Κυριακή 22 Φεβρουαρίου 2009

Ελληνικής ...ξεφτίλας συνέχεια.! Πανικός στο Υπουργείο Δικαιοσύνης.!!!


Σε δεινή θέση βρίσκεται πλέον το υπουργείο Δικαιοσύνης μετά τη δεύτερη - μέσα σε διάστημα περίπου τριών ετών -απόδραση με ελικόπτερο από τις φυλακές Κορυδαλλού του Βασίλη Παλαιοκώστα και του Αλκέτ Ριτζάι.
Στις φυλακές Κορυδαλλού έσπευσε ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Δικαιοσύνης Αθανάσιος Ανδρεουλάκος, και ο εσπευσμένα αφιχθείς από τα Ιωάννινα ο υπουργός Δικαιοσύνης Νίκος Δένδιας.
Η θεαματική απόδραση από τις φυλακές Κορυδαλλού - όπως αναφέρουμε σε προηγούμενη ανάρτηση - έγινε σήμερα το μεσημέρι, όταν ελικόπτερο προσγειώθηκε στην ταράτσα της τρίτης πτέρυγας των φυλακών και πέταξε ανεμόσκαλα στην οποία ανέβηκαν οι δυο υπόδικοι (κρατούνταν στις φυλακές προκειμένου να δικαστούν) που κατάφεραν να βγουν από την απομόνωση όπου κρατούνταν.
Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι φύλακες που βρίσκονταν στον προαύλιο χώρο των φυλακών άνοιξαν πυρ εναντίον των δραπετών, χωρίς όμως να προλάβουν όμως να τους σταματήσουν.
Αυτή τη στιγμή στις φυλακές Κορυδαλλού γίνεται καταμέτρηση των κρατουμένων προκειμένου να διαπιστωθεί εάν υπάρχουν και άλλοι δραπέτες εκτός από τους Παιλαιοκώστα και Ριτζάι.

0 comments:

Δημοσίευση σχολίου