Τετάρτη 11 Φεβρουαρίου 2009

Ο κ. Μητσοτάκης διέθεσε το χρηματικό ποσό που του κατέβαλε ο κ. Λαλιώτης για την συκοφαντική δυσφήμιση...


Σε ανακοίνωση προέβη το Γραφείο Τύπου του επιτίμου προέδρου της ΝΔ, πρώην πρωθυπουργού Κων. Μητσοτάκη σχετικά με το που διατέθηκε το χρηματικό ποσό που κατέβαλε ο Κ. Λαλιώτη για συκοφαντική δυσφήμιση.
Ειδικότερα αναφέρθηκε ότι:

"...Όπως προκύπτει από το ιδιωτικό συμφωνητικό της 27ης Ιανουαρίου 2009, το οποίο συνετάγη και υπεγράφη από τους δικηγόρους των δύο πλευρών, το συνολικό ποσό, το οποίο κατέβαλε ο κ. Κ. Λαλιώτης στον κ. Κ. Μητσοτάκη, ως ικανοποίηση ηθικής βλάβης, αφαιρουμένων των εξόδων, είναι 137.308,00 (155.129,00 -17.821,00).
Το ποσό αυτό, σε συνεννόηση με τους τοπικούς παράγοντες των νομών Ηλείας και Αρκαδίας,ο κ. Κ. Μητσοτάκης διέθετει ως ακολούθως :

1.Στην Ιερά Μητρόπολη Ηλείας (στη διάθεση του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου κ.κ. Γερμανού), για τη χρηματοδότηση εκκλησιών που επλήγησαν από το σεισμό της 8ης Ιουνίου του 2008, ή από τις πυρκαγιές του 2007, το ποσό των 46.000,00.

2.Στον Νομαρχιακό Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων και Ατόμων με αναπηρία Νομού Ηλείας, «ΗΛΙΣ», για την αποπεράτωση του Γυμναστηρίου, το ποσό των 46.000,00.

3.Στο Σύλλογο «ΑΣΕΑΤΩΝ» για τη διαμόρφωση της πλατείας του χωριού Ασέα Αρκαδίας, το ποσό των 46.000,00.

3 comments:

  1. Να πάει να γαμηθεί ο Μητροτάκης και τα λεφτά του. Ύστερα από τόσο μεγάλη κοροϊδία, έρχεται και ο δρακουμέλ να απαλύνει τον πόνο των καταστραμένων οικογενειών και της περιουσίας τους. Άει στο διάολο παλιοαγύρτη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Λαλιώτης έπερεπε να την ξαναφάει όταν έστειλε στην Αυριανή μονταρισμένη φωογραφία του Μητσοτάκη που τον έδειχνε τάχα εν μέσω γερμανών κατακτητών. Το θείο βρέφος του ΠΑΣΟΚ βρήκε το μπάρμπα του και ξεφτιλίστικε. Τώρα τι λέει ο φίλος από πάνω εγώ τα ακούω βερεσέ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΝ ΗΤΑΝ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΞΕΙ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΟ ΠΑΛΑΙΟΛΑΜΟΓΙΟ ΣΟΥ ΝΑ ΕΔΙΝΕ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑ ΤΟΥ. ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΚΟΣΜΑΚΗ ΠΟΥ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΠΙΕΙ ΤΟ ΑΙΜΑ ΕΚΤΟ ΑΝ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟ0ΥΣ ΚΟΥΜΠΑΡΟΥΣ ΔΙΚΑΟΛΟΓΕΙΣΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή