργια του κρατους, επιστρεφουν στα αγαπημενα καφενεια τους.
Ετσι λιγο καθυστερημενα, με ανυποκριτη υπερηφανεια σε σημερινη κοινη ανακοινωσι των κομμουνιστικων κομματων Βουλγαριας και Ελλαδος εκφραζουν « την αλληλεγγυη στα δικαια αιτηματα των αγροτων αγρότες, με κάθε μορφή πάλης, στην καθημερινή μάχη που δίνουν με τα καρτέλ, τους εμποροβιομήχανους, τα μονοπώλια, την ΕΕ. Στο πλευρό τους πρέπει να έχουν όλους τους εργαζόμενους και τα άλλα λαϊκά στρώματα»
Την κοινη ανακοινωσι υπογραφει το κομμουμιστικο κομμα βουλγαριας, το κομμα βουλγαρων κομμουνιστων και το ημετερο «τιμημενο»…
http://www1.rizospastis.gr/page.do?publDate=30/1/2009&id=10564&pageNo=13&direction=-1
Ταυτοχρονα σημερα δημοσιευται εκθεσις της ΑΟΝ που περιλαμαβανει την Ελλαδα μεταξυ των χωρων Εσθονίας, Ουγγαρίας, Ισλανδίας, Λετονίας, Λιθουανίας, Σλοβακίας και Σλοβενία , ΗΥΞΗΜΕΝΟΥ κίνδυνου, εξαιτίας των πρόσφατων επεισοδίων.
Η έκθεση σημειώνει ότι οι πρόσφατες βίαιες διαμαρτυρίες στην Ελλάδα, αλλά και στις Βουλγαρία, Λετονία, Λιθουανία, Ισλανδία δείχνει ότι οι συνέπιες τις οικονομικής κρίσης αρχίζουν ολοένα και περισσότερο να γίνονται αισθητές.
Ο οικονομικός κίνδυνος αρχίζει να μετατρέπεται σε πολιτικός. http://www.kathimerini.gr/4dcgi/_w_articles_kathremote_1_29/01/2009_265239
Αυτά τα επαναλαμβανομενα γεγονοτα που χρονια τωρα εχουν θεσει την Ελλαδα σε μια τροχια γενικευμενης οικονομικης πολιτικης κοινωνικης πολιτιστικης κρισεως, τα γνωριζουν οι πολιτες, τα υφιστανται καθημερινως οι παντες, φαινεται όμως ότι τα αγνοουν παντελως οι κατ εξοχην αρμοδιοι να βοηθησουν και να επιβαλλουν λυσεις,.
Οι πολιτικοι μας.
Η αξιωματικη αντιπολιτευσις που βλακωδως επιμενει στην στειρα αρνησι.
Δεν ομιλω για τα εκνομα και μη σεβομενα την Δημοκρατια και τους νομους κομμουνιστικα κομματα.
Αυτων η ιστορια είναι κλισσε.
Μια διχρονικη προδοσια και συμμετοχη στην καταστροφη..
Ουτε και για τους πνευματικους και πολιτειακους ταγους μας που ειναι αξιοθρηνητοι δειλοι και ανυπαρκτοι.

ΙΑΣΩΝ

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου