Σάββατο 21 Φεβρουαρίου 2009

Οι δημοσιογράφοι στο στόχαστρο...


Δημοσιογράφους στοχοποιεί η οργάνωση Σέχτα η οποία ανέλαβε την ευθύνη για την επίθεση κατά του τηλεοπτικού σταθμού Alter.
"Το απόγευμα της Τρίτης, 17/2 στις 7:15, λίγο πριν το κεντρικό δελτίο ειδήσεων αρχίσει, χτυπήσαμε το σταθμό του Αlter. Πυροβολήσαμε επιλεκτικά τα βαν του καναλιού στις θέσεις του οδηγού και του συνοδηγού. Χτυπώντας το συγκεκριμένο κανάλι στέλνουμε ένα τελεσίγραφο σε όλους τους δημοσιογράφους. Ο καιρός που ήσασταν στο «απυρόβλητο» τελείωσε», γράφει η Σέχτα Επαναστατών στην προκήρυξή της που έστειλε στα Νέα, αναλαμβάνοντας την ευθύνη.
Η προκήρυξη είχε αφεθεί στην οδό Νιόβης, στα Κάτω Πατήσια, και ήταν- όπως και η προηγούμενη της ίδιας οργάνωσης- σε CD.
Στην συγκεκριμένη οδό ήταν το σπίτι της Αμαλίας Γκινάκη, της κοπέλας που στις 23 Σεπτεμβρίου του 1998 είχε τραυματισθεί θανάσιμα κατά την επέμβαση της Αστυνομίας στο διαμέρισμά της, όπου είχε κρατηθεί επί ώρες όμηρος από τον κακοποιό Σορίν Ματέι.
"...Ας μάθουν οι γυμνοσάλιαγκες της μηντιακής δημοσιογραφίας ότι εκτός από τα σάλια που αφήνουν πίσω τους για να κολακεύουν τους καθεστωτικούς προϊσταμένους τους και τα συμφέροντα των χορηγών τους, σύντομα θα αφήσουν κι αίμα. Αυτή η ένοπλη επίθεση όπως και η προηγούμενη, τις θεωρούμε κινήσεις ήπιας έντασης, προλογίζοντας αυτό που θα επακολουθήσει...", αναφέρει η οργάνωση στην προκήρυξή της, προαναγγέλλοντας νέα χτυπήματα.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου