Πέμπτη 5 Φεβρουαρίου 2009

Στα Γιάννενα αύριο ο Χρήστος Παπουτσής...


Οι επικείμενες ευρωεκλογές και ο φόβος πρόωρων εκλογών, έχουν θέσει σε ετοιμότητα τον κομματικό μηχανισμό του ΠΑΣΟΚ.
Έτσι έχουν προγραμματιστεί επισκέψεις, περιοδείες, εκδηλώσεις και ομιλίες στελεχών του από την Αθήνα στο Νομό Ιωαννίνων.
Στα πλαίσια αυτά θα γίνει τριήμερη επίσκεψη, από αύριο, Παρασκευή ως την Κυριακή, 8 Φεβρουαρίου, του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου του ΠΑΣΟΚ κ. Χρ. Παπουτσή.
Σύμφωνα με το πρόγραμμα που ανακοίνωσε η Ν.Ε., αύριο, Παρασκευή ώρα 8.30 το βράδυ, θα μιλήσει στο Μέτσοβο, ενώ το Σάββατο θα επισκεφθεί το μεσημέρι την Ελεούσα, το απόγευμα Παρακάλαμο – Καλπάκι και το βράδυ ώρα 8.30 θα μιλήσει στην Κόνιτσα.
Τέλος την Κυριακή ώρα 11 το πρωί θα μιλήσει στο «Du Lac».
Την ερχόμενη Δευτέρα θα βρεθεί στα Γιάννινα ο βουλευτής Θεσ/νίκης Γιάννης Μαγκριώτης, ο οποίος, μεταξύ άλλων, θα επισκεφθεί έργα της Εγνατίας οδού και θα συναντηθεί με τη Ν.Ε. του ΠΑΣΟΚ.
Το Σαββατοκύριακο 14 και 15 Φεβρουαρίου θα ακολουθήσουν άλλα δύο στελέχη του ΠΑΣΟΚ, ο ευρωβουλευτής Στ. Λαμπρινίδης και ο πρώην πρόεδρος της ΓΣΕΕ Χρήστος Πολυζωγόπουλος, οι οποίοι την Κυριακή, ώρα 11 το πρωί, θα μιλήσουν στο «Du Lac».
Την Παρασκευή και το Σάββατο, 20 και 21 Φεβρουαρίου θα επισκεφθεί τα Γιάννινα και η βουλευτής επικρατείας του ΠΑΣΟΚ Λούκα Κατσέλη.
Π.Λ.

7 comments:

  1. Από ότι βλέπω θα έχετε πολύ βεβαρημένο πρόγραμμα εκεί στα Γιάννενα, Όλοι οι εθνοσωτήρες για ένα μήνα θα έχουν απαρτία.

    Ο Πειραιώτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κι' όσο σκέπτομαι ότι όλοι αυτοί - κι' άλλοι περισσότεροι αργότερα - θα έρθουν για το ..."καλό μας", τόσο πιο πολύ ...ανατριχιάζω από συγκίνηση.
    Νάναι καλά όλα τα ...παιδιά που ιδρωκοπάνε για μας.
    Γι' αυτό θα τους αφιερώσω και το τραγούδι: "Για το καλό μου..."

    gianniotis.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΡΙΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΣΤΑ ΓΙΑΝΝΕΝΑ ΤΩΡΑ!!!
    Γερμανοηπειρώτης/Φραγκφούρτη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΧΕΙ ΠΛΟΙΑ Η ΛΙΜΝΗ ΩΡΕ ΓΙΑΝΝΙΩΤΕΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δεν χρειάζονται ωρε πατριώτη. Τους πνίγουμε τους επισκέπτες και χωρίς πλοία. (Για τους συγκεκριμένους μιλάω). Και καλά τους πνίγουμε, ποιός βουτάει να τους πιάσει μετά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ποιον κοματικο μηχανισμο ρε πασοκια
    Μονον δημοσιοι Υπαληλοι ειστε και εργολαβοι, ειστε στους Μηχανισμους...

    Τασος..

    ΑπάντησηΔιαγραφή