Τετάρτη 11 Φεβρουαρίου 2009

Θέμα Γιάννη Μανώλη στη Ν. Δ.


Θέμα Γιάννη Μανώλη απασχολεί τη
Νέα Δημοκρατία.
--------------------
Το επιβεβαίωσε ο Γεν. Γραμματέας του κόμματος Λευτ. Ζαγορίτης σε διάλογο με τους δημοσιογράφους μετά την έναρξη του Διαγραμματειακού Συντονιστικού Οργάνου της Ν.Δ.
Σε ερώτηση πώς σχολιάζει τις δηλώσεις του βουλευτή Αργολίδας Γ. Μανώλη και το ενδεχόμενο της παραίτησης από την έδρα του, ο Λ. Ζαγορίτης απάντησε:
"Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχει καμία εξέλιξη σε σχέση με το ζήτημα αυτό, κάτι που σημαίνει ότι δεν έχω να κάνω κάποιο σχόλιο αυτή την ώρα".
Σε ερώτηση αν είχε επικοινωνία με τον κ. Μανώλη, απάντησε:
"Ναι, είχα επικοινωνία με τον κ. Μανώλη. Ο συνάδελφος, ο φίλος Γ. Μανώλης, επικοινώνησε μαζί μου το μεσημέρι, αλλά δεν θέλω να κάνω αυτή τη στιγμή κανένα σχόλιο, διότι δεν έχουμε ακόμη κάποια συγκεκριμένη εξέλιξη για το ζήτημα αυτό".
Το θέμα των ψηφοδελτίων του κόμματος επανέφερε δημοσιογράφος λέγοντας:
"Πολλά στελέχη έχουν αρχίσει και ζητούν να μην είναι υποψήφιοι στα ψηφοδέλτια, όσοι φέρονται να εμπλέκονται με το σκάνδαλο του Βατοπαιδίου. Εσείς τι λέτε για αυτό";
"Δεν θα μπω στη διαδικασία της εκλογολογίας. Τα ψηφοδέλτια είναι κατεξοχήν ζήτημα για το οποίο θα μπορούσα να κατηγορηθώ ότι λειτουργώ στην κατεύθυνση της εκλογολογίας", ήταν η απάντηση του Λ. Ζαγορίτη.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου